Edebiyat

• Hazırlık Türk Dili ve Edebiyatı

Hazırlık sınıfının amacı, temel özelliklerini öğreterek, öğrencilerimizin Türkçeyi doğru konuşmalarını ve yazmalarını sağlamaktır. Haftada, her biri 40 dakikalık 4 ders. Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Öğrencilerimizi, edebiyatımızın seçkin örnekleri ve yazarlarıyla (...)
  • 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı

Türk Dili ve Edebiyatı Dersi Öğretim Programı, öğrencilerin; Türk edebiyatının ve kültürünün temel niteliklerini, önemli sanatçılarını ve eserlerini tanımalarını; Türk dilinin inceliklerini keşfetmelerini; anlama, anlatma ve eleştirel düşünme becerileri ile (...)
  • 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı

Türk Dili ve Edebiyatı Dersi Öğretim Programı öğrencilerin; Türk edebiyatının ve kültürünün temel niteliklerini, önemli sanatçılarını ve eserlerini tanımalarını; Türk dilinin inceliklerini keşfetmelerini; anlama, anlatma ve eleştirel düşünme becerileri ile estetik (...)
  • 11. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı

• 12. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı