Din Kültürü

• 9. Sınıf

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi temel dini ve ahlaki değerler çerçevesinde hurafelerden arınmış, duru bir anlayış, aydın bir bakış açısıyla gerekli temel bilgileri vermeyi amaçlamaktadır. Haftada, 40 dakikalık 1 derstir Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Temel (...)
  • 10. Sınıf

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi temel dini ve ahlaki değerler çerçevesinde hurafelerden arınmış, duru bir anlayışla, aydın bir bakış açısıyla gerekli temel bilgileri vermeyi amaçlamaktadır. Haftada, 40 dakikalık 1 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri : Temel (...)
  • 11. Sınıf

• 12. Sınıf

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi temel dini ve ahlaki değerler çerçevesinde hurafelerden arınmış, duru bir anlayışla, aydın bir bakış açısıyla gerekli temel bilgileri vermeyi amaçlamaktadır. Haftada, 40 dakikalık 1 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri : (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Tek.