Coğrafya

• 9. Sınıf

9. sınıf seviyesinde coğrafya dersi ile amacımız; öğrencilerimize doğa-insan etkileşimini, coğrafyanın bölümlerini ve ilişkili olduğu disiplinleri, coğrafya biliminin gelişimini kavratmak. Dünyanın şekli ve hareketlerinin etkilerini, koordinat (...)
  • 10. Sınıf

10. sınıf seviyesinde coğrafya dersi ile amacımız; öğrencilerimize Dünya’nın tektonik oluşumu ve iç yapısını, jeolojik zamanları, Türkiye’nin jeolojik geçmişini, yeryüzü şekillerinin oluşum süreçlerinde iç ve dış kuvvetlerin etkisini, yeryüzü (...)
  • 11. Sınıf

11. sınıf seviyesinde coğrafya dersi ile amacımız; öğrencilerimize fiziki ve beşeri çevre arasında ilişki kurabilen, içinde bulundukları doğal ve sosyal çevreye karşı sorumluluk alabilen coğrafi bilinç kazandırmak; doğal çevrelerinden küresel ölçeğe doğru (...)
  • 12. Sınıf

12. sınıf seviyesinde coğrafya dersi ile amacımız; öğrencilerimize doğa olayları ve etkileri, gelecekte doğal sistemlerde meydana gelebilecek değişimler ve canlı yaşamı üzerindeki etkilerinin kavratılması, şehirleşme, göç ve sanayileşme olgularının (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Teknolojileri