Coğrafya

• 9. Sınıf

9. sınıf, doğal ve beşeri unsurların dünya ve ülkemiz ölçeğinde incelenmesini, çevre ve toplum ilişkisinin analizini, coğrafya ile ilgili ilk temel bilgilerin öğrencilerimize kazandırılmasını amaçlamaktadır. Haftada, her biri 40 dakikalık 2 ders Öğretim ve (...)
  • 10. Sınıf

Yaşadığı alandan başlayarak bölgemiz, ülkemiz ve ülkemizin içinde bulunduğu jeopolitik ortamla ilgili coğrafi bilincin gelişmesini sağlamak. Haftada, herbiri 40 dakikalık 2 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Dünyada ve Türkiye’de toprak, su, bitki (...)
  • 11. Sınıf

11. sınıfta öğrenciler, ülkesine ve dünyaya ait mekansal değerlere (doğa ve insanın ürettikleri ve biriktirdikleri) sahip çıkma ve ekosistemin işleyişine yönelik sorumluluk alma bilincinin geliştirilmesini amaçlar. Haftada, herbiri 40 dakikalık 3 ders (...)
  • 12. Sınıf

Coğrafya, doğa ve insan süreçleri ve etkileşimleri ekseninde fen ve sosyal bilimler arasında ilişki kuran bir disiplindir. A ve B sınıflarında haftada, her biri 40 dakikalık 2 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Günümüz dünyasından beslenerek değişik (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Tek.