Biyoloji

• 9. Sınıf

9. sınıfta öğrenciler, Biyolojinin temel konularıyla tanışacaklardır. Dersler Fransızca yapılmaktadır. Haftada, her biri 40 dakikalık 2 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri 9. sınıfın sonunda öğrenci şunları başarabilecektir: Doğa kanunlarını ve organik (...)
  • 11. Sınıf

11. sınıf Biyoloji programı 10. ve 12. sınıf programları arasında bir köprüdür. Öğrenciler, bitkiler ve genetik konularında bilgilerini derinleştireceklerdir. Dersler Fransızca yapılmaktadır. Haftada, her biri 40 dakikalık 3 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri (...)
  • 12. Sınıf

12. sınıf, lise sınıflarının son senesidir. Öğrenciler yorum yapma yeteneklerini geliştirerek üniversite giriş sınavına hazırlanmaktadırlar. Dersler Fransızca yapılmaktadır. Haftada, her biri 40 dakikalık 4 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri 12. sınıfın (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Teknolojileri