Beden Eğitimi ve Spor

• Hazırlık

Fiziksel etkinliklerin insan yaşamının önemli bir boyutunu oluşturduğu ve örgün eğitim sürecinin bir parçası olduğu kabul görmüş ve bilimsel olarak ortaya konmuştur. Beden Eğitimi eğitim programlarının bütünleyici bir parçası olma özelliği dolayısıyla bireyin (...)
  • 9. Sınıf

Fiziksel etkinliklerin insan yaşamının önemli bir boyutunu oluşturduğu ve örgün eğitim sürecinin bir parçası olduğu kabul görmüş ve bilimsel olarak ortaya konmuştur. Beden Eğitimi; eğitim programlarının bütünleyici bir parçası olma özelliği dolayısıyla bireyin (...)
  • 10. Sınıf

• 11. Sınıf

Fiziksel etkinliklerin insan yaşamının önemli bir boyutunu oluşturduğu ve örgün eğitim sürecinin bir parçası olduğu kabul görmüş ve bilimsel olarak ortaya konmuştur. Beden Eğitimi, eğitim programlarının bütünleyici bir parçası olma özelliği dolayısıyla bireyin (...)
  • 12. Sınıf

Bilgi İletişim Tek.