Yayın tarihi 18 Aralık 2017

İlk Yardım Kursu

Buluşmalar

Türkiye Kızılay Derneği İlk Yardım Eğitim Birimi Mesul Müdürü Yılmaz Sağlık ve Özlem Hanım tarafından Sainte Pulchérie Fransız Lisesi öğretmen ve öğrencilerine uluslararası geçerliliği olan bir ilk yardım eğitimi verildi.

Okulumuzda ilk yardım eğitimi veren Türk Kızılayı, Türkiye’de birçok şirket ve kamu kuruluşuna eğitim desteği sağlamış ve sağlamaya devam etmektedir.

Okulumuzun insan sağlığına verdiği önem ve herkesin ilk yardım eğitimi almasının gerekliliği konusunda aldığı kararlar çerçevesinde bu eğitimlerin periyodik olarak önümüzdeki yıllarda da devam etmesi planlanmaktadır.

Yoğunlaştırılmış ilk yardım eğitimimiz başarıyla tamamlanmıştır. Her katılımcı pratik yapma olanağı bulmuş ve uygulamalar uluslararası standartlara uygun mankenler üzerinde yapılmıştır.

Katılımcıların çok şey öğrendiği, verimli bir eğitim sürecinin bu yılki ayağı başarıyla tamamlanmıştır.

DELF - DALF : Avrupa Dil Pasaportu

IELTS