Sertifikalar

• DELF - DALF : Avrupa Dil Pasaportu

DELF (Fransızca Eğitim Diploması) VE DALF (İleri Seviye Fransızca Diploması) diplomaları uluslararası geçerliliğe sahip ilk Fransız diplomalardandır. Ulusal DELF ve DALF komisyonu, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı normlarına göre düzenlenen, her biri (...)
  • IELTS

IELTS (International English Language Testing System), yurt dışında eğitim almak isteyen öğrencilerin İngilizce yeterlilik seviyelerini ispat etmeye yönelik bir sınavdır. IELTS diplomasına sahip olan öğrenciler tercih ettikleri üniversitelerde hazırlık (...)

Eğitim Kadrosu

2016-2017

Eğitim Vizyonumuz

Gökkuşağı Eğitim Projesi

Sainte Pulchérie Lisesi’nin eğitim gezileri, "Gökkuşağı Eğitim Projesi" adı verilen eğitim-öğretim projesinin kalbinde yer almaktadır. Lisemiz her yıl, yeni (...)

Zümreler

Her seviye ve her ders için programlar ve hedefler.