Sertifikalar

• DELF - DALF : Avrupa Dil Pasaportu

DELF (Fransızca Eğitim Diploması) VE DALF (İleri Seviye Fransızca Diploması) diplomaları uluslararası geçerliliğe sahip ilk Fransız diplomalardandır. Ulusal DELF ve DALF komisyonu, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı normlarına göre düzenlenen, her biri (...)
  • TOEFL IBT Sınavı neler Getiriyor?

Yeni TOEFL iBT (Internet Based Test) hakkında bilinmesi gerekenler TOEFL (Test of English as a Foreign Language) sınavında öğrencilerin: Dinlediğini anlama becerisi (Listening Skills), Okuduğunu anlama becerisi (Reading Skills), Konuşma becerisi (...)
  • PCİE : Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası

AVRUPA BİLGİSAYAR YETKİNLİK SERTİFİKASI (ECDL) dünyaca tanınmış bir Sertifikasyon Programıdır. ECDL tüm dünyada aynı prosedür ve metodları uygulayarak mesleki ve kişisel kariyer sürecinde Bilgi Teknolojileri (BT) ve bilgisayar becerileri konusunda bireylerin (...)
  • Okulumuzda İlk Yardım Eğitimi

Türkiye Kızılay Derneği Eğitim Bölümü İlk Yardım Eğitim Birimi Mesul Müdürü Sayın Yılmaz Sağlık tarafından, Sainte Pulchérie Fransız Lisesi öğretmen, öğrenci ve çalışanlarına uluslararası geçerliliği olan bir ilkyardım eğitimi verilmiştir. Bu eğitim sonrası (...)

Eğitim Kadrosu

2016-2017

Eğitim Vizyonumuz

Gökkuşağı Eğitim Projesi

Sainte Pulchérie Lisesi’nin eğitim gezileri, "Gökkuşağı Eğitim Projesi" adı verilen eğitim-öğretim projesinin kalbinde yer almaktadır. Lisemiz her yıl, yeni (...)

Zümreler

Her seviye ve her ders için programlar ve hedefler.