Gökkuşağı Eğitim Projesi

Sainte Pulchérie Lisesi’nin eğitim gezileri, "Gökkuşağı Eğitim Projesi" adı verilen eğitim-öğretim projesinin kalbinde yer almaktadır. Lisemiz her yıl, yeni renk sınıflarıyla, çeşitli öğrenme biçimlerini geliştirmektedir. Eğitim gezileri, öğrencilerin okulda öğrenilen bilgileri yerinde izleyerek pekiştirmelerine ve öğrencilerde merak uyandırmaya katkıda bulunmaktadır. Eğitim gezileri, tematik bir bütünlüğe sahip olmakla birlikte, bilgiyi ve farklı disiplinlerin birikimlerini harekete geçirerek karmaşık bir durumu çözümlemek ya da bilinmeyen bir durum karşısında uygun davranışlar sergilemek adına, eğitimin sınırlarını genişletmeyi desteklemektedir. Bu bölümde gökkuşağımızdaki farklı renk tonlarını keşfedebilirsiniz.

• Gökkuşağı Eğitim Projesi Tanıtımı

"Gökkuşağı Eğitim Projesi", Sainte Pulchérie Lisesi’nin eğitim ve öğretiminin kalbinde yer alan bir eğitim projedir. Lisemiz her yıl, yeni renk sınıflarıyla, çeşitli öğrenme biçimlerini geliştirmektedir. Gökkuşağı Eğitim Projesi kapsamındaki keşif sınıfları, (...)
  • Okullar Arası Değişim Programları

Uzun yıllardan beri öğrencilerimiz, çeşitli öğrenci değişim programlarına katılmaktadırlar. Pedagojik amaçlı ve önemli temalar çerçevesinde düzenlenen bu değişim programları öğrencilerimizin dünyaya açılan pencerelerini oluşturmuştur. Sainte Pulchérie Lisesi’nde (...)
  • Keşif Sınıfları

Keşif sınıfları, öğrencilerin doğal ve kültürel ortamların içinde bulunarak, çalışma alanlarında kişilerle doğrudan temas kurarak, kendi ürettiklerini ortaya çıkararak, öğrenme sürecine anlam katmak üzere planlanmıştır… Bu sınıfları geliştirmeyi ve sonunda (...)
  • Eğitim Amaçlı Geziler

Eğitim gezisi sırasında uygulanan etkinliklerin hepsi bir program dahilinde yürütülür. Yeni bir ortamda veya bilimsel ve kültürel merkezlerde bulunmak, profesyonel sanatçılar ya da kreatörlerle tanışmak: çevre değişikliği nedeniyle yaşanan şaşkınlıkla (...)

Eğitim Kadrosu

2016-2017

Eğitim Vizyonumuz

Sertifikalar

Zümreler

Her seviye ve her ders için programlar ve hedefler.