Gökkuşağı Eğitim Projesi

Sainte Pulchérie Lisesi’nin eğitim gezileri, "Gökkuşağı Eğitim Projesi" adı verilen eğitim-öğretim projesinin kalbinde yer almaktadır. Lisemiz her yıl, yeni renk sınıflarıyla, çeşitli öğrenme biçimlerini geliştirmektedir. Eğitim gezileri, öğrencilerin okulda öğrenilen bilgileri yerinde izleyerek pekiştirmelerine ve öğrencilerde merak uyandırmaya katkıda bulunmaktadır. Eğitim gezileri, tematik bir bütünlüğe sahip olmakla birlikte, bilgiyi ve farklı disiplinlerin birikimlerini harekete geçirerek karmaşık bir durumu çözümlemek ya da bilinmeyen bir durum karşısında uygun davranışlar sergilemek adına, eğitimin sınırlarını genişletmeyi desteklemektedir. Bu bölümde gökkuşağımızdaki farklı renk tonlarını keşfedebilirsiniz.

• Gökkuşağı Eğitim Projesi Tanıtımı

"Gökkuşağı Eğitim Projesi", Sainte Pulchérie Lisesi’nin eğitim ve öğretim anlayışının kalbinde yer alan bir projedir. Her yıl, farklı renklere göre adlandırdığımız sınıflarda, lisemiz çeşitli öğrenme yöntemlerini geliştirmektedir. Gökkuşağı Eğitim Projesi (...)
  • Keşif Sınıfları

Keşif sınıfları, öğrencilerin doğal ve kültürel ortamların içinde bulunarak, çalışma alanlarında kişilerle doğrudan temas kurarak, kendi ürettiklerini ortaya çıkararak, öğrenme sürecine anlam katmak üzere planlanmıştır… Bu sınıfları geliştirmeyi ve sonunda (...)
  • Eğitim Amaçlı Geziler

Eğitim gezisi sırasında uygulanan etkinliklerin hepsi bir program dahilinde yürütülür. Yeni bir ortamda veya bilimsel ve kültürel merkezlerde bulunmak, profesyonel sanatçılar ya da kreatörlerle tanışmak: çevre değişikliği nedeniyle yaşanan şaşkınlıkla (...)

Eğitim Kadrosu

2018-2019

Eğitim Vizyonumuz

Sertifikalar

Zümreler

Her seviye ve her ders için programlar ve hedefler.