Tasarım Yarışması IAMNOTBASIC

Yedi yıldan bu yana Sainte Pulchérie Lisesi 9. sınıf öğrencileri kapsamlı bir tasarım projesine katılıyorlar. Bu sene lisemiz etik ve doğa dostu üretim yapan IAMNOTBASIC markasıyla iş birliği yapıyor.

IAMNOTBASIC markasının tasarımları sade ve pırıl pırıl. Bu marka tüketime farklı bir bakış açısı getirerek, ürünlerin kalitesine, uzun ömürlü olmalarına, üreticiyle doğrudan ilişkiye, ekolojik ve toplumsal duyarlılıkları ifade etmelerine dikkat ediyor. IAMNOTBASIC’in danışmanı Güneş Güner Işık öğrencilerimizin yükselen kavram “slow fashion”a yaratıcılıklarıyla katkıda bulunmaları için onlarla birlikte çalıştı. Tasarımların hazırlanması sürecinde onlara eşlik etti.

Sanat, moda ve basın dünyasından üyelerden oluşan bir jüri öğrenci çalışmaları arasından en iyi on tasarımı seçti. Sonuçlar prestijli bir ödül töreniyle 26 Nisan Cuma günü açıklanacak.

Tüm velilerimiz ve öğretmenlerimiz her yıl düzenlenen bu etkinliğe davetlidir.

Ödül töreninden sonra lisenin sanat galerisinde sergilenecek en iyi 40 tasarımı keşfedebilirsiniz.

Yarışmaya katılan genç tasarımcılarımıza bol şans dileriz!

Bu projede verdiği emekler için görsel sanatlar öğretmenimiz Umut Mehmet’e, lisemize ve öğrencilerimize zaman ayırdığı için Güneş Güner Işık’a ve IAMNOTBASIC’e teşekkür ederiz.