Selanik ve Yunan Mitolojisinin İzleri

11 ile 15 Haziran tarihleri arasında 24 öğrencimiz, kuzey Yunanistan gezisi ve mitoloji turuna katılarak, Selanik ve çevresindeki tarihi eserleri incelediler ve kardeş kültürler arasındaki bağı, tarihsel çerçevede yaşayarak hissettiler.

“Her anlamda geçirdiğim en güzel geziydi. Atmosferi çok güzeldi; insanlar birbiriyle uyumluydu ve herkes güzel zaman geçirebilmek için elinden gelenin en iyisini yaptı. Geziye katıldığım için çok mutluyum. Katılmasam çok şey kaçırırdım.”
Derin E. – 9A

“Yunanistan gezisi bizim için oldukça kültürel ve öğretici bir gezi olmakla beraber aynı zamanda çok eğlenceli bir geziydi. Dönemdeki diğer arkadaşlarımızla kaynaştığımız, birlikte güzel vakit geçirip yeni anılar biriktirdiğimiz ve yeni yerler keşfettiğimiz dolu dolu bir dört gündü. Tüm bunların yanında grup olmayı daha iyi anlayıp topluluk halinde seyahat etmeyi daha iyi öğrendiğimiz bir gezi oldu.”
Beril H. – 9B

“Okulun bu mitoloji gezisi ile eğlenerek Yunanistan hakkında çok fazla bilgiye sahip oldum. Kısa bir sürede çok fazla bilmediğim şey öğrendim ve arkadaşlarımla çok eğlenceli bir sürü anı edindim.”
Serra B. – 9E

“Çok güzel bir geziydi, çok eğlendim, çok güzel vakit geçirdim ve yeni birçok şey öğrendim. Geziyi planlayan herkese teşekkür ederim.”
Doğa K. – 9C

“Çok keyifli, eğitici birkaç gündü. Beklentimin çok daha üstündeydi. Yunanistan’nın birçok güzel tarafını, gerek şehir olsun gerek tarihi mekanlar olsun görebilmemi sağladı.”
Dilay Ü. – 9D

“Yunanistan gezisi boyunca eğlenerek öğrendim.Gittiğim grupla ve öğretmenlerle birlikte gerçekten çok iyi vakit geçirdim. Her şey gayet güzeldi.”
İrem M. – 9E

“Çok eğlendiğim bir geziydi. Çok telefon kullanmıyorduk ve ihtiyaç duymadım bile, çok sıcaktı ama sorun olmadı, keşke daha uzun sürseydi.”
Zeynep K. – 9A