Oryantasyon: Kanada’da Okumak…

Ne dersiniz? Kanada’da okumak, son derece kaliteli yüksek öğrenim sunan ve bu nedenle uluslararası öğrenciler tarafından tercih edilen bir ülkede okumak demektir. Öğrencilerimize, yüksek öğrenim tercihlerinde, özellikle Kanada tercihlerinde yol göstermek adına Kanada Kültür Merkezi’ni ağırladık.

Kanada Kültür Merkezi 12 Kasım’da 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize ve onların ailelerine Kanada’da öğrenim ve öğrenci hayatıyla ilgili bir konferans verdi.

Kanada, tamamen Fransızca ya da İngilizce konuşulan bir çevrede, Amerikan modeline yakın bir üniversite sisteminde, uluslararası bir tecrübe yaşayarak okuma garantisi vermektedir.

Konferans esnasında uzmanlar, aileler ve öğrenciler Kanada’da okumanın maddi boyutu, üniversite sistemi ve konaklama gibi konularda fikir alışverişinde bulunma imkanı yakaladılar.

Bu konferansın içeriğine ekte yer alan dosyaya tıklayarak erişebilirsiniz.

Kurumumuza yaptıkları ziyaretten ötürü Kanada Başkonsolosluğu tarafından yetkilendirilen Kültür Merkezi uzmanlarına teşekkürlerimizi sunarız.

daha fazla+