Okul Aile Birliğimizin Değerli Üyeleri,
Sevgili velilerimiz,

Okul Aile Birliğinin görevi, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve işbirliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemektir.

Lise Okul Aile Birliği olarak sizlerin görüş ve bildirimlerinizin çok değerli olduğunu düşünüyoruz.

Saint Pulcherie Özel Fransız Lisesi Okul Aile Birliği sosyal bir paydaş olarak, toplumsal sorumluluk adına uygulanabilecek projeleri okul yönetimi ile eşgüdüm içinde planlayıp hayata geçirme konusunda çalışmalarını sürdürecektir.

2019-2020 öğretim yılı boyunca çocuklarımızın entelektüel, bilişsel ve sosyal birer birey olma yönündeki potansiyellerini geliştirmeleri adına katkıda bulunacak olan tüm yönetici, öğretmen ve çalışanlarımıza, velileri adına iyi çalışmalar diler; yeni bir yılda ilk sömestrenin sonuna yaklaştığımız bu günlerde, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz olduğu bir dönem temennisi ile sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Saygılarımızla,

Saint Pulcherie Özel Fransız Lisesi Okul Aile Birliği