Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 21 Aralık 2016 | Tarihi ve Kültürel Geziler

Dini Mekanlar Gezisi

11. sınıflar, 15 Aralık Perşembe günü, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında farklı dini mekanları ziyaret ettiler. Lisemizde geleneksel olarak her yıl tekrarlanan bu ziyaretlerin amacı, uzun bir tarihi süreç içerisinde aynı ortamı paylaşan ve (...)
  • Yayın tarihi 21 Aralık 2016 | Tarihi ve Kültürel Geziler

Fransız Kültür’ün Medyateğini Keşfetmek İçin Yapılan Rally

Okulumuzun çok yakınında yer alan Fransız Kültür Merkezi’nin medyateği okulumuz medyateğini tamamlayacı nitelikte bir kaynak merkezidir. Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, 14 Aralık Salı ve 16 Aralık Perşembe günleri buraya giderek ekipler halinde bir parkur (...)
  • Yayın tarihi 13 Aralık 2016 | Tarihi ve Kültürel Geziler

Orhan Kemal’in Çikolata Öyküsünü Yaşamak

Hazırlık sınıfları 5 Aralık’ta Orhan Kemal Müzesi’ni ziyaret ettiler. Orhan Kemal’in oğlu Işık Öğütçü ile tanışıp yazarı ve eserlerini daha yakından tanıma şansını yakaladılar. Orhan Kemal’in oğlu Işık Öğütçü, müzede geçirilen 2 ders saatinde, öğrencilerimizin (...)
  • Yayın tarihi 24 Ekim 2016 | Hazırlık Sınıflarını Kaynaştırma Günü

Hazırlık C ve D İçin Kaynaştırma Etkinliklerinin Son Etabı!

Hazırlık A ve B sınıflarından hemen sonra, 20 ve 21 Ekim tarihlerinde Hazırlık C ve D sınıfı öğrencilerimiz kaynaştırma etkinliklerinin son etabı için Büyükada’ya gittiler. Öğrenciler Fransızca pratik yaptılar, sınıf arkadaşlarıyla okul dışı vakit geçirme imkanı (...)
  • Yayın tarihi 21 Ekim 2016 | Hazırlık Sınıflarını Kaynaştırma Günü

Hazırlık A ve B Sınıfı Öğrencilerimizin Büyükada Gezisi

19 ve 20 Ekim tarihlerinde Hazırlık A ve B sınıfı öğrencilerimiz kaynaştırma etkinliklerinin son etabı için Büyükada’ya gittiler. İki gün süren ada gezisinde öğrenciler Fransızca pratik yaptılar, sınıf arkadaşlarıyla okul dışı vakit geçirme imkanı buldular, yerel (...)
  • Yayın tarihi 15 Ekim 2016 | Şirince’de Kırmızı Sınıf

Bir Geziden Çok Daha Fazlası...

Kırmızı Sınıf, 4 Ekim akşamı öğrencilerin Sabiha Gökçen Havalimanı’na inmesi ile birlikte sona erdi; ancak zihin ve kalplerdeki etkisi kolay kolay sona erecekmiş gibi görünmüyor.... Pazartesi gününden itibaren sırasıyla gerçekleşen Efes Antik Kenti gezisi, (...)
  • Yayın tarihi 4 Ekim 2016 | Mavi Sınıf Marmaris’te

Marmaris’teki Son Günler

Fransızca, fen ve spor aktiviteleriyle dopdolu geçen Mavi Sınıf sona erdi ve 9. sınıf öğrencileri tekrar okul sıralarına döndüler. Bu yazıyla, bizlere son günlerinin nasıl geçtiğini ve neler yaptıklarını anlatıyorlar. "Her zaman yaptığımız gibi 7.15’te (...)
  • Yayın tarihi 3 Ekim 2016 | Şirince’de Kırmızı Sınıf

"Kırmızı"nın Cazibesi!

Kuş cıvıltıları ile uyanıp insanın içini ısıtan güneşin altında geçen keyifli saatler.... Her köşesinden gençlerin kahkahalarının yükseldiği bir köy... Meyve bahçelerinde yapılan dersler... Fırından yeni çıkmış kekin cezbedici kokusu... Sabah koşusu, masa tenisi (...)
  • Yayın tarihi 28 Eylül 2016 | Mavi Sınıf Marmaris’te

Doğa, Spor ve Eğitim... Marmaris’ten Merhaba!

Gökkuşağı projemizin vazgeçilmez bir parçası olan Mavi Sınıf bu yıl yedinci yılında ! Öğrencilerimiz, 25 ve 30 eylül tarihleri arasında gerçekleşen bu gezinin ilk günlerini bizlerle paylaşıyorlar. "Sabah gözlerimi açtığımda güneş henüz oteli ziyaret etmemişti. (...)
  • Yayın tarihi 19 Eylül 2016 | Hazırlık Sınıflarını Kaynaştırma Günü

Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz Sainte Pulchérie’ye Hoşgeldiniz!

5 Eylül itibariyle hazırlık sınıfına başlayan öğrencilerimiz yepyeni bir ortama adapte olmaya çalışıyorlar. Onlar için şimdiye dek bir binmezlikten ibaret olan lise dünyasında yeni öğretmenlerle tanışıyor, yeni bir dil öğreniyor ve yeni arkadaşlıklar (...)

Diğer Etkinlikler