Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 30 Mart 2017 | Konferanslar

"Your Europe Your Say" Etkinliğine Günler Kala

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri 30 - 31 Mart 2017 tarihlerinde Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’de Avrupa Ekonomik Topluluğu’nun 60. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle organize edilen Avrupa Gençlik Meclisi Toplantısında Türkiye’yi temsil edecekler. (...)

Kapadokya’nın Yeşil Sınıfından Bir Gün

Hazırlık D sınıfı tarafından anlatmış Kapadokya’daki bir gün... Merhaba; bugün sizlere sınıfımızın, Hazırlık D, yaptığı, katıldığı aktiviteler hakkında bilgi vereceğiz. İlk olarak… İzninizle başlıyoruz… Dün anlayacağınız üzere, Kapadokya’ya geldiğimiz ikinci gün, (...)

Hazırlık C sınıfı Kapadokya’da

Hazırlık C sınıfı olarak on ikincisi düzenlenen yeşil sınıf Kapadokya gezisinin 2. gününü anlatacağız. Sabah saat 7.00 civarlarında öğretmenlerimiz kapımızı tıklatarak bizi uyandırdılar. Sabah çoğu arkadaşlarımız uyanmakta zorluk çektiler. hazırlandıktan sonra (...)

Hazırlık B Kapadokya’da

Kapadokya’daki ilk gecemizin ardından öğretmenlerimizin kapıyı çalmasıyla birlikte saat 7’de uyandık. 8’de başlayacak olan dersimize yetişebilmek için hızlıca giyindik ve kahvaltıya indik. Uzun ve yorucu bir gün geçireceğimizi bildiğimiz için iyi bir kahvaltı (...)

Kapadokya Maceramız, Hazırlık A

Otelimizde teorik olarak öğrendiklerimizi vadilerde pratiğe döktük. Akşam bavulumuzu hazırladık hepimiz çok heyecanlıydık. Erkenden uyuduk çünkü bizim için yorucı bir gün olacaktı.Kahvaltımızı yaptıktan sonra yola çıktık, havaalanına geldiğimizde saat on biri (...)
  • Yayın tarihi 28 Mart 2017 | Konferanslar

Haarlem MUN Konferansı, Hollanda

İngilizce MUN Kulübü öğrencileri 30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Haarlem MUN Konferansı’na katılacaklar. Sainte Pulchérie Lisesi, bu yıl Hollanda HMUN (Haarlem Model Birleşmiş Milletler) Konferansı’na 22 öğrencisi ile katılacaktır. (...)
  • Yayın tarihi 25 Mart 2017 | MUN Lahey (Hollanda)

Fransızca MUN Kulübü Öğrencileri Lahey’e Gidiyor

Fransızca MUN Kulübü öğrencileri 31 Mart ile 2 Nisan tarihleri arasında 8.kez MFNU Konferansı için Lahey’e gidiyorlar. Öğrencilerimiz bu konferansta "İyi yönetim ve uluslararası iş birliği" teması üzerine tartışacaklar. 30 Mart Perşembe sabah 06.30’da (...)
  • Yayın tarihi 15 Şubat 2017 | MGFNU Grenoble (Fransa)

MUN Kulübü Grenoble’da

10. Sınıflardan yedi öğrencimiz Fransa’nın Grenoble şehrine 5.si düzenlenen MFGNU’ya katılmak üzere gittiler. Öğrencilerimiz motivasyonları yüksek bir şekilde, güzel hatıralarla döndüler. "Benim için çok güzel bir deneyimdi. Konferansın sadece üç gün sürmüş (...)
  • Yayın tarihi 13 Şubat 2017 | La Toussuire (Fransa)

Fransa Alpleri’nden Beyaz Manzaralar

Sainte Pulchérie Lisesi’nin 19.sunu düzenlediği kayak kampı 14-21 Ocak 2017 tarihlerinde Fransa’nın Kuzey Alplerinde, La Toussuire’de gerçekleşmiştir. Bu yılki Beyaz Geziye okulumuzdan kayak tutkunu 24 öğrenci ve iki öğretmen katıldı. İlk gün kahvaltıdan (...)
  • Yayın tarihi 14 Ocak 2017 | La Toussuire (Fransa)

Beyaz Gezi Fransa’nın Kuzey Alpleri’nde

Bu sene 19. sunu düzenlediğimiz kayak kampımız 14-21 Ocak 2017 tarihlerinde La Toussuire-Les Sybelles bölgesinde olacaktır. Les Sybelles bölgesi 6 istasyonu kapsayan Maurienne, Saint-Sorlin-d’Arves, Saint-Jean-d’Arves, Saint-Colomban-des-Villards, les (...)

Diğer Etkinlikler