Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 22 Nisan 2018 | Şirince’de Tiyatro Kampı

Şirince Tiyatro Medresesi’nde Tiyatro Kampı

Geçtiğimiz 22-26 Nisan 2017 tarihleri arasında Fransızca ve Türkçe Tiyatro Kulübü öğrencilerimiz yıl sonu oyunlarını hazırlamak üzere Şirince Tiyatro Medresesi’ne gittiler. Bu kampın birçok hedefi vardır. Kampın amacı; ilk olarak öğrencilerin sınıfları (...)
  • Yayın tarihi 28 Mart 2018 | Yeşil Sınıf Kapadokya’da

Kapadokya Dönüşü Gezi İzlenimleri

İşte Yeşil Sınıf dönüşünde Hazırlık öğrencilerimizin okul gezisi izlenimleri. Yolculuğa çıkmadan önce... "Öncelikle Kapadokya’ya gideceğimizi öğrendiğimiz zaman çok heyecanlandık. İlk olarak ailelerimize bir sunum hazırlandı bu sayede bizim unutabileceğimiz (...)
  • Yayın tarihi 26 Mart 2018 | Kapadokya’da Binicilik ve Doğa Kampı

Kapadokya’da Binicilik ve Doğa Kampına Kayıtlar

Okulumuz bu sene 8 - 12 Haziran 2018 tarihleri arasında Kapadokya’da binicilik, bisiklet ve trekking sporlarını içeren bir programla Binicilik ve Doğa Kampı düzenliyor. Sainte Pulchérie Lisesi bu sene, 8 - 12 Haziran tarihleri arasında öğrencilerine (...)
  • Yayın tarihi 26 Mart 2018 | Fransızca MUN Gezileri

Fransızca MUN Kulübümüz Hollanda’da!

Fransızca MUN Kulübü öğrencileri Birleşmiş Milletler’in kalbinin attığı şehirlerden La Haye’e giderek küresel iklim değişikliği ve çevre sorunları üzerine MUN konferasına katıldılar. İşte La Haye’deki MFUN Konferansı’na katılan öğrencilerimizin seyahat (...)
  • Yayın tarihi 25 Mart 2018 | Yeşil Sınıf Kapadokya’da

Hazırlık Sınıfları Kapadokya’da

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz kaynaştırma etkinliklerini Kapadokya’daki Yeşil Sınıf’ta tamamlıyor. Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin Yeşil Sınıf izlenimlerini aktarıyoruz: "İzninizle başlıyoruz! Levent sırt çantasını açtı, içinden bir eşya alırken çikolatası takla (...)
  • Yayın tarihi 21 Mart 2018 | Çevresel Boyut

Kilyos Sahilinde Temizlik

Çevre Kulübü öğrencileri WWF eğitmenleriyle birlikte Kilyos’a gittiler. Bu gezinin amacı plastik atıkların çevrede yarattığı hasar hakkında farkındalık yaratmaktı. "Biz Çevre Kulübü öğrencileri WWF eğitmenleriyle birlikte Kilyos sahiline gittil. Bu gezinin (...)
  • Yayın tarihi 16 Mart 2018 | Yeşil Sınıf Kapadokya’da

Yeşil Sınıf Yola Çıkıyor !

Hazırlık sınıfları bu sene 12. kez düzenlediğimiz Yeşil Sınıf programıyla Kapadokya’ya gidiyor. Bir hafta boyunca fen derslerinde inceleyecekleri doğayı keşfedecek ve tüm gezi boyunca Fransızca konuşacaklar. Kapadokya’da Yeşil Sınıf programımızın amacı, (...)
  • Yayın tarihi 6 Mart 2018 | Fransızca MUN Gezileri

Fransızca MUN Kulübü 6. MFGNU Konferası için Grenoble’daydı

Fransızca MUN kulübü öğrencileri, karlar altındaki Grenoble’da gerçekleşen 6. MFGNU Konferası’ndan izlenimlerini ve anılarını aktarıyor. "Konferans öncesi, Fransızca seviyesinde güçlük çekeceğimi sanıyordum, ancak konferans sırasında bu problemi yaşamadım. Buna (...)