Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 6 Kasım 2017 | Tarihi ve Kültürel Geziler

Orhan Kemal’i Oğlundan Dinlemek

25 Ekim 2017 Çarşamba günü hazırlık sınıfı öğrencileri Orhan Kemal Müzesi’ni ziyaret etti. Orhan Kemal’i; oğlu Işık Öğütçü’den dinleyen öğrencilerimiz Orhan Kemal ile oğlu arasında yaşanan baba-oğul ilişkisini dinleme, bir evladın gözünden ünlü bir yazarı tanıma (...)
  • Yayın tarihi 24 Ekim 2017 | Hazırlık Sınıflarını Kaynaştırma Günü

Hazırlık Sınıfları Büyükada’da

Hazırlık sınıfı öğrencileri, kaynaştırma programlarını Büyükada’ya neşeli bir geziyle tamamladılar. Yeni arkadaşlar edinip geldiler. Anı ve izlenimlerini, öğretmenlerinin yardımıyla da olsa, okula başladıktan sadece birkaç hafta sonra doğrudan Fransızca kaleme (...)
  • Yayın tarihi 19 Ekim 2017 | La Toussuire (Fransa)

Kayak Kampının 20. Yılı

Sainte Pulchérie’de ilk kayak kampı 1998 yılında düzenlendi. Bu yılki kayak kampı 13-20 Ocak 2018 tarihlerinde, 24 öğrencinin katılımıyla Fransa’nın Kuzey Alpleri’nde bulunan La Toussuire-Les Sybelles kayak merkezinde gerçekleşecek. Kayak kampının amacı, (...)
  • Yayın tarihi 29 Eylül 2017 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

Kırmızı Sınıfta Heyecanlı Bir Gün

Matematik Köyü’nde günler oldukça yoğun geçiyor. Ali Nesin ile matematik seminerleri, dersler, etütler derken öğrencilerimiz köydeki 3. günlerinde nefes nefese geçen bir ekip çalışması yaptılar: Define Avı! Öğrencilerimizden Yağmur, Şirince’deki 3. gününe (...)
  • Yayın tarihi 27 Eylül 2017 | Mavi Sınıf Marmaris’te

Öğrenciler Mavi Sınıfı Anlatıyor

Mavi Sınıf projesi Marmaris’te... Eylül ayının son demlerinde doğa, güneş, deniz ve tabii ki dersler birarada. Peki öğrencilerimiz ilk üç gününü geride bıraktıkları bu gezi hakkında ne düşünüyorlar? Mavi Sınıf Türkiye’deki doğa sorunlarına dair bakış açınızı (...)
  • Yayın tarihi 26 Eylül 2017 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

Profesör Ali Nesin İle Matematik

10. sınıf öğrencilerimiz bu yeni deneyimi yaşadıkları için çok mutlu. Büyülü bir atmosferde matematik ve İngilizce derslerini açık havada görüyorlar. Şirince’de Kırmızı Sınıf’a hoş geldiniz! Öğrencilerimizden Batu A. yoğun geçen iki günün ardından izlenimlerini (...)
  • Yayın tarihi 18 Eylül 2017 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

Kırmızı Sınıf Şirince Matematik Köyü’nde

77 öğrencimiz, 7 öğretmenimiz ile 24-28 Eylül tarihleri arasında Şirince Matematik Köyü’nde Matematik ve İngilizce ağırlıklı bir eğitim kampına katılacaktır. Matematik ve İngilizce içerikli "Kırmızı Sınıf" projesi, 24-28 Eylül 2017 tarihleri arasında (...)
  • Yayın tarihi 18 Eylül 2017 | Mavi Sınıf Marmaris’te

Marmaris’te Mavi Sınıfın 8. Yılı

9. sınıf öğrencileri 24 - 29 Eylül tarihleri arasında Marmaris UCPA’da düzenlenen Mavi Sınıf’a katılacaklar. Su sporları, çevre gözlemleri, Fransızca, biyoloji ve kimya uygulamalarına adanan Marmaris ve Datça’daki Mavi Sınıf, bu yıl 8. kez düzenlenmektedir. (...)
  • Yayın tarihi 25 Ağustos 2017 | Datça SP Yaz Okulu

Datça’da Muhteşem Bir Yaz Okulu!

Datça’da geçen iki haftanın ardından öğrencilerimiz gerçek birer su sporları uzmanı haline geldiler ve UCPA’nın Yelken Okulu’nda, açık havada gerçekleştirilen derslere büyük bir dikkatle katılım sağladılar. Yaz okulu öğrencilerimiz son derslerinde sürrealist (...)
  • Yayın tarihi 2 Ağustos 2017 | Datça SP Yaz Okulu

Datça Mavi Yaz Okulu’nda Güneşli Günler!

15 Temmuz’dan bu yana yaz okulundaki öğrenciler hem tatilden, bol oksijenli güzel havadan, sahilden, spor aktivitelerinden hem de Fransızca derslerinden sonuna kadar faydalanmaya devam ediyorlar. Bu yaz kırkın üstünde öğrencimiz Mavi Yaz Okulu’na (...)

Diğer Etkinlikler