Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 18 Eylül 2017 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

Kırmızı Sınıf Şirince Matematik Köyü’nde

77 öğrencimiz, 7 öğretmenimiz ile 24-28 Eylül tarihleri arasında Şirince Matematik Köyü’nde Matematik ve İngilizce ağırlıklı bir eğitim kampına katılacaktır. Matematik ve İngilizce içerikli "Kırmızı Sınıf" projesi, 24-28 Eylül 2017 tarihleri arasında (...)
  • Yayın tarihi 18 Eylül 2017 | Mavi Sınıf Marmaris’te

Marmaris’te Mavi Sınıfın 8. Yılı

9. sınıf öğrencileri 24 - 29 Eylül tarihleri arasında Marmaris UCPA’da düzenlenen Mavi Sınıf’a katılacaklar. Su sporları, çevre gözlemleri, Fransızca, biyoloji ve kimya uygulamalarına adanan Marmaris ve Datça’daki Mavi Sınıf, bu yıl 8. kez düzenlenmektedir. (...)
  • Yayın tarihi 25 Ağustos 2017 | Datça SP Yaz Okulu

Datça’da Muhteşem Bir Yaz Okulu!

Datça’da geçen iki haftanın ardından öğrencilerimiz gerçek birer su sporları uzmanı haline geldiler ve UCPA’nın Yelken Okulu’nda, açık havada gerçekleştirilen derslere büyük bir dikkatle katılım sağladılar. Yaz okulu öğrencilerimiz son derslerinde sürrealist (...)
  • Yayın tarihi 2 Ağustos 2017 | Datça SP Yaz Okulu

Datça Mavi Yaz Okulu’nda Güneşli Günler!

15 Temmuz’dan bu yana yaz okulundaki öğrenciler hem tatilden, bol oksijenli güzel havadan, sahilden, spor aktivitelerinden hem de Fransızca derslerinden sonuna kadar faydalanmaya devam ediyorlar. Bu yaz kırkın üstünde öğrencimiz Mavi Yaz Okulu’na (...)
  • Yayın tarihi 27 Haziran 2017 | Datça SP Yaz Okulu

UCPA’da Yaz Kampı!

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu"nda mümkün! Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz! Sainte Pulchérie Lisesi Türkiye’deki lise öğrencilerine UCPA’da keyifli bir (...)