Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 19 Eylül 2018 | Mavi Sınıf Marmaris’te

Mavi Sınıf Tanıtımı - UCPA/Marmaris

9. sınıf öğrencilerimiz 23 - 28 Eylül tarihleri arasında Marmaris UCPA’da düzenlenen Mavi Sınıf’a katılıyorlar. Su sporları, çevre gözlemleri, Fransızca, biyoloji ve kimya uygulamalarına adanan Marmaris ve Datça’daki Mavi Sınıf, bu yıl 8. kez düzenlenmektedir. (...)
  • Yayın tarihi 19 Eylül 2018 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

Kırmızı Sınıf Tanıtımı - Nesin Matematik Köyü/Şirince

88 öğrencimiz, 9 öğretmenimiz ile 24-28 Eylül tarihleri arasında Şirince Matematik Köyü’nde Matematik ve İngilizce ağırlıklı bir eğitim kampına katılacaktır. Matematik ve İngilizce içerikli "Kırmızı Sınıf" projesi, 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Şirince’de (...)
  • Yayın tarihi 13 Eylül 2018 | La Toussuire (Fransa)

Fransa La Toussuire’de Beyaz Gezi

Gökkuşağı Eğitim Projesi kapsamında bu sene 21’incisini düzenlediğimiz kayak kampı 12-19 Ocak tarihlerinde Fransa’da La Toussuire Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Beyaz Gezi kayak kampı öğrencilerimize: Fransa’da yeni bir bölgeyi tanımak Farklı bir (...)
  • Yayın tarihi 16 Temmuz 2018 | Datça’da Yaz Okulu

Öğrencilerimiz Mavi Yaz Okulu’ndan Döndüler!

Öğrencilerimiz 15 ile 29 Temmuz tarihleri arasında Mavi Yaz Okulu için Datça UCPA kampına gittiler. Ege’nin temiz havasını soludukları güzel sahil kampında eğlenerek öğrenme imkanı buldular. Her sene düzenlenen Mavi Yaz Okulu’nun yoğun tempolu programında hem (...)
  • Yayın tarihi 15 Temmuz 2018 | Kapadokya’da Binicilik ve Doğa Kampı

Kapadokya Binicilik ve Doğa Sporları Kampı

Bu sene, geçen yıl olduğu gibi, 8-12 Haziran tarihlerinde Kapadokya’daki binicilik ve doğa sporları kampımız Avanos Kirkit Otel’de gerçekleştirildi. 20 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan gruba UCPA uzman eğitimcileri de önderlik ettiler. Kamp, öğrencilere spor (...)