Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 27 Haziran 2017 | Marmaris SP Yaz Okulu

UCPA’da Yaz Kampı!

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu’nda mümkün! Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz! Sainte Pulchérie Lisesi Türkiye’deki lise öğrencilerine UCPA’da keyifli bir (...)
  • Yayın tarihi 15 Haziran 2017 | Şile: Yeşil Okul

Şile’de Yeşil Hafta

9. sınıf şubelerimiz sırayla 6 ile 13 Haziran tarihleri arasında 1 gece, 2 günlük bir gezi kapsamında Şile’de bulunan Yeşil Okulumuza gittiler. Öğrencilerimiz Şile’de tarım, bahçecilik ve oyun temalı eğlenceli aktivitelere katıldılar. 9. sınıflar tarafından (...)
  • Yayın tarihi 15 Haziran 2017 | Kapadokya’da Binicilik ve Doğa Kampı

Kapadokya’da Binicilik ve Doğa Kampı

Öğrencilerimiz 11 ile 15 Haziran 2017 tarihleri arasında Kapadokya’da binicilik, dağ bisiklet ve trekking sporlarından oluşan binicilik ve doğa kampına katıldılar. İki öğretmenin eşlik ettiği 20 öğrencimiz "Güzel Atların Diyarı" olarak anılan Kapadokya’da (...)
  • Yayın tarihi 9 Haziran 2017 | Endülüs (İspanya)

Endülüs Gezisi

Okulumuz Fransızca ve din kültürü zümreleri 10 ile 15 Haziran tarihleri arasında İspanya’nın Endülüs bölgesine eğitim gezisi düzenlemektedir. Endülüs bölgesine yapılacak bu gezinin amacı, öğrencilerimizin çeşitli inanç ve kültürlerin birlikte yaşam (...)
  • Yayın tarihi 24 Mayıs 2017 | MGFNU Grenoble (Fransa)

Öğrenciler Tarafından Planlanan Bilim Temalı Gezi

11. Sınıflardan 45 fen öğrencisi 8-12 Mayıs tarihleri arasında Grenoble’a gittiler. Turuncu sınıf gezisini öğrenciler kendileri planlamaktadırlar. Bu gezi öğrencilerin Frankofon bir ortamda sorumluluk alabilen bağımsız bireyler olma yönlerini geliştirmeyi (...)
  • Yayın tarihi 10 Mayıs 2017 | Konferanslar

Fransızca MUN Kulübümüz Galatasaray Lisesi’nde

Fransızca MUN Kulübümüz 26-28 Mayıs Tarihlerinde Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen Sultani 2017 Konferansı’na katıldılar. Öğrencilerimiz yoğun geçen üç gün boyunca güzel deneyimler kazandılar. İzlenimlerini paylaşıyorlar: "Bu benim başkan yardımcısı olarak ilk (...)
  • Yayın tarihi 8 Mayıs 2017 | Tarihi ve Kültürel Geziler

Tevfik Fikret’i Aşiyan Müzesinde Andık

11. Sınıf öğrencileri 2 Mayıs Salı günü Aşiyan Müzesindeydi. Etkinlik, güzel bir bahar gününde, muhteşem manzara ve etkileyici müze izlenimleriyle gerçekleştirildi. Tevfik Fikret’i onun bu dizeleri, en güzel biçimiyle anlatır: Kimseden bir fayda ummam ben, (...)
  • Yayın tarihi 4 Mayıs 2017 | Turuncu Sınıf MINATEC ve ESRF’de (Grenoble)

Turuncu Sınıf (Fransa) Programı

Gökkuşağı eğitim projesinin "Turuncu" Sınıfı 11C ve 11D sınıfı öğrencilerine yönelik olarak düzenlenmektedir. Öğrencilerimiz Frankofon bir ortamda iki gün boyunca fen atölyelerine katılma şansına sahip olacaklardır. Geziye katılan öğrencilerin 8 Mayıs Pazartesi (...)
  • Yayın tarihi 4 Mayıs 2017 | Fontainebleau’da Sarı Sınıf - Paris Bölgesi (Fransa)

Sarı Sınıfın Fransa Programı

11. sınıfların katıldığı Sarı Sınıf, Sainte Pulchérie Lisesi’nin Gökkuşağı eğitim projesinde yer almaktadır. 11A ve 11B sınıfı öğrencileri, Fransa’nın en önemli tarihi mekanlarından bazılarını tamamen Fransızca bir bağlam içerisinde ziyaret etme fırsatına sahip (...)
  • Yayın tarihi 6 Nisan 2017 | Konferanslar

Haarlem Mun 2017’de Sürprizler, Hayranlıklar ve Şaşkınlıklar

Haerlem MUN, Stedelijk Gymnasium Haarlem öğrencileri tarafından yılda bir kere dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen öğrencilere yönelik olarak düzenlenen uluslararası bir konferanstır. Bu yıl HMUN’un 20. yılını kutlamak üzere 600 öğrenci oradaydı. Üç gün (...)

Diğer Etkinlikler