Seyahat ve Okul Gezisi

Kapadokya’nın Yeşil Sınıfından Bir Gün

Hazırlık D sınıfı tarafından anlatmış Kapadokya’daki bir gün... Merhaba; bugün sizlere sınıfımızın, Hazırlık D, yaptığı, katıldığı aktiviteler hakkında bilgi vereceğiz. İlk olarak… İzninizle başlıyoruz… Dün anlayacağınız üzere, Kapadokya’ya geldiğimiz ikinci gün, (...)

Hazırlık C sınıfı Kapadokya’da

Hazırlık C sınıfı olarak on ikincisi düzenlenen yeşil sınıf Kapadokya gezisinin 2. gününü anlatacağız. Sabah saat 7.00 civarlarında öğretmenlerimiz kapımızı tıklatarak bizi uyandırdılar. Sabah çoğu arkadaşlarımız uyanmakta zorluk çektiler. hazırlandıktan sonra (...)

Hazırlık B Kapadokya’da

Kapadokya’daki ilk gecemizin ardından öğretmenlerimizin kapıyı çalmasıyla birlikte saat 7’de uyandık. 8’de başlayacak olan dersimize yetişebilmek için hızlıca giyindik ve kahvaltıya indik. Uzun ve yorucu bir gün geçireceğimizi bildiğimiz için iyi bir kahvaltı (...)

Kapadokya Maceramız, Hazırlık A

Otelimizde teorik olarak öğrendiklerimizi vadilerde pratiğe döktük. Akşam bavulumuzu hazırladık hepimiz çok heyecanlıydık. Erkenden uyuduk çünkü bizim için yorucı bir gün olacaktı.Kahvaltımızı yaptıktan sonra yola çıktık, havaalanına geldiğimizde saat on biri (...)
  • Yayın tarihi 28 Mart 2017 | Konferanslar

Haarlem MUN Konferansı, Hollanda

İngilizce MUN Kulübü öğrencileri 30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Haarlem MUN Konferansı’na katılacaklar. Sainte Pulchérie Lisesi, bu yıl Hollanda HMUN (Haarlem Model Birleşmiş Milletler) Konferansı’na 22 öğrencisi ile katılacaktır. (...)
  • Yayın tarihi 25 Mart 2017 | Konferanslar

Fransızca MUN Kulübü Öğrencileri Lahey’e Gidiyor

Fransızca MUN Kulübü öğrencileri 31 Mart ile 2 Nisan tarihleri arasında 8.kez MFNU Konferansı için Lahey’e gidiyorlar. Öğrencilerimiz bu konferansta "İyi yönetim ve uluslararası iş birliği" teması üzerine tartışacaklar. 30 Mart Perşembe sabah 06.30’da (...)
  • Yayın tarihi 25 Mart 2017 | Konferanslar

"Your Europe Your Say" Etkinliğine Günler Kala

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri 30 - 31 Mart 2017 tarihlerinde Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’de Avrupa Ekonomik Topluluğu’nun 60. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle organize edilen Avrupa Gençlik Meclisi Toplantısında Türkiye’yi temsil edecekler. (...)
  • Yayın tarihi 21 Mart 2017 | Kapadokya’da Yeşil Sınıf

Yeşil Sınıfa Doğru!

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Kapadokya’da bu yıl 12.’si düzenlenen "Yeşil Sınıf"a katılacaklar ve bu gezi aracılığıyla doğayı ve fen bilimlerini keşfedecek, gezi boyunca Fransızca pratik yapma fırsatı bulacaklar. Sainte Pulchérie Lisesi olarak bu yıl onuncusunu (...)
  • Yayın tarihi 16 Mart 2017 | Marmaris SP Yaz Okulu

UCPA’da Yaz Kampı!

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu’nda mümkün! Marmaris ya da Datça’daki yaz kampımıza kayıtlar başlamıştır. Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz! Sainte Pulchérie (...)
  • Yayın tarihi 20 Şubat 2017 | Kapadokya’da Binicilik ve Doğa Kampı

Güzel Atların Diyarı Kapadokya’da Binicilik ve Doğa Kampı

Okulumuz bu sene 11-15 Haziran 2017 tarihleri arasında Kapadokya’da binicilik, bisiklet ve trekking sporlarından oluşan Binicilik ve Doğa Kampı düzenleyecektir. Güzel Atların Diyarı olarak anılan Kapadokya’da öğrencilerimiz Binicilik dersleri ile atlar, (...)

Diğer Etkinlikler