Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 24 Mayıs 2017 | MGFNU Grenoble (Fransa)

Öğrenciler Tarafından Planlanan Bilim Temalı Gezi

11. Sınıflardan 45 fen öğrencisi 8-12 Mayıs tarihleri arasında Grenoble’a gittiler. Turuncu sınıf gezisini öğrenciler kendileri planlamaktadırlar. Bu gezi öğrencilerin Frankofon bir ortamda sorumluluk alabilen bağımsız bireyler olma yönlerini geliştirmeyi (...)
  • Yayın tarihi 15 Mayıs 2017 | Marmaris SP Yaz Okulu

UCPA’da Yaz Kampı!

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu’nda mümkün! Marmaris ya da Datça’daki yaz kampımıza kayıtlar başlamıştır. Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz! Sainte Pulchérie (...)
  • Yayın tarihi 8 Mayıs 2017 | Tarihi ve Kültürel Geziler

Tevfik Fikret’i Aşiyan Müzesinde Andık

11. Sınıf öğrencileri 2 Mayıs Salı günü Aşiyan Müzesindeydi. Etkinlik, güzel bir bahar gününde, muhteşem manzara ve etkileyici müze izlenimleriyle gerçekleştirildi. Tevfik Fikret’i onun bu dizeleri, en güzel biçimiyle anlatır: Kimseden bir fayda ummam ben, (...)
  • Yayın tarihi 4 Mayıs 2017 | Turuncu Sınıf MINATEC ve ESRF’de (Grenoble)

Turuncu Sınıf (Fransa) Programı

Gökkuşağı eğitim projesinin "Turuncu" Sınıfı 11C ve 11D sınıfı öğrencilerine yönelik olarak düzenlenmektedir. Öğrencilerimiz Frankofon bir ortamda iki gün boyunca fen atölyelerine katılma şansına sahip olacaklardır. Geziye katılan öğrencilerin 8 Mayıs Pazartesi (...)
  • Yayın tarihi 4 Mayıs 2017 | Fontainebleau’da Sarı Sınıf - Paris Bölgesi (Fransa)

Sarı Sınıfın Fransa Programı

11. sınıfların katıldığı Sarı Sınıf, Sainte Pulchérie Lisesi’nin Gökkuşağı eğitim projesinde yer almaktadır. 11A ve 11B sınıfı öğrencileri, Fransa’nın en önemli tarihi mekanlarından bazılarını tamamen Fransızca bir bağlam içerisinde ziyaret etme fırsatına sahip (...)
  • Yayın tarihi 6 Nisan 2017 | Konferanslar

Haarlem Mun 2017’de Sürprizler, Hayranlıklar ve Şaşkınlıklar

Haerlem MUN, Stedelijk Gymnasium Haarlem öğrencileri tarafından yılda bir kere dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen öğrencilere yönelik olarak düzenlenen uluslararası bir konferanstır. Bu yıl HMUN’un 20. yılını kutlamak üzere 600 öğrenci oradaydı. Üç gün (...)
  • Yayın tarihi 6 Nisan 2017 | Konferanslar

Sainte Pulcherie Lisesi öğrencileri Brüksel’de AB’nin geleceğini tartıştılar

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri 30-31 Mart 2017 tarihlerinde Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’de Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi’nin AB’nin 60. kuruluş yıl dönümü nedeniyle organize ettiği "Senin Avrupan, Senin Sözün"(YEYS) adlı gençlik meclisinde (...)
  • Yayın tarihi 4 Nisan 2017 | Konferanslar

Lahey’deki MUN Konferansı’ndan Sürprizler, Gururlar, Şaşkınlıklar

Üç gün boyunca öğrencilerimiz prestijli organizasyon Lahey Fransızca MUN Konefransının ritminde yaşadılar. Öğrencilerimiz bu eşsiz deneyimi yaşadıkları geziden yanlarında bir sürü hikaye, sürpriz ve şaşkınlıkla döndüler. Geziyi onlardan dinleyelim. Hayatımda (...)
  • Yayın tarihi 30 Mart 2017 | Konferanslar

"Your Europe Your Say" Etkinliğine Günler Kala

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri 30 - 31 Mart 2017 tarihlerinde Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’de Avrupa Ekonomik Topluluğu’nun 60. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle organize edilen Avrupa Gençlik Meclisi Toplantısında Türkiye’yi temsil edecekler. (...)
  • Yayın tarihi 28 Mart 2017 | Kapadokya’da Yeşil Sınıf

Kapadokya’nın Yeşil Sınıfından Bir Gün

Hazırlık D sınıfı tarafından anlatmış Kapadokya’daki bir gün... Merhaba; bugün sizlere sınıfımızın, Hazırlık D, yaptığı, katıldığı aktiviteler hakkında bilgi vereceğiz. İlk olarak… İzninizle başlıyoruz… Dün anlayacağınız üzere, Kapadokya’ya geldiğimiz ikinci gün, (...)

Diğer Etkinlikler