Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 21 Mayıs 2019 | Turuncu Sınıf MINATEC ve ESRF’de (Grenoble-Fransa)

Grenoble’da Turuncu Sınıf

11. sınıflardan 46 fen-matematik bölümü öğrencisi, 8 - 13 Nisan tarihlerinde Grenoble’a ve Lyon’a gitti. Turuncu Sınıf, öğrencilerin tamamen kendilerinin düzenlediği, organize ettiği bir okul gezisidir. Bu gezi frankofon bir ortamda otonom olmayı öğrenmeyi (...)
  • Yayın tarihi 6 Mayıs 2019 | Sarı Sınıf (Fransa)

Sarı Sınıf İzlenimleri

Hak ettikleri güzel ara tatilin ardından, Sarı Sınıf’tan sorumlu öğrenciler sizinle Gökkuşağı Projesi’nin son adımıyla ilgili izlenimlerini paylaşıyorlar. Bordeaux’da Sarı Sınıf "Bordeaux gezisinde pek çok ilginç yer gördük. Gezimize 8 Nisan Pazartesi günü (...)
  • Yayın tarihi 6 Mayıs 2019 | Konferanslar

Haarlem MUN Konferansı

Sainte Pulchérie İngilizce MUN Kulübü, Hollanda’nın Haarlem şehrinde 5-7 Nisan tarihlerinde gerçekleşen HMUN konferansına katıldı.Öğrencilerimiz deneyimlerini anlatıyorlar... “Bu sene ilk yurtdışı MUN konferansım olan HMUN’a gittim. Konferansa gitmeden önce (...)
  • Yayın tarihi 24 Nisan 2019 | Eğitim Amaçlı Geziler

Ögrencilerimiz Zanzibar’da İnovatif Köy Çalışmalarına Destek Veriyor

Robotik Kulübü öğrencilerimizin çalışmaları sayesinde, uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olan İdea Universal Vakfı ile birlikte Zanzibar’da bir köye ergonomik güneş panelleri bağışlandı. "Öncelikle bu harika projenin nasıl başladığını anlatmak isteriz. (...)
  • Yayın tarihi 4 Nisan 2019 | Fransızca MUN Gezileri

Frankofon MUN Klubü Lahey’de !

Bu sene de MUN Klubü öğrenciler MFNU Konferansı’na gittiler. Küreselleşen dünyada emek ve kadın hakları konusunda tartışmalara katıldılar. MFNU Konferansı’nda katılan öğrencilerimizin izlenimlerini aktarıyoruz: Yolculuk ve ulaşım : "Havaalanından başlayıp (...)
  • Yayın tarihi 4 Nisan 2019 | Sarı Sınıf (Fransa)

Bordeaux’da Sarı Sınıf İçin Geri Sayım

11 T.M. öğrencileri 8-13 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Sarı Sınıf için Bordeaux’ya doğru yola çıkıyor. 11. T.M. sınıfı öğrencileri Fransa’nın Bordeaux kentinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sarı Sınıf’a gidiyorlar. Öğrencilerimiz Fransa’nın kültürünü (...)
  • Yayın tarihi 29 Mart 2019 | Yeşil Sınıf Kapadokya’da

Kapadokya’da Güzel Günler

Pazar gününden bu yana Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz Kapadokya’da. "Gökkuşağı Projesi" kapsamında düzenlenen bu gezi her sene sabırsızlıkla bekleniyor. Öğrenciler Kapadokya’da geçirdikleri günler hakkında izlenimlerini kaleme aldı. Kapadokya’da Öğrendiğimiz (...)
  • Yayın tarihi 22 Mart 2019 | Yeşil Sınıf Kapadokya’da

Hazırlık Sınıfları Kapadokya Yolunda !

Hazırlık sınıfları bu sene 13. kez düzenlediğimiz Yeşil Sınıf programıyla Kapadokya’ya gidiyor. Bir hafta boyunca fen derslerinde inceleyecekleri doğayı keşfedecek ve tüm gezi boyunca Fransızca konuşacaklar. Kapadokya’da Yeşil Sınıf programımızın amacı, (...)
  • Yayın tarihi 17 Ocak 2019 | La Toussuire (Fransa)

La Toussuire’de Kayak

21. kayak kampına katılan öğrencilerimizden Öykü’nün izlenimleri: "Merhaba ben Öykü, okulun 21. kez düzenlediği kayak kampında ikinci senem. Geçen seneye kıyasla bu sene çok daha fazla eğlendim çünkü her geçen sene, kayak kampı sayesinde bulunduğum ortama (...)