Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 31 Ekim 2019 | Okul Gezileri

Aydın Zihniyetler için Kucak Dolusu Kitap

Projemiz kapsamında Yalova’nın Fıstıklı ve Kapaklı Köyü Fıstıklı İlk ve Orta Okulu ile Tülay İlgen İlk ve Orta okulunda 13. ve 14. kütüphanemizi kurduk. “Aydın Zihniyetler için Kucak Dolusu Kitap’’ projemizin 8. yılında 13. ve 14. kütüphanemizi kurmak üzere (...)
  • Yayın tarihi 28 Ekim 2019 | Italya

İki İmparatorluk ve Dostluk

Sainte Pulchérie Lisesi ilk kez bu sene İtalya’nın Emilia Romagna bölgesinden bir frankofon okulla öğrenci değişim programı gerçekleştirdi. Projenin konusu, başkentleri İstanbul ve Ravenna olan Doğu ve Batı Roma İmparatorlukları idi. 7-12 Ekim tarihlerinde (...)
  • Yayın tarihi 25 Ekim 2019 | Tematik Günler

Hazırlık sınıflar İçin Kaynaştırma Etkinliklerinin Son Etabı

16 ve 18 Ekim tarihleri arasında Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz kaynaştırma etkinliklerinin son etabı için Büyükada’ya gittiler. Fransızca pratik yaptılar, sınıf arkadaşlarıyla okul dışı vakit geçirme imkanı buldular, yerel dokuyu keşfettiler ve birbirlerini daha (...)
  • Yayın tarihi 9 Ekim 2019 | Tematik Günler

Hep Birlikte Maçka Parkı’ndayız!

Kaynaştırma günleri kapsamında Hazırlık sınıfı öğrencileri geçtiğimiz Cuma günü Maçka Parkı’na gittiler. Öğretmenleriyle birlikte rahatlayıp, gülüp eğlendikleri ve birbirlerine alıştıkları bir gün yaşadılar... "Büyük" öğrencilerin arasında bir anda "küçük" olarak (...)
  • Yayın tarihi 2 Ekim 2019 | Kırmızı Sınıf

Şirince’de Matematiğe Yepyeni Bir Bakış!

2019-2020 öğrenim yılı 10. Sınıf öğrencilerimizin Şirince Matematik Köyü gezisiyle başladı. Gelenekselleşen ve sekizinci yaşına giren bu gezi, akademik, kültürel ve sosyal açıdan öğrencilere önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Öğrencilerimiz Matematik (...)
  • Yayın tarihi 2 Ekim 2019 | Mavi Sınıf

Datça’da Ekoloji

9. sınıflar için Mavi Sınıf eşittir çevre. Öğrenciler Mavi Sınıf boyunca çevre hakkında daha yoğun düşünüyor, tartışıyor ve çevreyi korumak adına önerilerde bulunuyorlar. "9. sınıf öğrencileri olarak bu yıl 10. yıl dönümünü kutlayan Mavi Sınıf projesi sayesinde (...)