Seyahat ve Okul Gezisi

• Yayın tarihi 31 Ekim 2018 | Hazırlık Sınıflarını Kaynaştırma Günü

Hazırlık Sınıfları İçin Kaynaştırma Etkinliklerinin Son Etabı!

17 ve 19 Ekim tarihleri arasında Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz kaynaştırma etkinliklerinin son etabı için Büyükada’ya gittiler. Öğrenciler Fransızca pratik yaptılar, sınıf arkadaşlarıyla okul dışı vakit geçirme imkanı buldular, yerel dokuyu keşfettiler ve (...)
  • Yayın tarihi 17 Ekim 2018 | Tarihi ve Kültürel Geziler

Orhan Kemal Müzesi Ziyareti

2 ve 8 Ekim 2018 tarihinde hazırlık sınıfı öğrencileri Cihangir’deki Orhan Kemal Müzesi’ni ziyaret etti. Orhan Kemal’in Çikolata öyküsünü okuyup bu öykünün yazılış hikayesini yazarın oğlundan dinlemenin büyüsüyle başlayan müze ziyareti, 100 yıllık eşyaların (...)
  • Yayın tarihi 2 Ekim 2018 | Mavi Sınıf Marmaris’te

9.Sınıf Öğrencilerimizin Gözünden Marmaris Mavi Sınıf

Gökkuşağı Eğitim Projesi kapsamında 9. sınıf öğrencilerinin katılımıyla düzenlediğimiz Mavi Sınıf gezisi bu yıl dokuzuncu yılında! Öğrencilerimiz 23 ile 28 eylül tarihleri arasında Marmaris’te gerçekleşen bu gezi ile ilgili izlenimlerini paylaşıyorlar... "Selam, ben (...)
  • Yayın tarihi 1. Ekim 2018 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

10.Sınıf Öğrencilerimiz Şirince’de Nesin Matematik Köyü’nde!

Sainte Pulchérie Lisesi 10. sınıf öğrencileri bu yıl 8’incisi düzenlenen Kırmızı Sınıf gezisi kapsamında Şirince’de bulunan Nesin Matematik Köyü’ne gittiler. Burada matematik, İngilizce ve Fransızca derslerini yoğun olarak işleyen öğrenciler, Ali Nesin’in verdiği (...)
  • Yayın tarihi 19 Eylül 2018 | Mavi Sınıf Marmaris’te

Mavi Sınıf Tanıtımı - UCPA/Marmaris

9. sınıf öğrencilerimiz 23 - 28 Eylül tarihleri arasında Marmaris UCPA’da düzenlenen Mavi Sınıf’a katılıyorlar. Su sporları, çevre gözlemleri, Fransızca, biyoloji ve kimya uygulamalarına adanan Marmaris ve Datça’daki Mavi Sınıf, bu yıl 8. kez düzenlenmektedir. (...)
  • Yayın tarihi 19 Eylül 2018 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

Kırmızı Sınıf Tanıtımı - Nesin Matematik Köyü/Şirince

88 öğrencimiz, 9 öğretmenimiz ile 24-28 Eylül tarihleri arasında Şirince Matematik Köyü’nde Matematik ve İngilizce ağırlıklı bir eğitim kampına katılacaktır. Matematik ve İngilizce içerikli "Kırmızı Sınıf" projesi, 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Şirince’de (...)
  • Yayın tarihi 13 Eylül 2018 | La Toussuire (Fransa)

Fransa La Toussuire’de Beyaz Gezi

Gökkuşağı Eğitim Projesi kapsamında bu sene 21’incisini düzenlediğimiz kayak kampı 12-19 Ocak tarihlerinde Fransa’da La Toussuire Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Beyaz Gezi kayak kampı öğrencilerimize: Fransa’da yeni bir bölgeyi tanımak Farklı bir (...)
  • Yayın tarihi 16 Temmuz 2018 | Datça’da Yaz Okulu

Öğrencilerimiz Mavi Yaz Okulu’ndan Döndüler!

Öğrencilerimiz 15 ile 29 Temmuz tarihleri arasında Mavi Yaz Okulu için Datça UCPA kampına gittiler. Ege’nin temiz havasını soludukları güzel sahil kampında eğlenerek öğrenme imkanı buldular. Her sene düzenlenen Mavi Yaz Okulu’nun yoğun tempolu programında hem (...)
  • Yayın tarihi 15 Temmuz 2018 | Kapadokya’da Binicilik ve Doğa Kampı

Kapadokya Binicilik ve Doğa Sporları Kampı

Bu sene, geçen yıl olduğu gibi, 8-12 Haziran tarihlerinde Kapadokya’daki binicilik ve doğa sporları kampımız Avanos Kirkit Otel’de gerçekleştirildi. 20 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan gruba UCPA uzman eğitimcileri de önderlik ettiler. Kamp, öğrencilere spor (...)