Öğrenci Çalışmaları

• Yayın tarihi 11 Temmuz 2019 | Öğrencilerin Çalışmaları

RobotStudio Simülasyon Programı Uygulamaları Eğitimi

Robotik kulübü olarak öğrencilerimizin yeni nesil teknoloji ile tanışmasını ve uygulamalarını kullanmalarını amaçlamaktayız. Yeni teknoloji konusunda dünya lideri olan şirketler ile işbirliği yaparak öğrencilerimizi birebir uygulayıcılarla bir araya getiren (...)
  • Yayın tarihi 20 Haziran 2019 | Medyatek

Medyatekte Yunan Haftası

Okulumuz Etkinlik ve Kültür Komitesi öğrencileri 13-17 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan bir Yunan Haftası düzenlediler. Birçok kulüp çalışmasının bu yılki teması Yunanistan’dı. 2018-2019 ders yılının bitmekte olduğu şu son (...)
  • Yayın tarihi 18 Haziran 2019 | Eğitsel Kol

Robotik Kulübümüzden Zapyon Rum Okulu Öğrencilerine Eğitim

Sainte Pulcherie Lisesi Robotik Kulübü, katıldığı yarışma ve festivaller aracılığıyla okulumuzu ve robotik projelerimizi tanıtırken, teorik ve pratik anlamda desteğe ihtiyaç duyan okullara da eğitim desteği vermeye devam ediyor... Okulumuz Robotik Kulübü, (...)
  • Yayın tarihi 14 Haziran 2019 | Eğitsel Kol

Robotik Kulübümüz TRT Radyo1’de!

Robotik Kulübü öğrencilerimiz geçtiğimiz 10 Haziran Pazartesi günü TRT Radyo1’de Ebru Erkekli’nin "Günebakan" programına katıldılar. Öğrencilerimiz, öğretmenleri Abidin Zenginler ile birlikte kulübün sosyal sorumluluk bilinci yüksek ve inovatif projelerinden (...)
  • Yayın tarihi 31 Mayıs 2019 | İngilizce

Başarılı geçen bir IELTS sınavının ardından...

6. kez okulumuzda yapılan bir IEITS sınavını daha başarıyla tamamladık... Bu yıl 11 Mayıs 2019 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilen IELTS sınavına 57 öğrenci katıldı. 41 öğrencimizin üstün başarı gösterdiği sınavda %100 başarı kaydedilmiştir. Kendilerini (...)