Öğrenci Çalışmaları

• Yayın tarihi 15 Mart 2017 | Medyatek

Salı, Felsefe!

Her yıl Felsefe Zümremiz Medyatek işbirliğinde "Felsefe Sohbetleri" serisi düzenlemektedir. Bu yıldan itibaren bu seriler daha sık gerçekleştirilecektir. Bu çalışmaların başlangıcı 2013 yılına, 11. sınıflardan iki öğrencinin "Tintin ve Felsefe" hakkında (...)
  • Yayın tarihi 12 Mart 2017 | Medyatek

Harry Potter’dan Esinlenen Okuma Komitesi Öğrencileri: inSPirés!

Okuma Komitesi’ne üye öğrenciler, medyateğin sunduğu tüm imkanları daha iyi tanıtmak amacıyla büyük bir şevk ve canlılıkla fikir üretiyor, hazırlık yapıyorlar. Ekim ayında kurulan yeni Okuma Komitesi şimdiye kadar Türkiye’deki Fransız Okulları Edebiyat Ödülü’ne (...)
  • Yayın tarihi 30 Ocak 2017 | Etkinlik videoları: "Focus"

Focus No22: Ocak

Focus, lisemizde son aylarda hayata geçirilen sosyal dayanışma projelerini konu ediniyor.
  • Yayın tarihi 5 Ocak 2017 | Etkinlik videoları: "Focus"

Focus No21 : Aralık

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 10. sınıf öğrencilerimiz Fransız bir fotoğraf sanatçısıyla tanışma ve onunla resmin grameri üzerine çalışma şansını yakaladı. Selin ve Ferhat Focus’un bu bölümünü, sanatçı Ferrante Ferranti ve büyük başarı elde eden bu projeye (...)
  • Yayın tarihi 15 Aralık 2016 | 2016-2017