Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 9 Mart 2017 | 2016-2017 Programı

Sergi: Kaygan

Sainte Pulchérie Lisesi’nin sanat galerisi Türkiye’de sanat alanında en önemli isimlerden Bubi, İsmet Doğan, Bedri Baykam, Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun katılımıyla düzenlenen Kaygan sergisini 17 Şubat-22 Mart tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz. Galeri (...)
  • Yayın tarihi 1. Mart 2017 | Frankofoni Festivali

Tüm Duyulara Yönelik Muhtelif Yerlerde Kitaplar

Frankofoni ayı tüm duyularımızı, medyatekte ve ayrıca tüm okulda okuma ve kitaplar etrafında harekete geçiriyor. Tüm duyularımıza seslenerek kitapları onurlandıran etkinlikler hakkında detaylı bir inceleme... Büyük etkinliklerin yanı sıra medyatekte gün (...)
  • Yayın tarihi 20 Şubat 2017 | 2016-2017 Programı

Tiyatro : "Macbeth / İki Kişilik Kabus"

Tiyatro BeReZe, "Macbeth / İki Kişilik kabus" oyunuyla 11 Mart Cumartesi saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de. Oyun İngilizce üstyazılıdır. Hayat dediğin ne ki: Yürüyen bir gölge, bir zavallı kukla bu sahnede: Bir (bir buçuk) saat boy gösterip, boyun kırıp (...)
  • Yayın tarihi 20 Ocak 2017 | 2016-2017 Programı

Performans : "Titled/Untitled"

Proje sponsorunun AkSanat, mekan sponsorunun ise Sahne Pulchérie olduğu "Titled/Untitled", 10 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de sergilenecektir. Çeşitlilik, enerji dönüşümü, daha önce tanışmayan insanların birbirine teması, hayatı bir an (...)
  • Yayın tarihi 1. Ocak 2017 | 2016-2017 Programı

Tiyatro : "Kral Übü"

Palyaçonun, nesne tiyatrosu kuklasının ve küçük ekranın kesiştiği bu gösteri, destanı canlı küçük "telesinema ekipman" gösteri makineleri ile yeniden üreten, korku içerisinde çığlıklar atmamıza yol açan aksesuarların, sarayların, mağaraların, güçlerin ve (...)
  • Yayın tarihi 25 Aralık 2016 | 2016-2017 Programı

Gülsin Onay ile Yeni Yıl Konseri Videosu

Sainte Pulchérie Lisesi’nin müzisyen öğrencileri, piyanist Gülsin Onay’ın katılımlarıyla onurlandırdığı özel bir konser düzenledi. Okulumuzun gösteri salonu, 8 Aralık Perşembe akşamı, eğitime katkıda bulunmak amacıyla piyano resitalinde bir araya gelenlerle (...)
  • Yayın tarihi 20 Aralık 2016 | 2016-2017 Programı

Performans: "Relic/After RAU"

Proje sponsorunun AkSanat, mekan sponsorunun ise Sahne Pulchérie olduğu "Relic/After RAU " 11 Kasım Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de sergilenecektir. "Geçmişe bakarsın, Geleceği görmeye calışırsın... Oysa sadece şimdi vardır... Ve şimdinin (...)
  • Yayın tarihi 14 Aralık 2016 | Sainte Pulchérie Medyada

Gülsin Onay ile Yeni Yıl Konseri Basında Yankı Buldu!

8 Aralık akşamı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yararına düzenlediğimiz piyano resitalinde Gülsin Onay’ı ağırladık. "Anadolu’da Bir Kızım Var" adlı bağış kampanyası için topladığımız yardım fonu konser akşamında dernek yetkililerine takdim edildi. Öğrencilerimiz (...)
  • Yayın tarihi 6 Aralık 2016 | 2016-2017 Programı

Tiyatro: "Trom"

Roland Topor’un "Masanın Altında" adlı metninden hareketle yazılmış "Trom" 9 Aralık Cuma günü saat 20.30’da Fransızca altyazılı olarak Sahne Pulchérie’de. "Sahnede ve hayatta kendi olma"yı kendine mesele edinen bir oyuncu Roland Topor’un ’’Masanın Altında’’ (...)