Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 20 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Jacques ile Efendisi

REST Tiyatro’nun ilk oyunu "Jacques ile Efendisi" 8 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Oyun Fransızca üst yazılıdır. Milan Kundera, Diderot’nun “Kaderci Jacques ve Efendisi” romanını “ardan ve otosansürden azade (...)
  • Yayın tarihi 19 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Atölye|Konser: Ediz Hafızoğlu, Ercüment Orkut & Volkan Topakoğlu

Bu yıl 17 ile 28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 28. Akbank Caz Festivali kapsamında Sainte Pulchérie Fransız Lisesi gösteri salonunda Ediz Hafızoğlu, Ercüment Orkut ve Volkan Topakoğlu’nun katılımlarıyla 19 Ekim Cuma günü "Liselerde Caz" adlı (...)
  • Yayın tarihi 16 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Batı

Arzu Bigat Baril tarafından sahnelenen Kirpi Tiyatro’nun ilk oyunu "Batı", yazarın da katılmış olduğu prömiyerini 2017 yılının Mart ayında Sahne Pulchérie’de gerçekleştirdi. Oyunu 21 Aralık Cuma akşamı saat 20.30’da izleyebilirsiniz. Oyun Fransızca üst (...)
  • Yayın tarihi 16 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Film Gösterimi: Eldorado / Preljocaj

2007 yapımı "Eldorado / Preljocaj" filmi, 1 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen: par Olivier Assayas Süre: 88 minutes Dil: (...)
  • Yayın tarihi 15 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Çin Geleneği - Kukla Festivali

21. Uluslararası İstanbul Kukla Festivali kapsamında Hong Kong’dan gelen Sky Bird Group’un "Çin Geleneği" adlı oyunu 26 Ekim Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de. Sözsüz olan kukla gösterisi her yaş için uygundur. Karşınızda Cheung! Çin’in geleneksel (...)
  • Yayın tarihi 9 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit

Tiyatro Hemhâl’in "Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit" oyunu 22 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. Roman Hakkında: “Gerçekleşmeyen düşler, aralarında doğup büyüdüğüm insanları paramparça etti… (...)
  • Yayın tarihi 10 Eylül 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Beyaz Perdede Tiyatro: Romeo ve Juliet

Bu sezon La Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Eric Ruf’ün yönettiği Shakespeare’in "Romeo ve Juliet" oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle 20 Ekim Cumartesi akşamı saat (...)
  • Yayın tarihi 1. Eylül 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Kürklü Venüs

Yolcu Tiyatro’nun sahnelediği "Kürklü Venüs" oyunu 28 Aralık Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. "Siz ve ben ruhu keşfe çıkan iki maceraperestiz, insan doğasının sınırlarını genişletiyoruz." Sacher (...)
  • Yayın tarihi 25 Ağustos 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Film Gösterimi: Giacomo’nun Yazı

Alessandro Comodin’in yönettiği 2012 yapımı "Giacomo’nun Yazı" filmi, 3 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe üst yazılı ve Fransızca alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. (...)
  • Yayın tarihi 17 Temmuz 2018 | Okul İçi Etkinlikler

Basketbol Sahasında Yeni Duvar Resmi

Mayıs ayında Sainte Pulchérie Lisesi, Nantes’lı sanat topluluğu "The Postman Quartet" üyesi sanatçı Julien Casse’ın basketbol sahasında Art Nouveau (Yeni Sanat) tarzında ürettiği duvar resminin açılışını yaptı. Sainte Pulchérie Lisesi, Fransız street art ve (...)

Diğer Etkinlikler