Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 18 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Batı

Arzu Bigat Baril tarafından sahnelenen Kirpi Tiyatro’nun ilk oyunu "Batı", yazarın da katılmış olduğu prömiyerini 2017 yılının Mart ayında Sahne Pulchérie’de gerçekleştirdi. Oyunu 15 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da izleyebilirsiniz. Oyun Fransızca üst (...)
  • Yayın tarihi 18 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Zabel

BGST Tiyatro’nun sahnelediği "Zabel" oyunu, 16 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. Zabel Yesayan... 1878-1943? Doğum yeri Üsküdar. Ölüm yeri meçhul. Yazar, mücadeleperest, sürgün... (...)
  • Yayın tarihi 17 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Beyaz Perdede Tiyatro: Romeo ve Juliet

Bu sezon La Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Eric Ruf’ün yönettiği Shakespeare’in "Romeo ve Juliet" oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle 9 Şubat Cumartesi akşamı saat (...)
  • Yayın tarihi 17 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Film Gösterimi: Çılgın Pierrot

Jean-Luc Godard’ın yönettiği 1965 yapımı "Çılgın Pierrot" filmi, 8 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen: Jean-Luc Godard Süre: 110 (...)
  • Yayın tarihi 15 Kasım 2018 | Okul İçi Etkinlikler

Fotoğrafçı Amaury da Cunha İle Sanatçı Rezidansı Projesi

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi 13 yıldan bu yana kasım ayında 10. sınıf öğrencileriyle Fransızca dersleri kapsamında iki hafta boyunca çalışmak üzere bir Fransız sanatçıyı konuk ediyor. Böylece öğrenciler bir fotoğrafa nasıl bakıldığını, fotoğraf sanatçısının (...)
  • Yayın tarihi 31 Ekim 2018 | Voix-là

Voix-là | Ekim Bülteni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin yeni video serisi "Voix-là" Ekim ayı itibariyle takipçilerine merhaba diyor. Bu yeni video bültenle, okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. İyi seyirler! (...)
  • Yayın tarihi 28 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Beyaz Perdede Tiyatro: Scapin’in Dolapları

Bu sezon La Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Denis Podalydès’in yönettiği Molière’in "Scapin’in Dolapları" oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle 16 Kasım Cuma akşamı saat (...)
  • Yayın tarihi 23 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Beyaz Perdede Tiyatro: Cyrano de Bergerac

Bu sezon La Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Denis Podalydès’in yönettiği Edmond Rostand’ın "Cyrano de Bergerac" oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle 11 Ocak Cuma akşamı (...)
  • Yayın tarihi 22 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Film Gösterimi: Michel Houellebecq’in Kaçırılması

Guillaume Nicloux’nun yönettiği 2014 yapımı "Michel Houellebecq’in Kaçırılması" filmi, 4 Ocak Cuma akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen: (...)
  • Yayın tarihi 19 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Atölye|Konser: Ediz Hafızoğlu, Ercüment Orkut & Volkan Topakoğlu

Bu yıl 17 ile 28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 28. Akbank Caz Festivali kapsamında Sainte Pulchérie Fransız Lisesi gösteri salonunda Ediz Hafızoğlu, Ercüment Orkut ve Volkan Topakoğlu’nun katılımlarıyla 19 Ekim Cuma günü "Liselerde Caz" adlı (...)

Diğer Etkinlikler