Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 26 Şubat 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Batı

Arzu Bigat Baril tarafından sahnelenen Kirpi Tiyatro’nun ilk oyunu "Batı", yazarın da katılmış olduğu prömiyerini 2017 yılının Mart ayında Sahne Pulchérie’de gerçekleştirdi. Oyunu 24 Mayıs Cuma akşamı saat 20.30’da izleyebilirsiniz. Oyun Fransızca üst (...)
  • Yayın tarihi 26 Şubat 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Hoşdeng

Ezgi Çelik’in yazıp oynadığı ve Ani Haddeler Pekman’ın sahneye koyduğu Hoşdeng, 9 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Oyun Fransızca üst yazılıdır. "Yok! Deli değilim... Ucundan kıyısından bile geçmedim. Çok şükür. Siz (...)
  • Yayın tarihi 25 Ocak 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Film Gösterimi: Fifi Mutluluktan Uçuyor

Mitra Farahani’nin yönettiği 2013 yapımı "Fifi Mutluluktan Uçuyor" belgesel filmi, 5 Nisan Cuma akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen: Mitra (...)
  • Yayın tarihi 9 Ocak 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Artık Bir Davan Var

BGST Tiyatro’nun sahnelediği "Artık Bir Davan Var" oyunu, 18 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. "Artık Bir Davan Var" adaletin sarsıldığı, yasaların keyfi kararlara imkân tanıdığı (...)
  • Yayın tarihi 8 Ocak 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Konser: Yavuz Akyazıcı Project

2019’da Sainte Pulchérie Mezunlar Derneği’nin katkılarıyla düzenleyeceğimiz birbirinden seçkin konserlerle okulumuzun gösteri salonunda müzikseverleri ağırlayacağız! Beyoğlu ve Taksim bölgesini yeniden bir konser salonuna kavuşturmak amacı ile başlattığımız (...)
  • Yayın tarihi 20 Aralık 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Sergi: "Yedi Tepe İstanbul"

Sainte Pulchérie Lisesi’nin sanat galerisi ODA, Türkiye’de çağdaş sanatın önemli isimlerinden Emine Şenses, Gafur Uzuner, Kadir Ablak, Mustafa Albayrak, Osman Akça, Peruze Hamurcu ve Seydi Murat Koç’un katılımıyla düzenlenen "Yedi Tepe İstanbul" sergisini (...)
  • Yayın tarihi 9 Aralık 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Beyaz Perdede Tiyatro: Scapin’in Dolapları

Bu sezon La Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Denis Podalydès’in yönettiği Molière’in "Scapin’in Dolapları" oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle 15 Mart Cuma akşamı saat (...)
  • Yayın tarihi 26 Kasım 2018 | Voix-là

Voix-là | Kasım Bülteni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin yeni video serisi "Voix-là" geçtiğimiz ay takipçilerine merhaba dedi. Bu yeni video-bültenle, okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. İşte Kasım ayı (...)
  • Yayın tarihi 23 Kasım 2018 | Sanatçı Rezidansı

Fotoğraf Atölyeleri Sergisi: "(Karşı)laşmalar"

Bu sene fotoğraf sanatçısı Amaury da Cunha’yı ağırladığımız fotoğraf rezidansı etkinlikleri hakkında öğrencilerimizin izlenimlerini aktarıyoruz. 15 Kasım’da, bu yılki fotoğraf rezidansının konuğu Amaury da Cunha ile çalışan öğrencilerimizin fotoğraf sergisinin (...)
  • Yayın tarihi 22 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit

Tiyatro Hemhâl’in "Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit" oyunu 22 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. Roman Hakkında: “Gerçekleşmeyen düşler, aralarında doğup büyüdüğüm insanları paramparça etti… Kente (...)

Diğer Etkinlikler