Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 26 Kasım 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Konser : İstanbul Kâinat Radyosu

Sainte Pulchérie Lisesi, her ayın ilk Salı günü, sahnesinde bir dizi konsere ev sahipliği yapmaktadır. 10 Aralık tarihinde, İstanbul Kâinat Radyosu sahnemize konuk olacak. Doğu ve Batı arasında dünya müziklerinden ezgilerle müzikal bir seyahate davet... (...)
  • Yayın tarihi 8 Kasım 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Konser : "İSTANBUL’DAN"

Sainte Pulchérie Konserlerinin Kasım ayı konuğu İSTANBUL’DAN. Caz, folk ve rock müzik unsurlarıyla donatılmış doğaçlamalar ile İSTANBUL’DAN Anadolu’ya uzanan muhteşem bir yolculuk konseri! 12 Kasım 2019 Salı saat 20:30’da. İSTANBUL’DAN grubuyla Asena Akan, (...)
  • Yayın tarihi 8 Ekim 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Genco Erkal Sainte Pulchérie Lisesi’nde

DOLU Sainte Pulchérie Lisesi geçen seneden bu yana her ayın ilk salı akşamı konserlere sahne oluyor. Bu seneki konser programı 8 Ekim Salı saat 20:30’ta Genco Erkal’ın uyarlayıp yönettiği ve Tülay Günal ile birlikte canlandırdığı "Nazım ve Brecht Güneşin (...)
  • Yayın tarihi 15 Eylül 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Artık Bir Davan Var

BGST Tiyatro’nun sahnelediği "Artık Bir Davan Var" oyunu, 14 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. "Artık Bir Davan Var" adaletin sarsıldığı, yasaların keyfi kararlara imkân tanıdığı (...)
  • Yayın tarihi 30 Ağustos 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Film Gösterimi: Orman Kanunu

Antonin Peretjatko’nun yönettiği 2016 yapımı "Orman Kanunu" filmi, 27 Aralık Cuma akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen: Antonin Peretjatko (...)
  • Yayın tarihi 30 Ağustos 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Beyaz Perdede Tiyatro: Cyrano de Bergerac

Bu sezon La Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Denis Podalydès’in yönettiği Edmond Rostand’ın "Cyrano de Bergerac" oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle 13 Aralık Cuma akşamı (...)
  • Yayın tarihi 17 Ağustos 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Tehlikeli Oyunlar

Seyyar Sahne’nin çok beğenilen oyunu "Tehlikeli Oyunlar" 1 Kasım Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de İngilizce üst yazılı olarak sahnelenecektir. Son bir kaç yıldır hatırat ("Ben, Pierre Rivière..." - 2006), kutsal metin (Eski Ahit - "Vaiz" - 2007) (...)

Beyaz Perdede Tiyatro: Romeo ve Juliet

Bu sezon La Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Eric Ruf’ün yönettiği Shakespeare’in "Romeo ve Juliet" oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle 29 Kasım Cuma akşamı saat 20.30’da (...)

Tiyatro: Kel Şarkıcı

ArtNiyet’in sahnelediği "Kel Şarkıcı" oyunu 30 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun Fransızca üst yazılıdır. Kel Şarkıcı oyunu absürt tiyatronun en önemli yazarı Eugène Ionesco tarafından 1950’de yazılıp 1957’de (...)

Film Gösterimi: Les diaboliques

Henri-Georges Clouzot’nun yönettiği 1955 yapımı "Les diaboliques" filmi, 22 Kasım Cuma akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen: Henri-Georges (...)

Diğer Etkinlikler