Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 13 Aralık 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Sergi: "Yedi Tepe İstanbul"

Sainte Pulchérie Lisesi’nin sanat galerisi ODA, Türkiye’de çağdaş sanatın önemli isimlerinden Emine Şenses, Gafur Uzuner, Kadir Ablak, Mustafa Albayrak, Osman Akça, Peruze Hamurcu ve Seydi Murat Koç’un katılımıyla düzenlenen "Yedi Tepe İstanbul" sergisini (...)
  • Yayın tarihi 27 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2018-2019 Aralık 1 Aralık Cumartesi, 20.30: "Eldorado / Preljocaj" - Film Gösterimi 8 Aralık Cumartesi, 20.30: (...)
  • Yayın tarihi 26 Kasım 2018 | Voix-là

Voix-là | Kasım Bülteni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin yeni video serisi "Voix-là" geçtiğimiz ay takipçilerine merhaba dedi. Bu yeni video-bültenle, okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. İşte Kasım ayı (...)
  • Yayın tarihi 23 Kasım 2018 | Sanatçı Rezidansı

Fotoğraf Atölyeleri Sergisi: "(Karşı)laşmalar"

Bu sene fotoğraf sanatçısı Amaury da Cunha’yı ağırladığımız fotoğraf rezidansı etkinlikleri hakkında öğrencilerimizin izlenimlerini aktarıyoruz. 15 Kasım’da, bu yılki fotoğraf rezidansının konuğu Amaury da Cunha ile çalışan öğrencilerimizin fotoğraf sergisinin (...)
  • Yayın tarihi 22 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Tehlikeli Oyunlar

Seyyar Sahne’nin çok beğenilen oyunu "Tehlikeli Oyunlar" 14 Aralık Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de İngilizce üst yazılı olarak sahnelenecektir. Son bir kaç yıldır hatırat ("Ben, Pierre Rivière..." - 2006), kutsal metin (Eski Ahit - "Vaiz" - 2007) (...)
  • Yayın tarihi 22 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Zabel

BGST - Tiyatro’nun sahnelediği "Zabel" oyunu, 15 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. Zabel Yesayan... 1878-1943? Doğum yeri Üsküdar. Ölüm yeri meçhul. Yazar, mücadeleperest, sürgün... (...)
  • Yayın tarihi 21 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

25.İstanbul Fotoğraf Günleri Sainte Pulchérie’de

IFSAK’ın 1985’ten bu yana düzenlediği ve bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen İstanbul Fotoğraf Günleri kapsamında yerli ve yabancı 40’tan fazla fotoğraf sanatçısı "Sahte" (Fake) teması etrafında bir araya geliyor. Fotoğraf eksenli çok sayıda proje - sergiler, (...)
  • Yayın tarihi 15 Kasım 2018 | Okul İçi Etkinlikler

Fotoğrafçı Amaury da Cunha İle Sanatçı Rezidansı Projesi

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi 13 yıldan bu yana kasım ayında 10. sınıf öğrencileriyle Fransızca dersleri kapsamında iki hafta boyunca çalışmak üzere bir Fransız sanatçıyı konuk ediyor. Böylece öğrenciler bir fotoğrafa nasıl bakıldığını, fotoğraf sanatçısının (...)
  • Yayın tarihi 31 Ekim 2018 | Voix-là

Voix-là | Ekim Bülteni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin yeni video serisi "Voix-là" Ekim ayı itibariyle takipçilerine merhaba diyor. Bu yeni video bültenle, okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. İyi seyirler! (...)
  • Yayın tarihi 28 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Beyaz Perdede Tiyatro: Scapin’in Dolapları

Bu sezon La Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Denis Podalydès’in yönettiği Molière’in "Scapin’in Dolapları" oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle 16 Kasım Cuma akşamı saat (...)

Diğer Etkinlikler