Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 13 Haziran 2019 | Okul İçi Etkinlikler

Tiyatro Kulüpleri Gecesi

Okulumuzun İngilizce, Türkçe ve Fransızca Tiyatro kulüplerinin oyunları 20 Haziran Perşembe akşamı saat 19.00’da seyirciyle buluşuyor! İngilizce Tiyatro: DANISH RHAPSODY Türkçe ve Fransızca üst yazılı. Sorumlu Öğretmenler: Julian Baillargues & Yonca (...)
  • Yayın tarihi 30 Mayıs 2019 | 2018-2019

Efsanevi Yunanistan

Her sene Sainte Pulchérie Lisesi öğrenci kulüpleri farklı bir kültürü ve geleneklerini keşfediyor. Japonya, Hindistan, Latin Amerika, Afrika, İspanya ve İtalya’dan sonra bu seneki etkinliğimiz Yunanistan’a adandı. Sainte Pulchérie, Zapyon, Zoğrafyon, Fener (...)
  • Yayın tarihi 19 Mayıs 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2018-2019 Mayıs 3 Mayıs Cuma, 20.30: "Vicdani’nin İçinde Bir Hissikablelvuku" - Fitiko Kumpanya 10 Mayıs Cuma (...)
  • Yayın tarihi 1. Mayıs 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Sergi : "The Portrait" | Louie Cordero & Ali Elmacı

Çağdaş sanatın iki önemli temsilcisinin eserleri Sainte Pulchérie Lisesi’nin Sanat Galerisi Od’A-Ouvroir d’Art ’da sergileniyor. Filipinli sanatçı Louie Cordeao ve Türk sanatçı Ali Elmacı, Galeri ARTON iş birliğiyle düzenlenen bu sıra dışı ortak sergide (...)
  • Yayın tarihi 12 Nisan 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Sergi : Sanatçıların Baharı

Bu yıl 13. kez düzenlenen Sanatçıların Baharı sergisi 4-12 Nisan tarihleri arasında Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin sanat galerisi Od’A-Ouvroir d’Art’da ziyarete açıldı. Sergi, Sainte Pulchérie Fransız Lisesi işbirliğiyle Frankofon bir dernek olan Istanbul (...)
  • Yayın tarihi 19 Mart 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Melis Sökmen’in Füzyon Caz Konseri

Sainte Pulchérie Lisesi’nde düzenlenen füzyon caz konser dizisinin ikincisinde, sahnede Melis Sökmen vardı. Frankofoni Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser 19 Mart Salı günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Çok boyutlu Afro-türk (...)
  • Yayın tarihi 9 Mart 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Zabel

BGST Tiyatro’nun sahnelediği "Zabel" oyunu, 13 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. Zabel Yesayan... 1878-1943? Doğum yeri Üsküdar. Ölüm yeri meçhul. Yazar, mücadeleperest, sürgün... (...)
  • Yayın tarihi 9 Mart 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Kürklü Venüs

Yolcu Tiyatro’nun sahnelediği "Kürklü Venüs" oyunu 27 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. "Siz ve ben ruhu keşfe çıkan iki maceraperestiz, insan doğasının sınırlarını genişletiyoruz." (...)
  • Yayın tarihi 28 Şubat 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Cafer Türkmen Retrospektif Fotoğraf Sergisi

26 Şubat - 26 Mart Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği) işbirliğiyle düzenlediği, doğa ve belgesel fotoğrafçılığın öncülerinden Cafer Türkmen’in "1950’lerde İstanbul ve Anadolu’da İnsan Manzaraları" temalı (...)
  • Yayın tarihi 27 Şubat 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Konser: AKOB Mersin Barok Müzik Topluluğu

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, Dünya Emekçi Kadınlar Haftası vesilesiyle 4 Mart Pazartesi akşamı AKOB (Akdeniz Opera Ve Bale Kulübü) Mersin Barok Müzik Topluluğu’nu sahnesinde ağırladı. Müzikseverler resitale yoğun ilgi gösterdi. Yedi yıldan bu yana (...)

Diğer Etkinlikler