Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 15 Nisan 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Sergi : "The Portrait" | Louie Cordero & Ali Elmacı

Çağdaş sanatın iki önemli temsilcisinin eserleri Sainte Pulchérie Lisesi’nin Sanat Galerisi Od’A-Ouvroir d’Art ’da sergileniyor. Filipinli sanatçı Louie Cordeao ve Türk sanatçı Ali Elmacı, Galeri ARTON iş birliğiyle düzenlenen bu sıra dışı ortak sergide (...)
  • Yayın tarihi 14 Nisan 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2018-2019 Nisan 5 Nisan Cuma, 20.30: "Fifi Mutluluktan Uçuyor" - Film Gösterimi 6 Nisan Cumartesi, 20.30: (...)
  • Yayın tarihi 12 Nisan 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Sergi : Sanatçıların Baharı

Bu yıl 13. kez düzenlenen Sanatçıların Baharı sergisi 4-12 Nisan tarihleri arasında Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin sanat galerisi Od’A-Ouvroir d’Art’da ziyarete açıldı. Sergi, Sainte Pulchérie Fransız Lisesi işbirliğiyle Frankofon bir dernek olan Istanbul (...)
  • Yayın tarihi 19 Mart 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Melis Sökmen’in Füzyon Caz Konseri

Sainte Pulchérie Lisesi’nde düzenlenen füzyon caz konser dizisinin ikincisinde, sahnede Melis Sökmen vardı. Frankofoni Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser 19 Mart Salı günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Çok boyutlu Afro-türk (...)
  • Yayın tarihi 9 Mart 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Zabel

BGST Tiyatro’nun sahnelediği "Zabel" oyunu, 13 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. Zabel Yesayan... 1878-1943? Doğum yeri Üsküdar. Ölüm yeri meçhul. Yazar, mücadeleperest, sürgün... (...)
  • Yayın tarihi 9 Mart 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Kürklü Venüs

Yolcu Tiyatro’nun sahnelediği "Kürklü Venüs" oyunu 27 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. "Siz ve ben ruhu keşfe çıkan iki maceraperestiz, insan doğasının sınırlarını genişletiyoruz." (...)
  • Yayın tarihi 28 Şubat 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Cafer Türkmen Retrospektif Fotoğraf Sergisi

26 Şubat - 26 Mart Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği) işbirliğiyle düzenlediği, doğa ve belgesel fotoğrafçılığın öncülerinden Cafer Türkmen’in "1950’lerde İstanbul ve Anadolu’da İnsan Manzaraları" temalı (...)
  • Yayın tarihi 27 Şubat 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Konser: AKOB Mersin Barok Müzik Topluluğu

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, Dünya Emekçi Kadınlar Haftası vesilesiyle 4 Mart Pazartesi akşamı AKOB (Akdeniz Opera Ve Bale Kulübü) Mersin Barok Müzik Topluluğu’nu sahnesinde ağırladı. Müzikseverler resitale yoğun ilgi gösterdi. Yedi yıldan bu yana (...)
  • Yayın tarihi 26 Şubat 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Batı

Arzu Bigat Baril tarafından sahnelenen Kirpi Tiyatro’nun ilk oyunu "Batı", yazarın da katılmış olduğu prömiyerini 2017 yılının Mart ayında Sahne Pulchérie’de gerçekleştirdi. Oyunu 19 Nisan Cuma akşamı saat 20.30’da izleyebilirsiniz. Oyun Fransızca üst (...)
  • Yayın tarihi 26 Şubat 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Hoşdeng

Ezgi Çelik’in yazıp oynadığı ve Ani Haddeler Pekman’ın sahneye koyduğu Hoşdeng, 9 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Oyun Fransızca üst yazılıdır. "Yok! Deli değilim... Ucundan kıyısından bile geçmedim. Çok şükür. Siz (...)

Diğer Etkinlikler