Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 19 Ekim 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Atölye|Konser: Ediz Hafızoğlu, Ercüment Orkut & Volkan Topakoğlu

Bu yıl 17 ile 28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 28. Akbank Caz Festivali kapsamında Sainte Pulchérie Fransız Lisesi gösteri salonunda Ediz Hafızoğlu, Ercüment Orkut ve Volkan Topakoğlu’nun katılımlarıyla 19 Ekim Cuma günü saat 16.00’da "Liselerde (...)
  • Yayın tarihi 19 Eylül 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Batı

Arzu Bigat Baril tarafından sahnelenen Kirpi Tiyatro’nun ilk oyunu "Batı", yazarın da katılmış olduğu prömiyerini 2017 yılının Mart ayında Sahne Pulchérie’de gerçekleştirdi. Oyunu 6 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30’da izleyebilirsiniz. Oyun Fransızca üst (...)
  • Yayın tarihi 17 Eylül 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2018-2019 Ekim 5 Ekim Cuma, 20.30: "Tehlikeli Oyunlar" - Seyyar Sahne 6 Ekim Cumartesi, 20.30: "Batı" - (...)
  • Yayın tarihi 17 Temmuz 2018 | Okul İçi Etkinlikler

Basketbol Sahasında Yeni Duvar Resmi

Mayıs ayında Sainte Pulchérie Lisesi, Nantes’lı sanat topluluğu "The Postman Quartet" üyesi sanatçı Julien Casse’ın basketbol sahasında Art Nouveau (Yeni Sanat) tarzında ürettiği duvar resminin açılışını yaptı. Sainte Pulchérie Lisesi, Fransız street art ve (...)
  • Yayın tarihi 3 Haziran 2018 | "Tevfik d’Or" Ankara (Türkiye)

“Kırmızı Başlıklı Kız” Oyunumuza Tevfik Fikret Tiyatro Festivali’nde Jüri Özel Ödülü

Ankara Tevfik Fikret Lisesi, 18. Uluslararası Fransızca Tiyatro Festivali Tevfik d’Or’u düzenledi. Okulumuzun Fransızca tiyatro topluluğu 9-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında festivale katılmak için Ankara’daydı. Tevfik d’Or Festivali, her şeyden önce, 4 (...)

Tiyatro: Çin Geleneği - Kukla Festivali

21. Uluslararası İstanbul Kukla Festivali kapsamında Hong Kong’dan gelen Sky Bird Group’un "Çin Geleneği" adlı oyunu 26 Ekim Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de. Sözsüz olan kukla gösterisi her yaş için uygundur. Karşınızda Cheung! Çin’in geleneksel (...)

Beyaz Perdede Tiyatro: Romeo ve Juliet

Bu sezon La Comédie Française tarafından sahnelenmeye devam eden Eric Ruf’ün yönettiği Shakespeare’in "Romeo ve Juliet" oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle 20 Ekim Cumartesi akşamı saat (...)

Film Gösterimi: Barbara

Mathieu Amalric’in yönettiği 2017 yapımı "Barbara" filmi, 12 Ekim Cuma akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen: Mathieu Amalric Süre: 97 dakika (...)

Tiyatro: Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit

Tiyatro Hemhâl’in "Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit" oyunu 27 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. Roman Hakkında: “Gerçekleşmeyen düşler, aralarında doğup büyüdüğüm insanları paramparça etti… (...)

Tiyatro: Hoşdeng

Ezgi Çelik’in yazıp oynadığı ve Ani Haddeler Pekman’ın sahneye koyduğu Hoşdeng, 13 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Oyun Fransızca üst yazılıdır. "Yok! Deli değilim... Ucundan kıyısından bile geçmedim. Çok şükür. Siz (...)

Diğer Etkinlikler