Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 25 Aralık 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2017-2018 Ocak 5 Ocak Cuma: 20.30 - "Solférino Muharebesi" - Film Gösterimi 6 Ocak Cumartesi: 20.30 - (...)
  • Yayın tarihi 18 Aralık 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Joko’nun Doğum Günü

Yolcu Tiyatro, Fransız yazar Roland Topor’un "Joko’nun Doğum Günü" adlı oyununu 13 Ocak Cumartesi saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de sergiliyor. Oyun Fransızca üst yazılıdır. "Bir de sizleri taşımaya başladığımdan beri yere bakıyorum hep, daha önce göğe (...)
  • Yayın tarihi 15 Aralık 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Film Gösterimi: Solférino Muharebesi

Justine Triet’nin yönettiği 2013 yapımı "Solférino Muharebesi" filmi, 5 Ocak Cuma günü saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen: Justine Triet Süre: 94 (...)
  • Yayın tarihi 14 Aralık 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Batı

Arzu Bigat Baril tarafından sahnelenen Kirpi Tiyatro’nun ilk oyunu "Batı", yazarın da katılmış olduğu prömiyerini geçtiğimiz sezon Sahne Pulchérie’de gerçekleştirdi. Oyunu 12 Ocak Cuma akşamı 20.30’da izleyebilirsiniz. Oyun Fransızca üst yazılıdır. Fransız (...)
  • Yayın tarihi 10 Aralık 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit

Seyyar Sahne’nin "Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit" oyunu 29 Aralık Cuma ve 6 Ocak Cumartesi akşamları saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. Dirmit’in tek bir gecesinde geçen oyun, romanın oyuncu kişisine dokunduğu (...)
  • Yayın tarihi 7 Kasım 2017 | Okul İçi Etkinlikler

Sergi : 10. Sınıfların Gözünden Kutsallık

İmge betimlemelerine dair söz dağarcığını zenginleştirmek ve bu alanda dil becerilerini geliştirmek için, tüm 10. sınıf öğrencileri, 12 senedir olduğu gibi bu sene de Fransa’dan davetli bir fotoğraf sanatçısının derslerini takip ediyorlar. Bu atölyelerin (...)
  • Yayın tarihi 5 Kasım 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Ruki

"Ruki" 15 Aralık Cuma akşamı saat 20.30’da İngilizce üst yazılı olarak Sahne Pulchérie’de sahneleniyor. Reha Özcan, asrımızın yarası olan ırkçılığı, yaşanmış bir hayat hikayesi üzerinden, farklı anlatımıyla seyircilerle paylaşıyor. Hikâye, Boksör Ruki olarak (...)

Beyaz Perdede Tiyatro: Cyrano de Bergerac

La Comédie Française tarafından sahnelenen Edmond Rostand’ın "Cyrano de Bergerac" oyunu Türkiye Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle 9 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie ekranında. Oyun Sabri Esat Siyavuşgil çevirisiyle (...)

Tiyatro: Tehlikeli Oyunlar

Seyyar Sahne’nin çok beğenilen oyunu "Tehlikeli Oyunlar" 22 Aralık Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de İngilizce üst yazılı olarak sahnelenecektir. Son bir kaç yıldır hatırat ("Ben, Pierre Rivière..." - 2006), kutsal metin (Eski Ahit - "Vaiz" - 2007) (...)

Film Gösterimi: Tomboy

Céline Sciamma’nın yönettiği 2011 yapımı "Tomboy" filmi, 1 Aralık Cuma günü saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen: Céline Sciamma Süre: 82 dakika. Dil: (...)

Diğer Etkinlikler