Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 24 Mart 2017 | Frankofoni Festivali

"Duyular ve Edebiyat" Festivali’nde Fransız Yazarlar Rezidansı

Sainte Pulchérie Lisesi Frankofoni ayını kutlamak amacıyla 20-30 Mart 2017 tarihleri arasında edebiyatı onurlandırıyor. Bu vesileyle okulumuzda, 9. sınıflardan 12. sınıflara kadar yazma atölyeleri düzenlenecek. Ayrıca yazar Jean Rouaud, Yahia Belaskri, (...)
  • Yayın tarihi 22 Mart 2017 | Frankofoni Festivali

2017 Yılı Frankofoni Programı!

Mart ayının gelmesiyle "Frankofoni" kutlamaları başladı. Fransız dilinin kutlanacağı, diyalogların geliştirileceği ve Frankofoni ile ilgilenen kişiler ve topluluklar arası yakınlaşmaların destekleneceği bir ay geçireceğiz. Sainte Pulchérie Lisesi, 2017 yılı (...)
  • Yayın tarihi 21 Mart 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. Nisan 1, 20h30 - "Batı" - Kirpi Tiyatro 7, 20h30 - "İnsandan Kaçan" - La Comédie Française [Captation] 8, (...)