Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 15 Nisan 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. Mayıs 5, 20.30 - "Batı" - Kirpi Tiyatro 12, 20.30 - "Batı" - Kirpi Tiyatro 13, 20.30 - "Tehlikeli Oyunlar" - (...)
  • Yayın tarihi 11 Nisan 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Sergi : Sanatçıların Baharı

Bu yıl 11’incisi düzenlenen Sanatçıların Baharı sergisi 8 ile 15 Nisan tarihleri arasında Sainte Pulchérie Lisesi’nin sanat galerisi Od’A-Ouvroir d’Art’da ziyarete açılıyor. Sergi, Sainte Pulchérie Lisesi işbirliğiyle Frankofon bir dernek olan Istanbul Accueil (...)
  • Yayın tarihi 10 Nisan 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: "Yılın En İyi Kadın Oyuncusu"

Seyyar Sahne’nin "Yılın En İyi Kadın Oyuncusu" oyunu 14 Nisan Cuma günü saat 20:30’da İngilizce üst yazı ile Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Hepimiz beğenilmekten, onaylanmaktan az çok hoşlanırız. Arkadaşlarımızı, sevgilimizi, yaptığımız işi bize (...)
  • Yayın tarihi 10 Nisan 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro : "Harikulade Bir Çiftin Badireli Ev Yaşamı"

Londra merkezli Clout Theatre topluluğunun İstanbullu sanatçılarla ilk defa bir araya gelerek gerçekleştirdiği oyunda, birbirlerine yetemeyen ve eve hapsolmuş bir çiftin ilişkisi sıra dışı bir sahnelemeyle anlatılıyor. Oyun 15 Nisan Cumartesi saat 20.30’da (...)
  • Yayın tarihi 4 Nisan 2017 | 2016-2017 Programı

Beyaz perdede tiyatro : "İnsandan Kaçan"

La Comédie Française tarafından sahnelenen Molière’in "İnsandan Kaçan" oyunu, 7 Nisan Cuma günü saat 20.30’da Sahne Pulchérie ekranında. Oyun Türkçe üstyazılıdır. Molière’in "İnsandan Kaçan" oyunu; Fransız tiyatro sahnelerinin modası geçmeyen klasiklerindendir. (...)
  • Yayın tarihi 1. Nisan 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: "Batı"

Arzu Bigat Baril tarafından sahnelenen Kirpi Tiyatro’nun ilk oyunu "Batı", prömiyerini yazarın da katılacağı 17 Mart akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de gerçekleştirmiştir. Oyunu 8 Nisan Cumartesi ve 28 Nisan Cuma saat 20.30’da izleyebilirsiniz. Oyun (...)
  • Yayın tarihi 30 Mart 2017 | Frankofoni Festivali

"Duyular ve Edebiyat" Festivali’nde Fransız Yazarlar Rezidansı

Sainte Pulchérie Lisesi Frankofoni ayını kutlamak amacıyla 20-30 Mart 2017 tarihleri arasında edebiyatı onurlandırıyor. Bu vesileyle okulumuzda, 9. sınıflardan 12. sınıflara kadar yazma atölyeleri düzenlenecek. Ayrıca yazar Jean Rouaud, Yahia Belaskri, (...)
  • Yayın tarihi 29 Mart 2017 | Frankofoni Festivali

2017 Yılı Frankofoni Programı!

Mart ayının gelmesiyle "Frankofoni" kutlamaları başladı. Fransız dilinin kutlanacağı, diyalogların geliştirileceği ve Frankofoni ile ilgilenen kişiler ve topluluklar arası yakınlaşmaların destekleneceği bir ay geçireceğiz. Sainte Pulchérie Lisesi, 2017 yılı (...)
  • Yayın tarihi 20 Mart 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: "Joko’nun Doğum Günü"

Yolcu Tiyatro Fransız yazar Roland Topor’un "Joko’nun Doğum Günü" adlı 22 Nisan Cumartesi günü saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de sergileyecek. "Bir de sizleri taşımaya başladığımdan beri yere bakıyorum hep, daha önce göğe bakardım." Yolcu Tiyatro çağdaş sanat (...)