Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 15 Kasım 2017 | Programmation professionnelle

Sergi: "Kutsallığın İzdüşümü" - Nicolas Joyeux ve Timurtaş Onan

İki haftalık bir sanatçı rezidansı için Sainte Pulchérie Lisesi’nde ağırlanan Fransız sanatçı Nicolas Joyeux, Türk sanatçı Timurtaş Onan ile kutsallık teması üzerine ortak bir fotoğraf sergisinde buluştu. Sergi, okulumuzun sanat galerisi Od’A-Ouvroir d’Art (...)
  • Yayın tarihi 7 Kasım 2017 | Okul İçi Etkinlikler

Sergi : 10. Sınıfların Gözünden Kutsallık

İmge betimlemelerine dair söz dağarcığını zenginleştirmek ve bu alanda dil becerilerini geliştirmek için, tüm 10. sınıf öğrencileri, 12 senedir olduğu gibi bu sene de Fransa’dan davetli bir fotoğraf sanatçısının derslerini takip ediyorlar. Bu atölyelerin (...)
  • Yayın tarihi 4 Kasım 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2017-2018 Kasım 4 Kasım Cumartesi: 20.30 - "Séraphine" - Film Gösterimi 11 Kasım Cumartesi: 20.30 - "Macbeth / (...)
  • Yayın tarihi 20 Ekim 2017 | Sainte Pulchérie Medyada

"Kutsallığın İzdüşümü" Sergimiz Basında

Geçtiğimiz 2 Kasım tarihinde okulumuzun sanat galerisinde açılışı gerçekleştirilen, fotoğraf sanatçıları Nicolas Joyeux ve Timurtaş Onan’ın "Kutsallığın İzdüşümü" adlı karma sergisi muhtelif yayınlarda yer buldu. Sergi 1 Aralık’a kadar Od’A-Ouvroir d’Art sanat (...)
  • Yayın tarihi 20 Ekim 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Film Gösterimi : Séraphine

Martin Provost’un yönettiği 2008 Fransız yapımı bol ödüllü "Séraphine" filmi, 4 Kasım Cumartesi saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen : Martin Provost Süre : 125 (...)
  • Yayın tarihi 11 Ekim 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro : Macbeth - İki kişilik kâbus

Tiyatro BeReZe, "Macbeth - iki kişilik kâbus" oyunuyla 11 Kasım Cumartesi saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de. Oyun İngilizce üst yazılıdır. "Hayat dediğin ne ki: Yürüyen bir gölge, bir zavallı kukla bu sahnede: Bir (bir buçuk) saat boy gösterip, boyun kırıp (...)
  • Yayın tarihi 20 Eylül 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Batı

Arzu Bigat Baril tarafından sahnelenen Kirpi Tiyatro’nun ilk oyunu "Batı", yazarın da katılmış olduğu prömiyerini geçtiğimiz sezon Sahne Pulchérie’de gerçekleştirdi. Oyunu 18 ve 25 Kasım Cumartesi akşamları 20.30’da izleyebilirsiniz. Oyun Fransızca üst (...)
  • Yayın tarihi 26 Haziran 2017 | 2016-2017

Büyüleyici İspanya

Tabiat, kültür ve dil çeşitliliğinin yanı sıra göz alıcı mimari tarzlarda kasaba ve şehirlere sahip olan İspanya tüm zevklere hitap edebilen bir ülke... Eğitsel kulüp öğrencilerimiz 5 Haziran Pazartesi akşamı hazırladıkları gösterilerle bizleri büyüleyici bir (...)
  • Yayın tarihi 12 Haziran 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Tehlikeli Oyunlar

Seyyar Sahne’nin çok beğenilen oyunu "Tehlikeli Oyunlar" 17 Kasım Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de İngilizce üst yazılı olarak sahnelenecektir. Son bir kaç yıldır hatırat ("Ben, Pierre Rivière..." - 2006), kutsal metin (Eski Ahit - "Vaiz" - 2007) (...)
  • Yayın tarihi 12 Haziran 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit

Seyyar Sahne’nin "Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit" oyunu 27 Ekim Cuma ve 24 Kasım Cuma saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. Dirmit’in tek bir gecesinde geçen oyun, romanın oyuncu kişisine dokunduğu yerden Dirmit’i, (...)

Diğer Etkinlikler