Lise’de Sanat

• Yayın tarihi 6 Şubat 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Cafer Türkmen Retrospektif Fotoğraf Sergisi

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği) işbirliğiyle düzenlediği, doğa ve belgesel fotoğrafçılığın öncülerinden Cafer Türkmen’in “1950’lerde İstanbul ve Anadolu’da İnsan Manzaraları” temalı retrospektif fotoğraf (...)
  • Yayın tarihi 28 Ocak 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2018-2019 Şubat 1 Şubat Cuma, 20.30: "Kral ve Kuş" - Animasyon Film Gösterimi 8 Şubat Cuma, 20.30: "Çılgın (...)
  • Yayın tarihi 18 Ocak 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit

Tiyatro Hemhâl’in "Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit" oyunu 22 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. Roman Hakkında: “Gerçekleşmeyen düşler, aralarında doğup büyüdüğüm insanları paramparça etti… Kente (...)
  • Yayın tarihi 18 Ocak 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Kürklü Venüs

Yolcu Tiyatro’nun sahnelediği "Kürklü Venüs" oyunu 23 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır. "Siz ve ben ruhu keşfe çıkan iki maceraperestiz, insan doğasının sınırlarını genişletiyoruz." (...)
  • Yayın tarihi 8 Ocak 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Konser: Yavuz Akyazıcı Project

2019’da Sainte Pulchérie Mezunlar Derneği’nin katkılarıyla düzenleyeceğimiz birbirinden seçkin konserlerle okulumuzun gösteri salonunda müzikseverleri ağırlayacağız! Beyoğlu ve Taksim bölgesini yeniden bir konser salonuna kavuşturmak amacı ile başlattığımız (...)
  • Yayın tarihi 20 Aralık 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Sergi: "Yedi Tepe İstanbul"

Sainte Pulchérie Lisesi’nin sanat galerisi ODA, Türkiye’de çağdaş sanatın önemli isimlerinden Emine Şenses, Gafur Uzuner, Kadir Ablak, Mustafa Albayrak, Osman Akça, Peruze Hamurcu ve Seydi Murat Koç’un katılımıyla düzenlenen "Yedi Tepe İstanbul" sergisini (...)
  • Yayın tarihi 26 Kasım 2018 | Voix-là

Voix-là | Kasım Bülteni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin yeni video serisi "Voix-là" geçtiğimiz ay takipçilerine merhaba dedi. Bu yeni video-bültenle, okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. İşte Kasım ayı (...)
  • Yayın tarihi 23 Kasım 2018 | Sanatçı Rezidansı

Fotoğraf Atölyeleri Sergisi: "(Karşı)laşmalar"

Bu sene fotoğraf sanatçısı Amaury da Cunha’yı ağırladığımız fotoğraf rezidansı etkinlikleri hakkında öğrencilerimizin izlenimlerini aktarıyoruz. 15 Kasım’da, bu yılki fotoğraf rezidansının konuğu Amaury da Cunha ile çalışan öğrencilerimizin fotoğraf sergisinin (...)
  • Yayın tarihi 22 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Tehlikeli Oyunlar

Seyyar Sahne’nin çok beğenilen oyunu "Tehlikeli Oyunlar" 14 Aralık Cuma akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de İngilizce üst yazılı olarak sahnelenecektir. Son bir kaç yıldır hatırat ("Ben, Pierre Rivière..." - 2006), kutsal metin (Eski Ahit - "Vaiz" - 2007) (...)
  • Yayın tarihi 21 Kasım 2018 | Profesyonel Etkinlikler

25.İstanbul Fotoğraf Günleri Sainte Pulchérie’de

IFSAK’ın 1985’ten bu yana düzenlediği ve bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen İstanbul Fotoğraf Günleri kapsamında yerli ve yabancı 40’tan fazla fotoğraf sanatçısı "Sahte" (Fake) teması etrafında bir araya geliyor. Fotoğraf eksenli çok sayıda proje - sergiler, (...)

Diğer Etkinlikler