Medyatekte Romantik Bir Gün

Aktivite ve kültür komitesi olarak bu sene de 14 Şubat Sevgililer Günü'nü özel geçirebilmek için çeşitli etkinlikler düzenledik.

“Birkaç gün öncesinden tüm okulun yoğun ilgi gösterdiği bir çikolata satışı yaptık. Bu satış sayesinde komite aracılığıyla istediğiniz kişilere anonim olarak kalpli çikolata ve not gönderebiliyordunuz ve biz 14 Şubat günü o kişilerin sınıflarına gidip onlara çikolatalarını takdim edebiliyorduk.

Sevgililer Günü bizim için her anlamda sevgiyi çağrıştırdığından diğer günlerden farklı başka detaylar da eklemek istedik ve o günlük zil sesimizi eski ve bilinen bir şarkı olan “What is Love” yaparak öğrencilerin enerjisini arttırmaya ve yüzlerinde bir tebessüm bırakmaya çalıştık. Sadece zil sesiyle değil, sabah da şarkılarla herkesi havaya sokabilmek ve güne güzel başlamalarını sağlamak için komitemizin bazı üyeleri olarak olarak ilk ders zili çalmadan birkaç şarkı hazırladık. Umduğumuz gibi öğrencileri uyandırıp enerji verebildik mi bilemeyiz; ama biz şarkı söylerken çok eğlendik.”

Başak Ünal, 10.sınıf

daha fazla+