Kadınlar Günü

İPTAL / Konser: Selen Gülün

Selen Gülün’ün 2011’de Roma, Donne in Jazz Festivalinde Türk kadın sanatçıların yapıtlarını İtalyan müzisyenlerle birlikte seslendirmesi ile başlayan; yıllar içinde konserler dizisi ve albüme dönüşen Kadınlar Matinesi projesi, 17 Mart 20.30'da Sainte Pulchérie Lisesi sahnesinde.

Selen Gülün’ün 2011’de Roma, Donne in Jazz Festivalinde Türk kadın sanatçıların yapıtlarını İtalyan müzisyenlerle birlikte seslendirmesi ile başlayan; yıllar içinde konserler dizisi ve albüme dönüşen Kadınlar Matinesi projesi, 17 Mart’ta Sainte Pulchérie Lisesi sahnesinde.

Türkiye’de sanatsal formlardan uzaklaşmadan, popüler çizgilerin dışında kalmak suretiyle kendi müziğini farkı stillerde yazıp çalan, kaydeden, yayınlayan kadın şarkı yazarı ve bestecilerin görünürlüğünü arttırmak isteğiyle ortaya çıkan proje, şimdiye kadar 30 kadar kadın besteci ve şarkı yazarını sahnesinde ağırladı. Selen Gülün bu konserde de sahneyi paylaşacağı yol arkadaşları Ceyda Köybaşıoğlu ve Monika Bulanda ile birlikte. Kadınlar Matinesi albümü A.K. Müzik etiketi ile 2017’de yayınladı.

Kadınlar Matinesi sahnesine konuk olmuş kadın besteci ve şarkı yazarları: Asena Akan, Ayşe Tütüncü, Banu Kanıbelli, Başak Yavuz, Ceylan Ertem, Çağıl Kaya, Çiğdem Erken, Değer Deniz, Deniz Taşar, Dilara Sakpınar, Dilek Sert Erdoğan, Dolunay Obruk, Ece Göksu, Elif Çağlar Muslu, Esra Kayıkçı, Ezgi Aktan, Ezgi Altıner, Hediye Güven, Jehan Barbur, Monika Bulanda, Nilüfer Verdi, Özge Fışkın, Özge Ürer, Ruşen Alkan, Selin Baycan, Sibel Gürsoy, Şenay Lambaoğlu, Şevval Sam, Şirin Soysal, Ülkü Aybala Sunat.

Konser 17 Mart 2020 Salı günü Sainte Pulcherie Konser Salonu’nda saat 20:30’da.

Sainte Pulchérie Lisesi Gösteri Salonu
18 Şubat 2020, Salı
Saat : 20:30

Biletler Biletix’te :
Tam bilet: 60 TL
İndirimli: 40 TL

Sainte Pulchérie mezunları, öğrencileri ve velileri için indirimli biletlerden faydalanmak için, Biletix üzerinden indirim kodunuzla rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. İndirim kodunuzu öğrenmek için mezuniyet yılı, öğrenci adı ve numarası vb. bilgileri mail@sabasumer.com adresine gönderiniz.

Bilet Biletix'te