Haziran 2019 Öğrencilerimiz 21 Haziran Cuma günü 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı karnelerini almak üzere gösteri salonunda bir araya geldi.

Karne töreni; ders yılı bitişinin ve yaz tatili başlangıcının habercisiyken aynı zamanda gelecek yıl üniversite hayatlarına başlayacak olan 12. sınıf öğrencilerimizin mezuniyetini de simgeliyor.

İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, 12. sınıfların 11. sınıf öğrencilerine okul flamasını teslimiyle devam etti.

İlk olarak hazırlık sınıfı ve ardından sırayla 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencileri karnelerini aldılar. 2018-2019 ders yılının en başarılı öğrencileri arkadaşlarının alkışları eşliğinde sahne çıktı.

İdil Kandemir, Sarin Nevruz, Sarp Uzunoğlu ve Deniz Tenekeci’nin ardından “Kolektif SP” müzik grubu sahnede yerini aldı.

Güzel performansları için genç müzisyenlerimizi ve 2. dönemi başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz!

İyi tatiller!

daha fazla+