IAMNOTBASIC Desen Tasarım Yarışması Ödül Töreni

Sainte Pulchérie Lisesi’nin IAMNOTBASIC moda markası iş birliğiyle düzenlediği desen tasarım yarışmasının ödül töreni 26 Nisan 2019 tarihinde sanat ve moda dünyasından davetlilerin buluştuğu bir akşam gerçekleştirildi.

9. sınıf öğrencileri bu seneki tasarımlarında özellikle etik moda teması üzerinde durdular. Plastik sanatlar öğretmenleri Umut Mehmet ve sanat yönetmeni Güneş Güner Işık onlara rehberlik etti.

“Slow fashion” kavramından esinlenen çizimler, veliler, öğretmenler ve proje paydaşlarından oluşan 250 davetliye 26 Nisan günü sunuldu. Lisenin galerisinde sergilenmek üzere 40 öğrenci çalışması seçildi ve bunların arasından en iyi on tasarım sahnede ödül almaya layık görüldü.

Ödül töreninin ardından tüm davetliler, en iyi üç tasarımdan bastırılan t-shirt’lerin Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına satışa sunulduğu galeride ağırlandılar. (TOG ile ilgili daha fazla bilgi için, buraya tıklayabilirsiniz).

Dereceye Giren Öğrenciler

Birincilik ödülü : Selin İnce