Bütün Güncel Konular

• 18 Nisan 2017 | Fransızca

Büyükler ve Küçükler Üzerlerine Düşeni Yaptılar!

"Dünyayı değiştirmek ve onun daha iyi bir yer olması için herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Sorumluluklarından vazgeçmek ya da sorumluklarını başkalarına yıkmanın bahsi bile olamaz!" İşte Amazon ormanlarından çok sayıda hayvanın yer aldığı Kızılderili (...)
  • 15 Nisan 2017 | Marmaris SP Yaz Okulu

UCPA’da Yaz Kampı!

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu’nda mümkün! Marmaris ya da Datça’daki yaz kampımıza kayıtlar başlamıştır. Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz! Sainte Pulchérie (...)