Bütün Güncel Konular

• 11 Aralık 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2017-2018 Aralık 1 Aralık Cuma: 20.30 - "Tomboy" - Film Gösterimi 8 Aralık Cumartesi: 20.30 - "Batı" - Kirpi (...)
  • 8 Aralık 2017 | Matematik

Kodlama Saati (Hour of Code) Geldi Çattı!

Okulumuzda bu sene üçüncü kez "Kodlama Saati" etkinliğini gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz bu hafta matematik öğretmenleriyle iki ders boyunca kodlama yapmanın tadına vardılar. "Kodlama Saati", Code.org sitesinin başlattığı küresel bir etkinlik ve dünya (...)
  • 8 Aralık 2017 | Tarihi ve Kültürel Geziler

Geleneksel Cami, Kilise, Sinagog Gezisi

11. sınıf öğrencileri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi kapsamında değişik inançları ibadet yerinde tanıtmak amacıyla düzenlenen bir eğitim gezisine katıldı; bir cami, bir sinagog ve Rum Patrikhanesi’ni keşfettiler. Ahrida Sinagogu 1592 yılından sonra (...)