Bütün Güncel Konular

• 17 Ocak 2019 | La Toussuire (Fransa)

La Toussuire’de Kayak

21. kayak kampına katılan öğrencilerimizden Öykü’nün izlenimleri: "Merhaba ben Öykü, okulun 21. kez düzenlediği kayak kampında ikinci senem. Geçen seneye kıyasla bu sene çok daha fazla eğlendim çünkü her geçen sene, kayak kampı sayesinde bulunduğum ortama (...)
  • 17 Ocak 2019 | Türkiye’de Yüksek Öğrenim

Galatasaray Üniversitesi Tanıtımı

Galatasaray Üniversitesi İç Sınav Komisyonu üyeleri, sınav ve yerleştirme süreci hakkında öğrenci ve velilerimizi bilgilendirmek amacıyla 7 Ocak günü lisemizdeydi. Galatasaray Üniversitesi İç Sınav Komisyonu üyelerinden İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı (...)
  • 15 Ocak 2019 | Yurt Dışında Yüksek Öğrenim

Mezunlarımızla Uluslararası Bir Gün!

Yurt dışında üniversite eğitimine devam eden mezunlarımız ara tatil nedeniyle İstanbul’a döndüler ve ayaklarının tozuyla SP ailesinin yurt dışına açılmaya hazırlanan diğer fertlerine tecrübelerini aktardılar. 4 Ocak Cuma günü öğleden sonra, okulumuz (...)
  • 8 Ocak 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Konser: Yavuz Akyazıcı Project

2019’da Sainte Pulchérie Mezunlar Derneği’nin katkılarıyla düzenleyeceğimiz birbirinden seçkin konserlerle okulumuzun gösteri salonunda müzikseverleri ağırlayacağız! Beyoğlu ve Taksim bölgesini yeniden bir konser salonuna kavuşturmak amacı ile başlattığımız (...)