Bütün Güncel Konular

• 24 Mayıs 2017 | MGFNU Grenoble (Fransa)

Öğrenciler Tarafından Planlanan Bilim Temalı Gezi

11. Sınıflardan 45 fen öğrencisi 8-12 Mayıs tarihleri arasında Grenoble’a gittiler. Turuncu sınıf gezisini öğrenciler kendileri planlamaktadırlar. Bu gezi öğrencilerin Frankofon bir ortamda sorumluluk alabilen bağımsız bireyler olma yönlerini geliştirmeyi (...)
  • 24 Mayıs 2017 | Etkinlik videoları: "Focus"

Focus No26 : Mayıs

Turuncu Sınıf Grenoble’a ayrılan Focus programımızın 26. bölümü aynı zamanda üç senelik maceranın da son bölümü... O halde son bölümü hemen izleyin! Üç yıl önceki ilk bölümünden bu yana Focus’u yaşatan genç sunucularımız Okyanus Kar Şen, İdil Kutlu ve Emre (...)
  • 22 Mayıs 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: "Joko’nun Doğum Günü"

Yolcu Tiyatro Fransız yazar Roland Topor’un "Joko’nun Doğum Günü" adlı oyununu 27 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de sergileyecek. "Bir de sizleri taşımaya başladığımdan beri yere bakıyorum hep, daha önce göğe bakardım." Yolcu Tiyatro (...)
  • 21 Mayıs 2017 | Eğitsel Kol

Bilim ve Teknoloji Fuarı: SP Maker Faire!

Dünyada 160’tan fazla ülkede düzenlenen ve uluslararası bilinirliğe sahip "Maker Faire" ailesine katılan Sainte Pulchérie Lisesi 13 Mayıs’ta kendi teknoloji ve bilim fuarını düzenleyerek 26 kurumu, 31 farklı atölye etrafında bir araya getirdi. Okul (...)
  • 20 Mayıs 2017 | Sainte Pulchérie Medyada

"Umuda İlmek" Projemiz CNN Türk’te!

Sainte Pulchérie Lisesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Suriyeli mülteci kadınlara ve savaş nedeniyle zor şartlarda yaşamak durumunda kalan ailelere yönelik toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla "Umuda İlmek" projesini hayata geçirdi. 10. sınıf (...)
  • 20 Mayıs 2017 | Profesyonel Etkinlikler

14. Kültür ve Edebiyat Sempozyumunun Ardından

"Edebiyat ve Mizah" temalı sempozyum ile "Aziz Nesin’i Okumak, Anlamak, Anlatmak" konulu makale yazma yarışması ödül töreni 1 Nisan 2017 Cumartesi Sainte Pulchérie Lisesi’nde gerçekleştirildi. Bu vesileyle edebiyat ve mizah dünyasının ünlü isimleri (...)