Bütün Güncel Konular

• 2 Ağustos 2017 | Datça SP Yaz Okulu

Datça Mavi Yaz Okulu’nda Güneşli Günler!

15 Temmuz’dan bu yana yaz okulundaki öğrenciler hem tatilden, bol oksijenli güzel havadan, sahilden, spor aktivitelerinden hem de Fransızca derslerinden sonuna kadar faydalanmaya devam ediyorlar. Bu yaz kırkın üstünde öğrencimiz Mavi Yaz Okulu’na (...)
  • 10 Temmuz 2017 | Yazar Rezidansı

Diana Senechal ile Felsefe ve Sanat Atölyeleri

15 ile 26 Mayıs 2017 tarihleri arasında Amerikalı akademisyen, felsefeci ve yazar Diana Senechal’i felsefe ve sanat atölyeleri kapsamında okulumuzda ağırladık. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’ni farklı kılan özelliklerinden biri okulun sanat ve felsefe (...)
  • 29 Haziran 2017 | Törenler

12.Sınıflar Diplomalarını Alıyorlar!

Diploma töreni öğrencilerimizin hayatlarında her zaman özel ve eşsiz bir anı olmuştur. Bu tören aynı zamanda Fransız kültürüyle geçirilmiş son beş yıl boyunca gösterilen tüm gayretlerin ödüllendirilmesidir ve lise hayatının sonu ile üniversiteye geçişi sembolize (...)
  • 27 Haziran 2017 | Datça SP Yaz Okulu

UCPA’da Yaz Kampı!

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu"nda mümkün! Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz! Sainte Pulchérie Lisesi Türkiye’deki lise öğrencilerine UCPA’da keyifli bir (...)
  • 26 Haziran 2017 | Okul İçi Etkinlikler

Büyüleyici İspanya

Tabiat, kültür ve dil çeşitliliğinin yanı sıra göz alıcı mimari tarzlarda kasaba ve şehirlere sahip olan İspanya tüm zevklere hitap edebilen bir ülke... Eğitsel kulüp öğrencilerimiz 5 Haziran Pazartesi akşamı hazırladıkları gösterilerle bizleri büyüleyici bir (...)
  • 20 Haziran 2017 | Çevresel Boyut

Sosyal Sorumluluk Çalışmaları "Barış Ağacı" İle Ödüllendirildi!

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi öğrencilerinin “çevre, kadın ve çocuk” olmak üzere üç ana kategoride sosyal sorumluluk projelerine katkılarından dolayı seçtikleri “Barış Ağacı” ödülleri geçtiğimiz 29 Mayıs Pazartesi akşamı Nicole Restaurant’ta düzenlenen özel (...)
  • 20 Haziran 2017 | Cacharel Projesi

Cacharel Desen Tasarım Yarışması Ödül Töreni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin Cacharel işbirliğiyle 23 Şubat Perşembe akşamı düzenlediği Desen Tasarım Yarışması’nın ödül töreninde basın, sanat ve moda dünyasından önemli isimlerin yanı sıra 300’ü aşkın davetli bir araya geldi. Okulumuz 9. sınıf öğrencileri (...)