Bütün Güncel Konular

• 20 Eylül 2018 | Konferanslar

UNESCO Kürsü Başkanı Edwige Chirouter Konferansı

UNESCO (Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu) ve Nantes Üniversitesi Çocuklarla Felsefe Uygulamaları Kürsüsü Başkanı Edwige Chirouter 25 Eylül Salı günü 15.30’da okulumuzun gösteri salonunda "Gençlik Edebiyatı Aracılığıyla Çocuklarla Felsefe" (...)
  • 19 Eylül 2018 | Mavi Sınıf Marmaris’te

Mavi Sınıf Tanıtımı - UCPA/Marmaris

9. sınıf öğrencilerimiz 23 - 28 Eylül tarihleri arasında Marmaris UCPA’da düzenlenen Mavi Sınıf’a katılıyorlar. Su sporları, çevre gözlemleri, Fransızca, biyoloji ve kimya uygulamalarına adanan Marmaris ve Datça’daki Mavi Sınıf, bu yıl 8. kez düzenlenmektedir. (...)
  • 19 Eylül 2018 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

Kırmızı Sınıf Tanıtımı - Nesin Matematik Köyü/Şirince

88 öğrencimiz, 9 öğretmenimiz ile 24-28 Eylül tarihleri arasında Şirince Matematik Köyü’nde Matematik ve İngilizce ağırlıklı bir eğitim kampına katılacaktır. Matematik ve İngilizce içerikli "Kırmızı Sınıf" projesi, 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Şirince’de (...)
  • 19 Eylül 2018 | Eğitsel

Eğitsel Kulüp Tanıtım ve Seçimleri

Sainte Pulchérie Lisesi’nin eğitsel kulüp sayısı her yıl artmaya devam ediyor. Bu yıl öğrenciler, tam 24 eğitsel kulüp arasından seçimlerini yaptı. Öğrenciler seçtikleri kulüpler kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar, projeler, sunumlar, performanslar ve hatta (...)
  • 17 Eylül 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2018-2019 Ekim 5 Ekim Cuma, 20.30: "Tehlikeli Oyunlar" - Seyyar Sahne 6 Ekim Cumartesi, 20.30: "Batı" - (...)
  • 13 Eylül 2018 | La Toussuire (Fransa)

Fransa La Toussuire’de Beyaz Gezi

Gökkuşağı Eğitim Projesi kapsamında bu sene 21’incisini düzenlediğimiz kayak kampı 12-19 Ocak tarihlerinde Fransa’da La Toussuire Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Beyaz Gezi kayak kampı öğrencilerimize: Fransa’da yeni bir bölgeyi tanımak Farklı bir (...)
  • 5 Eylül 2018 | Törenler

2018-2019 Ders Yılı Başladı!

Yeni ders yılının açılış töreni 4 Eylül Salı sabahı güneşin ışıl ışıl aydınlattığı okul bahçesinde gerçekleştirildi. Ders yılının ilk gününde tüm öğrenciler açılış töreni için okul bahçesinde toplandı. Önce hazırlık sınıfı öğrencilerinin adları okunarak sınıflarına göre (...)
  • 1. Eylül 2018 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Batı

Arzu Bigat Baril tarafından sahnelenen Kirpi Tiyatro’nun ilk oyunu "Batı", yazarın da katılmış olduğu prömiyerini 2017 yılının Mart ayında Sahne Pulchérie’de gerçekleştirdi. Oyunu 6 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30’da izleyebilirsiniz. Oyun Fransızca üst (...)
  • 17 Temmuz 2018 | Okul İçi Etkinlikler

Basketbol Sahasında Yeni Duvar Resmi

Mayıs ayında Sainte Pulchérie Lisesi, Nantes’lı sanat topluluğu "The Postman Quartet" üyesi sanatçı Julien Casse’ın basketbol sahasında Art Nouveau (Yeni Sanat) tarzında ürettiği duvar resminin açılışını yaptı. Sainte Pulchérie Lisesi, Fransız street art ve (...)
  • 16 Temmuz 2018 | Datça’da Yaz Okulu

Öğrencilerimiz Mavi Yaz Okulu’ndan Döndüler!

Öğrencilerimiz 15 ile 29 Temmuz tarihleri arasında Mavi Yaz Okulu için Datça UCPA kampına gittiler. Ege’nin temiz havasını soludukları güzel sahil kampında eğlenerek öğrenme imkanı buldular. Her sene düzenlenen Mavi Yaz Okulu’nun yoğun tempolu programında hem (...)

Temaya göre filtrele