Bütün Güncel Konular

• 15 Mayıs 2019 | Konferanslar

Louie Cordero ve Ali Elmacı Öğrencilerimizle Buluştu

Filipinli ressam Louie Cordero "The Portrait" isimli sergi kapsamında Sainte Pulchérie Lisesi’nde iki hafta geçirdi. Lisenin sanat galerisi Od’A-Ouvroir d’Art’daki bu çok özel sergide Ali Elmacı’nın eserlerine yer veriliyor. Cordero ve Elmacı sanatsal (...)
  • 13 Mayıs 2019 | IAMNOTBASIC

IAMNOTBASIC Desen Tasarım Yarışması Ödül Töreni

Sainte Pulchérie Lisesi’nin IAMNOTBASIC moda markası iş birliğiyle düzenlediği desen tasarım yarışmasının ödül töreni 26 Nisan 2019 tarihinde sanat ve moda dünyasından davetlilerin buluştuğu bir akşam gerçekleştirildi. 9. sınıf öğrencileri bu seneki (...)
  • 9 Mayıs 2019 | Arşiv

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi 16. Kültür ve Edebiyat Sempozyumu

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin 16. Kültür ve Edebiyat Sempozyumu ve sempozyum kapsamında bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Makale Yarışması Ödül Töreni 9 Mayıs 2019 Perşembe günü 13.30-18.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Sempozyumumuzda bu yıl (...)
  • 8 Mayıs 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Sergi : "The Portrait" | Louie Cordero & Ali Elmacı

Çağdaş sanatın iki önemli temsilcisinin eserleri Sainte Pulchérie Lisesi’nin Sanat Galerisi Od’A-Ouvroir d’Art ’da sergileniyor. Filipinli sanatçı Louie Cordeao ve Türk sanatçı Ali Elmacı, Galeri ARTON iş birliğiyle düzenlenen bu sıra dışı ortak sergide (...)
  • 7 Mayıs 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2018-2019 Mayıs 3 Mayıs Cuma, 20.30: "Vicdani’nin İçinde Bir Hissikablelvuku" - Fitiko Kumpanya 10 Mayıs Cuma (...)
  • 6 Mayıs 2019 | Sarı Sınıf (Fransa)

Sarı Sınıf İzlenimleri

Hak ettikleri güzel ara tatilin ardından, Sarı Sınıf’tan sorumlu öğrenciler sizinle Gökkuşağı Projesi’nin son adımıyla ilgili izlenimlerini paylaşıyorlar. Bordeaux’da Sarı Sınıf "Bordeaux gezisinde pek çok ilginç yer gördük. Gezimize 8 Nisan Pazartesi günü (...)
  • 6 Mayıs 2019 | Frankofoni Festivali

Fransızca M.U.N. Kulübü Frankofon Konsoloslar İle Tanıştı

İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Frankofon Konsoloslukların iş birliği sayesinde, Fransızca M.U.N. kulübümüzün öğrencileri çok önemli iki Frankofon ülkenin konsoloslarıyla tanıştılar. Kanada Konsolosu Sayın Ulric Shannon ve Belçika Konsolosu Sayın Sophie De (...)
  • 6 Mayıs 2019 | Konferanslar

Haarlem MUN Konferansı

Sainte Pulchérie İngilizce MUN Kulübü, Hollanda’nın Haarlem şehrinde 5-7 Nisan tarihlerinde gerçekleşen HMUN konferansına katıldı.Öğrencilerimiz deneyimlerini anlatıyorlar... “Bu sene ilk yurtdışı MUN konferansım olan HMUN’a gittim. Konferansa gitmeden önce (...)
  • 3 Mayıs 2019 | Medyatek

Kraliyet Çocukları ve Gelenekleri Günü

İngilizce dersleri kapsamında Hazırlık öğrencilerimiz, İngiliz kraliyet ailesinin kültürünü keşfetmek, kraliyet ailesinin yeni üyesini (Meghan Markle ve Prince Harry’nin bebeğini) kutlamak için okulumuz kütüphanesinde İngilizce ve Medyatek öğretmenleri ile (...)
  • 3 Mayıs 2019 | Yarışmalar

Öğrencilerimizin Ulusal Fen Bilimleri Festivali’nde Parlak Başarısı"

Üsküdar Üniversitesi’nin lise öğrencilerine yönelik düzenlediği 6. Ulusal Bilim ve Fikirler Festival’inde katılan öğrencilerimiz üniversitede çeşitli okullardan ekiplerle birlikle bilim ve teknoloji projelerini üniversitenin öğretim üyeleri ve bilim alanında (...)

Temaya göre filtrele