Bütün Güncel Konular

• 22 Mart 2019 | Yeşil Sınıf Kapadokya’da

Hazırlık Sınıfları Kapadokya Yolunda !

Hazırlık sınıfları bu sene 13. kez düzenlediğimiz Yeşil Sınıf programıyla Kapadokya’ya gidiyor. Bir hafta boyunca fen derslerinde inceleyecekleri doğayı keşfedecek ve tüm gezi boyunca Fransızca konuşacaklar. Kapadokya’da Yeşil Sınıf programımızın amacı, (...)
  • 21 Mart 2019 | Frankofoni Festivali

Büyük Frankofoni Oyunu

11 yıldan bu yana her sene Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz gelenekselleşen "Büyük Frankofoni Oyunu"na katılıyor. Frankofoninin on gizemli anahtar sözcüğünün peşine düşmek için, birer Frankofon olarak bilgilerini pratiğe döküyorlar, çeşitli oyunlara ve yarışmalara (...)