Bütün Güncel Konular

• 18 Eylül 2019 | Mavi Sınıf

Yakında Mavi Sınıf için Datça’ya Gidiyoruz

9. sınıf öğrencileri, 22-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Datça’da düzenlenen Mavı Sınıf’a katılacaklar. Su sporları yapacakları bu ortamda aynı zamanda Fransızca, Fen ve Plastik Sanatlar derslerini de çevre teması altında işleyecekler. Bilim, su ve dil (...)
  • 17 Eylül 2019 | Kırmızı Sınıf

Kırmızı Sınıf Tanıtımı - Nesin Matematik Köyü/Şirince

102 öğrencimiz, 9 öğretmenimiz ile 23-27 Eylül tarihleri arasında Şirince Matematik Köyü’nde Matematik, İngilizce ve kodlama ağırlıklı bir eğitim kampına katılacaktır. Matematik ve İngilizce içerikli "Kırmızı Sınıf" projesi, 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında (...)
  • 11 Eylül 2019 | Profesyonel Etkinlikler

Genco Erkal Sainte Pulchérie Lisesi’nde

Sainte Pulchérie Lisesi geçen seneden bu yana her ayın ilk salı akşamı konserlere sahne oluyor. Bu seneki konser programı 8 Ekim Salı saat 20:30’ta Genco Erkal’ın uyarlayıp yönettiği ve Tülay Günal ile birlikte canlandırdığı "Nazım ve Brecht Güneşin (...)
  • 5 Eylül 2019 | La Toussuire Gezisi (Fransa)

Fransa La Toussuire’de Beyaz Gezi

Gökkuşağı Eğitim Projesi kapsamında bu sene 22’incisini düzenlediğimiz kayak kampı 11-17 Ocak 2020 tarihlerinde Fransa’da La Toussuire Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Beyaz Gezi kayak kampı öğrencilerimize: Fransa’da yeni bir bölgeyi tanımak Farklı (...)
  • 3 Eylül 2019 | Törenler

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Adım Attık

3 Eylül Salı günü öğrencilerimiz okulumuzun avlusunda, hem heyecanla hem de çekinerek bekledikleri okul yılı açılışı için buluştular. Yaz sonu güneşi altında törenimizi gerçekleştirdik. Bugün okulumuz heyecanlı bakışları ve tebessümleriyle öğrencileri ve yeni (...)
  • 3 Eylül 2019 | Datça’da Yaz Okulu

Datça’daydık

Bu yıl Temmuz’da Ege’nin muhteşem havasına, ve tertemiz denize kavuşarak, bir yandan fiziksel yeteneklerini keşfeden, bir yandan Fransızca yetkinliklerini yeni boyutlarla deneyimleyen Sainte-Pulchérie’liler, UCPA Datça’da eğlenceli ve öğretici iki (...)
  • 11 Temmuz 2019 | Öğrencilerin Çalışmaları

RobotStudio Simülasyon Programı Uygulamaları Eğitimi

Robotik kulübü olarak öğrencilerimizin yeni nesil teknoloji ile tanışmasını ve uygulamalarını kullanmalarını amaçlamaktayız. Yeni teknoloji konusunda dünya lideri olan şirketler ile işbirliği yaparak öğrencilerimizi birebir uygulayıcılarla bir araya getiren (...)
  • 30 Haziran 2019 | Yunanistan Gezisi

Selanik ve Yunan Mitolojisinin İzleri

11 ile 15 Haziran tarihleri arasında 24 öğrencimiz, kuzey Yunanistan gezisi ve mitoloji turuna katılarak, Selanik ve çevresindeki tarihi eserleri incelediler ve kardeş kültürler arasındaki bağı, tarihsel çerçevede yaşayarak hissettiler. "Her anlamda (...)
  • 30 Haziran 2019 | Toskana Gezisi (İtalya)

Rönesans’tan David Bowie’ye Floransa

10. sınıflardan 19 öğrencimiz Rönesans sanatını keşfetmek üzere katıldıkları Floransa gezisinde bir yıl boyunca görsel sanatlar dersi kapsamında işledikleri eserleri yerlerinde görme şansı yakaladılar. İlk durak olan Pisa’nın ardından öğrencilerimiz Toskana (...)
  • 27 Haziran 2019 | Datça’da Yaz Okulu

UCPA’da Yaz Kampı!

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu"nda mümkün! Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz! Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, Datça UCPA’da keyifli bir atmosferde (...)

Temaya göre filtrele