Bütün Güncel Konular

• 29 Eylül 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie perdelerini ekim ayında yeniden açıyor! Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2017-2018 Ekim 6 Ekim: 20.30 - "Batı" - Kirpi Tiyatro (...)
  • 29 Eylül 2017 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

Kırmızı Sınıfta Heyecanlı Bir Gün

Matematik Köyü’nde günler oldukça yoğun geçiyor. Ali Nesin ile matematik seminerleri, dersler, etütler derken öğrencilerimiz köydeki 3. günlerinde nefes nefese geçen bir ekip çalışması yaptılar: Define Avı! Öğrencilerimizden Yağmur, Şirince’deki 3. gününe (...)
  • 27 Eylül 2017 | Mavi Sınıf Marmaris’te

Öğrenciler Mavi Sınıfı Anlatıyor

Mavi Sınıf projesi Marmaris’te... Eylül ayının son demlerinde doğa, güneş, deniz ve tabii ki dersler birarada. Peki öğrencilerimiz ilk üç gününü geride bıraktıkları bu gezi hakkında ne düşünüyorlar? Mavi Sınıf Türkiye’deki doğa sorunlarına dair bakış açınızı (...)
  • 26 Eylül 2017 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

Profesör Ali Nesin İle Matematik

10. sınıf öğrencilerimiz bu yeni deneyimi yaşadıkları için çok mutlu. Büyülü bir atmosferde matematik ve İngilizce derslerini açık havada görüyorlar. Şirince’de Kırmızı Sınıf’a hoş geldiniz! Öğrencilerimizden Batu A. yoğun geçen iki günün ardından izlenimlerini (...)
  • 20 Eylül 2017 | Profesyonel Etkinlikler

Tiyatro: Batı

Arzu Bigat Baril tarafından sahnelenen Kirpi Tiyatro’nun ilk oyunu "Batı", yazarın da katılmış olduğu prömiyerini geçtiğimiz sezon Sahne Pulchérie’de gerçekleştirdi. Oyunu 6 Ekim Cuma ve 21 Ekim Cumartesi akşamları 20.30’da izleyebilirsiniz. Oyun Fransızca üst (...)
  • 18 Eylül 2017 | Kırmızı Sınıf Şirince’de

Kırmızı Sınıf Şirince Matematik Köyü’nde

77 öğrencimiz, 7 öğretmenimiz ile 24-28 Eylül tarihleri arasında Şirince Matematik Köyü’nde Matematik ve İngilizce ağırlıklı bir eğitim kampına katılacaktır. Matematik ve İngilizce içerikli "Kırmızı Sınıf" projesi, 24-28 Eylül 2017 tarihleri arasında (...)
  • 18 Eylül 2017 | Mavi Sınıf Marmaris’te

Marmaris’te Mavi Sınıfın 8. Yılı

9. sınıf öğrencileri 24 - 29 Eylül tarihleri arasında Marmaris UCPA’da düzenlenen Mavi Sınıf’a katılacaklar. Su sporları, çevre gözlemleri, Fransızca, biyoloji ve kimya uygulamalarına adanan Marmaris ve Datça’daki Mavi Sınıf, bu yıl 8. kez düzenlenmektedir. (...)
  • 5 Eylül 2017 | Törenler

Herkese İyi Bir Eğitim Yılı Dileriz!

5 Eylül Salı günü lise öğrencilerimizin okul yılına başladıkları önemli bir gündü. Kimi zaman sabırsızlıkla, kimi zaman da korkuyla beklenen bir an… Ama öğrenciler, veliler ve öğretmenler güneşli havanın neşesiyle ağırlandılar. Bu sabah okulun avlusunda sıraya (...)
  • 25 Ağustos 2017 | Datça SP Yaz Okulu

Datça’da Muhteşem Bir Yaz Okulu!

Datça’da geçen iki haftanın ardından öğrencilerimiz gerçek birer su sporları uzmanı haline geldiler ve UCPA’nın Yelken Okulu’nda, açık havada gerçekleştirilen derslere büyük bir dikkatle katılım sağladılar. Yaz okulu öğrencilerimiz son derslerinde sürrealist (...)
  • 2 Ağustos 2017 | Datça SP Yaz Okulu

Datça Mavi Yaz Okulu’nda Güneşli Günler!

15 Temmuz’dan bu yana yaz okulundaki öğrenciler hem tatilden, bol oksijenli güzel havadan, sahilden, spor aktivitelerinden hem de Fransızca derslerinden sonuna kadar faydalanmaya devam ediyorlar. Bu yaz kırkın üstünde öğrencimiz Mavi Yaz Okulu’na (...)

Temaya göre filtrele