Bütün Güncel Konular

• 11 Temmuz 2019 | Öğrencilerin Çalışmaları

RobotStudio Simülasyon Programı Uygulamaları Eğitimi

Robotik kulübü olarak öğrencilerimizin yeni nesil teknoloji ile tanışmasını ve uygulamalarını kullanmalarını amaçlamaktayız. Yeni teknoloji konusunda dünya lideri olan şirketler ile işbirliği yaparak öğrencilerimizi birebir uygulayıcılarla bir araya getiren (...)
  • 27 Haziran 2019 | Datça’da Yaz Okulu

UCPA’da Yaz Kampı!

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu"nda mümkün! Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz! Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, Datça UCPA’da keyifli bir atmosferde (...)
  • 27 Haziran 2019 | Törenler

12. Sınıf Öğrencilerimiz Diplomalarını Aldı!

Bu özel tören; nihayet diplomalarını alan ve üniversite hayatına başlayacak öğrenciler için, onlara beş yıl boyunca rehberlik etmiş öğretmenleri için ve elbette çocuklarıyla gurur duyan aileler için büyük bir mutluluk kaynağı... Okulumuzun 173. diploma töreni (...)
  • 26 Haziran 2019 | Törenler

Karne Töreni

Öğrencilerimiz 21 Haziran Cuma günü 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı karnelerini almak üzere gösteri salonunda bir araya geldi. Karne töreni; ders yılı bitişinin ve yaz tatili başlangıcının habercisiyken aynı zamanda gelecek yıl üniversite hayatlarına (...)
  • 21 Haziran 2019 | Konferanslar

4.SPMUN Konferansları

Okulumuz MUN (Model United Nations - Model Birleşmiş Milletler) Kulübü öğrencileri geçtiğimiz 11-12 Haziran tarihlerinde SPMUN konferanslarının 4’üncüsünü düzenlediler. Katılımcıların üst düzey diplomasiyi deneyimledikleri bu özel etkinliği, öğrencilerin (...)
  • 20 Haziran 2019 | Yunanistan Gezisi

Selanik ve Yunan Mitolojisinin İzleri

11 ile 15 Haziran tarihleri arasında 24 öğrencimiz, kuzey Yunanistan gezisi ve mitoloji turuna katılarak, Selanik ve çevresindeki tarihi eserleri incelediler ve kardeş kültürler arasındaki bağı, tarihsel çerçevede yaşayarak hissettiler. "Her anlamda (...)
  • 20 Haziran 2019 | Medyatek

Medyatekte Yunan Haftası

Okulumuz Etkinlik ve Kültür Komitesi öğrencileri 13-17 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan bir Yunan Haftası düzenlediler. Birçok kulüp çalışmasının bu yılki teması Yunanistan’dı. 2018-2019 ders yılının bitmekte olduğu şu son (...)
  • 18 Haziran 2019 | Toskana Gezisi (İtalya)

Rönesans’tan David Bowie’ye Floransa

10. sınıflardan 19 öğrencimiz Rönesans sanatını keşfetmek üzere katıldıkları Floransa gezisinde bir yıl boyunca görsel sanatlar dersi kapsamında işledikleri eserleri yerlerinde görme şansı yakaladılar. İlk durak olan Pisa’nın ardından öğrencilerimiz Toskana (...)
  • 18 Haziran 2019 | Eğitsel Kol

Robotik Kulübümüzden Zapyon Rum Okulu Öğrencilerine Eğitim

Sainte Pulcherie Lisesi Robotik Kulübü, katıldığı yarışma ve festivaller aracılığıyla okulumuzu ve robotik projelerimizi tanıtırken, teorik ve pratik anlamda desteğe ihtiyaç duyan okullara da eğitim desteği vermeye devam ediyor... Okulumuz Robotik Kulübü, (...)
  • 14 Haziran 2019 | Eğitsel Kol

Robotik Kulübümüz TRT Radyo1’de!

Robotik Kulübü öğrencilerimiz geçtiğimiz 10 Haziran Pazartesi günü TRT Radyo1’de Ebru Erkekli’nin "Günebakan" programına katıldılar. Öğrencilerimiz, öğretmenleri Abidin Zenginler ile birlikte kulübün sosyal sorumluluk bilinci yüksek ve inovatif projelerinden (...)

Temaya göre filtrele