Aydın Zihinler İçin Kucak Dolusu Kitap

Okulumuz birkaç yıldır ihtiyaç sahibi bir okulda kütüphane kurulmasına yardım etmek için büyük bir kitap toplama kampanyası düzenliyor. Sizleri de kampayaya katılmaya davet ediyoruz!

10 Ekim Pazartesiden başlamak üzere 20 Ekim’e kadar Kırıkkale’nin Keskin ilçesi’nde yer alan Keskin ve Alıcı Yeniyapan okullarına kitap bağışlamak üzere her kata karton kutular konuldu.

27-29 Ekim tarihleri arasında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak ve toplanan kitapları vermek üzere bu okula gidecekler. Bu ziyaret aynı zamanda ülkemizdeki farklı kesimlerden ve bölgelerden gençlerin bir araya gelmeleri ve paylaşımlarda bulunmaları için güzel bir fırsat olacaktır.

Geçtiğimiz yıllara göre daha fazla kitap toplamayı umuyoruz. Sizleri de kitap bağışında bulunmaya ve ülkemizin çocuklarının eğitimine destek olmaya çağırıyoruz!