Spor

• Yayın tarihi 26 Ekim 2010 | Marmaris’te Mavi Sınıf

Mavi Sınıfta beşinci gün

Mavi Sınıfta 5. gün. Her şey çok güzel. Birbirimize çok alıştık. Birlikte ders çalışmak, spor yapmak, yemek yemek, oyunlar oynamak çok hoşumuza gidiyor. Bugünkü sabah yürüyüşümüz, dersler ve spor aktivitelerinin dışında önemli bir olay oldu. L1 A ve B, iki (...)
  • Yayın tarihi 26 Ekim 2010 | Dayanışma Etkinlikleri

Avrasya Maratonu’na SP’den 63 Sporcu ile katıldık

7.senedir okulumuz öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Avrasya Maratonu organizasyonunda bu sene 63 öğrenci ve öğretmenimizle beraberdik. 7.senedir okulumuz öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Avrasya Maratonu (...)
  • Yayın tarihi 26 Ekim 2010 | Marmaris’te Mavi Sınıf

Mavi Sınıfta dördüncü gün

Bu sabah güneşin doğuşunu tarlalarda yürüyüş yaparken seyrettik. Zeytin ağaçları arasında yürüyüp derelerden geçtik. Sezon sonu olduğu için tarlalar terk edilmiş gibiydi. Bugün fransızca dersinde su kirliliğinin nedenlerini inceledik. Madame Anne fizik (...)
  • Yayın tarihi 25 Ekim 2010 | Marmaris’te Mavi Sınıf

Mavi Sınıfta Üçüncü Gün

Sabah 7.45’te koşumuzu yapmak için 7.00’de uyanıyoruz. Güneşin doğuşunun ardından koşumuzu yapıyoruz. Sahil boyunca devam eden toprak yolda koştuktan sonra esneme hareketleri yapıyoruz. Gecikme durumunda çıplak ayak koşma riskimiz olduğu için sabah (...)
  • Yayın tarihi 24 Ekim 2010 | Marmaris’te Mavi Sınıf

Mavi Sınıfta İkinci Gün

Bugün günümüz Aziz Hoca ile deniz kenarında koşu yaparak başladı. Kahvaltıdan sonra gruplara ayrılıp spor, biyoloji ve Fransızca derslerine başladık. Monsieur Sébastien 4 sınıfta kalori hesaplamasını anlattı. Açık havada deneyler yaptık. Madame Güler, Madame (...)
  • Yayın tarihi 23 Ekim 2010 | Marmaris’te Mavi Sınıf

Mavi Sınıfta ilk gün

Heyecanla beklediğimiz gün geldi. Hepimiz sabah 6’da havaalanında buluştuk. Uçağımıza bindik ve bir saatlik uçuştan sonra Dalaman Havalimanı’na indik. Orada bizi iki otobüs bekliyordu, onlara binip otelimize doğru yola koyulduk. Yaklaşık iki buçuk saat sonra (...)
  • Yayın tarihi 27 Eylül 2010 | Marmaris’te Mavi Sınıf

Yeni Bir Proje : Marmaris’te Mavi Sınıf !

2010 yılı Lise1sınıfı öğrencileri için birçok yeniliğe damgasını vuracak. 21-27 Ekim tarihleri arasında UCPA Marmaris’te «Mavi Sınıf» projesini başlatıyoruz. Bütün Lise 1 öğrencileri programlanan su sporlarına aynı zamanda çevre konusu ve suyun korunması (...)
  • Yayın tarihi 11 Mayıs 2010 | Spor

2010, 7. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi Tenis Turnuvası

6-7 Mayıs tarihlerinde Swiss Otel Maçka Klübü kortlarında düzenlenen 7.Sainte Pulcherie Fransız Lisesi Tenis turnuvası 37 öğrenci 6 okulun katılımıyla sona erdi. 7. SP Tenis turnuvası bu sene, Sainte Pulchérie öğrencilerinin yanında , NDS Lisesi , (...)