Spor

• Yayın tarihi 26 Eylül 2011 | Marmaris’te Mavi Sınıf

Marmaris’ten Merhaba !

Marmaris’teki ilk günümüzde hepimiz için en zor olan, sabahın erken saatlerinde yola çıkıp geç saatlere kadar uyanık kalabilmekti. Fakat sonunda bizi bekleyen spor etkinlikleriyle yorgunluğumuzu unutuverdik çünkü hepimiz için yorgun da olsak çok güzel bir (...)
  • Yayın tarihi 22 Eylül 2011 | Marmaris’te Mavi Sınıf

Marmaris’te ’’Mavi Sınıf’’Projesi Öncesi Dağ Bisikleti Eğitimi

Marmaris te gerçekleştireceğimiz’’Mavi Sınıf’’ projemize öğrencilerimiz hazırlanıyor... Marmaris’te gerçekleştirdiğimiz ’’Mavi Sınıf’’ projemizde öğrencilerimiz, dağ bisikleti sporu yapmaktalar. Program çerçevesinde, daha önce belirlenmiş çeşitli bisiklet rotaları (...)
  • Yayın tarihi 15 Eylül 2011 | Marmaris’te Mavi Sınıf

Marmaris’te Mavi Sınıf

2011 Öğretim ve Öğrenim yılı bütün lise 1 öğrencilerinin yeni keşifler yapmalarıyla başlayacak.Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 4 lise 1 sınıfı 25 -30 Eylül tarihleri arasında 1 hafta Marmaris UCPA Fransız Kampına gidiyorlar. Bütün Lise 1 öğrencileri programda (...)
  • Yayın tarihi 14 Haziran 2011 | 2. Dans Buluşması

Fotoğraflarla Kadir Memiş’in atolyeleri

Bu sene ikincisini düzenlediğimiz dans festivalimiz “Dans Buluşması”nın onur konuğu Kadir Memiş, tüm öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen Hip hop dans atölyeleriyle harika bir enerji yarattı. Sainte Pulchérie, Saint Joseph, Cağaloğlu Anadolu, Özel Üsküdar (...)
  • Yayın tarihi 6 Haziran 2011 | Lise’de spor

2011 8. SP Tenis Turnuvası Swissotel’de

23-24 Mayıs 2011 tarihlerinde Swiss Otel Maçka Klübünde 7 okul ve 48 öğrencinin katımıyla 8. SP Tenis turnuvamızı gerçekleştirdik. Ste -Pulcherie, St Joseph, St Benoit, Notre Dome Sion, Galileo İtalyan, St Michel ve Galatasaray Liselerinin katılımıyla 8. (...)
  • Yayın tarihi 25 Mayıs 2011 | Dayanışma Etkinlikleri

Dayanışma Koşusumuz Belgrat ormanında

Okulumuz öğrencilerinin yardımlaşma olgusunu geliştirmek amacıyla düzenlenen 6.Dayanışma Koşumuzu, 12 Mayıs’da Belgrad Ormanın’da gerçekleştireceğiz. Bu sene 6.’sını gerçekleştireceğimiz Dayanışma koşumuz diğer yıllardan farklı olarak her sınıftan seçtiğimiz 6 (...)
  • Yayın tarihi 2 Mart 2011 | Sigara Kullanımını Önleme Haftası

Trekking Gezimizden Döndük

« Kolay elde edilen hiçbir şey bu kadar keyifli olamazdı!!.. » Yalova ili Çınarcık Beldesi’ne bağlı Erikli Yaylası’na düzenlendiğimiz trekking etkinliğimizi başarıyla tamamladık. 24 Şubat Perşembe günü okulumuzdan ayrıldıktan sonra deniz otobosüyle Yalova’ya (...)
  • Yayın tarihi 22 Şubat 2011 | Sigara Kullanımını Önleme Haftası

Trekinge gidiyoruz

Okulumuzda 18-25 Şubat tarihleri arasında « Sigara Bağımlılığı’nı Önleme » haftası kapsamında : Sağlıklı yaşam ve spor olgusunu öğrencilere yaşatırken doğayla iç içe olmak, Doğa ortamında yaşamak Birbirine yardım etmek Şehir yaşamından ve onun olumsuz (...)
  • Yayın tarihi 9 Kasım 2010 | Lise’de spor

Futbol Takımımız ve Koşu Klübümüzün ortaklaşa etkinliği...

Okul futbol takımımızve şimdilik öğretmenlerden oluşan koşu klübümüzün ortaklaşa düzenlediği etkinlik çerçevesinde Belgrat Ormanında buluştuk. Bu sene okulumuzda ilk defa düzenlenecek Marsilya-Honore Daumier Lisesi-Sainte Pulcherie Fransız Lisesi arası Futbol (...)
  • Yayın tarihi 27 Ekim 2010 | Marmaris’te Mavi Sınıf

Marmaris’te Son İki Gün

Mavi Sınıf’ın sonuna geldik. UCPA’da aldığımız spor eğitiminin sonunda eğitmenlerimiz bize diplomalarımızı verdiler. Bugün İstanbul’a dönüyoruz. Uçağımız saat 19.30’da kalkacak. Hepimiz ailelerimizi çok özledik ama buradan, birbirimizden ayrılmak bize çok zor (...)

Diğer Etkinlikler