Spor

• Yayın tarihi 23 Ocak 2012 | Morzine (Fransa)

Morzine’de Son Günümüz

Morzine’de son günümüz kar yağışlı geçti. Bazı öğrenciler yoğun kara rağmen kaymayı tercih ettiler, bazıları yarım gün kayıp, ardından alışveriş yaparak ailelerine küçük hediyeler aldılar. Bu sabah kalktığımızda dışarda yağmur yağdığını farkettik. Kayaklarımızı alıp (...)
  • Yayın tarihi 20 Ocak 2012 | Morzine (Fransa)

Resimlerle Morzine’deki 5.Günümüz

Morzine’deki son günlerimiz. Bugün hava diğer günlere kıyasla daha kapalı ama biz tam gün kayak yapmaya devam ettik. Bu sabah yine çok erken kalktık ve bütün öğrencilerimizle saat 10.00 da pistlerdeydik. Sabah ESF dersi olmayan öğrencilerimiz, öğretmenler (...)
  • Yayın tarihi 19 Ocak 2012 | Morzine (Fransa)

Morzine’de 4. Günümüz

Bugün yine güneşli bir gün yaşadık! Bir grup öğrencimizin sabah biraz dinlenmeye ihtiyacı vardı, diğerleri yılmadan spor yapmayı sürdürdüler. Sabah bir grup öğrenci dinlenmeyi seçti ama diğer grup azimle kaymaya devam etti. Öğleden sonra tüm öğrenciler ESF’in (...)
  • Yayın tarihi 18 Ocak 2012 | Morzine (Fransa)

Morzine’den Sevgiler

Morzine ’deki günlerimiz bol kayak, bol güneş, bol düşmeyle hızla devam ediyor. Sabah erken kalkmaya ve hızlı kahvaltıya alıştık artık; zaten kahvaltı, bizim kahvaltımızdan cok farklı. Ders alacak öğrencilerimiz Enes, Aslıhan, İlayda, Deniz ,Hazal ve (...)
  • Yayın tarihi 17 Ocak 2012 | Morzine (Fransa)

Morzine Pistlerinde İkinci Günümüz

Morzine’deki 2.günümüzde hava yine güneşli ve öğrencilerimiz keyifle derslerine başladılar. Bu sabah saat 07.30 da güne başladık, kahvaltıdan sonra özel ders ve grup dersi alan öğrencilerimiz Mme Stella ile pistlere erken çıktılar. Diğer öğrencilerimiz Filiz (...)
  • Yayın tarihi 16 Ocak 2012 | Morzine (Fransa)

Morzine Kayak Kampımızın İlk Günü

Bu yıl 14. kez düzenlediğimiz Morzine kayak merkezi gezimize katılan 23 öğrencimiz, Fransızcalarını geliştirirken dağ sporlarının ve kayak keyfinin tadını çıkarmaya başlıyorlar! 14 Ocak cumartesi günü, 23 öğrencimizle saat 8.30’da havaalanında buluştuk. (...)
  • Yayın tarihi 16 Kasım 2011 | Sigara Kullanımını Önleme Haftası

Trekkingden Döndük !

Okulumuzda 24-28 Ekim tarihleri arasında düzenlediğimiz " 2. Sigara Bağımlılığını Önleme Haftası" etkinliklerinin son etabını 10-11-12 Kasım günlerinde trekking gezisine giderek tamamladık. Okulumuz rehber öğretmeni Defne SATGAN ve beden eğitimi öğretmeni (...)
  • Yayın tarihi 25 Ekim 2011 | Marsilya (Fransa)

Resimlerle Football Sergisi Açılışımız

Sainte Pulchérie Lisesi geçtiğimiz hafta Marsilya Honoré Daumier Lisesi öğrencilerinden oluşan 16 kişilik bir grubu konuk etti.Türkiye Futbol Federasyonu’nun işbirliği ile gerçekleştirilen ve "Futbol Konukluğu" adını verdiğimiz bu okul değişim projesi, (...)
  • Yayın tarihi 24 Ekim 2011 | Marsilya (Fransa)

Marsilya’lı Konuklarımız Sultanahmet’te

18 Ekim çarşamba günü, Honoré Daumier Lisesi öğrencileri, günlük sabah antrenmanlarından sonra lisemiz spor eğitmenleri ve kendi antrenörleri eşliğinde Sultanahmet’e gittiler. Marsilya’lı öğrenci ve öğretmenler öğlen yemeğini bölgenin tanınmış geleneksel (...)
  • Yayın tarihi 21 Ekim 2011 | Marsilya (Fransa)

Marsilya-İstanbul Projesi 5. Gün Fenerbahçe Ziyareti

Marsilya ’dan gelen konuklarımızla bugün Samandra’da Fenerbahçe A takımı antrenmanını izleme fırsatı bulduk. Okul takımımız antrenörü aynı zamanda Fenerbahçe Klübü alt yapı antrenörü Tamer Sivrikaya’nın organizasyonuyla bugün Fenerbahçe Samandra tesislerini (...)

Diğer Etkinlikler