Spor

• Yayın tarihi 28 Ağustos 2012 | Yarışmalar

Basketbol Yıldız Milli Takım Oyuncumuz Berk Uğurlu

Yıldız Erkek Basketbol Milli takımı, Letonya ve Litvanya’nın ortaklaşa düzenlediği Avrupa Şampiyonası’nın finalinde Fransa’yı 66-61mağlup ederek şampiyon oldu. Bu başarıda imzası olan potanın yıldızları arasında okulumuzun öğrencilerinden Berk Uğurlu da yer (...)
  • Yayın tarihi 19 Haziran 2012 | 3. Dans Buluşması

Resimlerle "3. Dans Buluşması"

Sainte Pulchérie Lisesi, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği etkinlikle liselileri gün boyunca bir araya getirerek, keyifli bir « Dans Buluşması »na ev sahipliği yaptı. Festival giderek yaygınlaşırken katılımcı okulların sayısı da artmıştı. 26 mayıs Cumartesi (...)
  • Yayın tarihi 5 Haziran 2012 | Dayanışma Etkinlikleri

7.Dayanışma Koşumuzu Gerçekleştirdik

Öğrencilerimize yardımlaşma ve dayanışmanın önemini kavratmak ve bu yönde onları teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz, gelirini MS Multipl Skleroz derneğine bağışladığımız 7. Dayanışma Koşumuzu gerçekleştirdik. Okulumuz öğrencilerinin yardımlaşma olgusunu (...)
  • Yayın tarihi 4 Haziran 2012 | Sainte Pulchérie Medyada

Bisiklet Projemiz Sunay Akın’ın "Hayat Deyince" Programında Anlatıldı

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, çevre bilincini kazandırma, spor etkinliği gerçekleştirme, civardaki devlet okullarına önderlik etme ve bisiklet kültürünü yayma amacıyla bir bisiklet projesini hayata geçirmek için çalışmaktadır. Kadıköy Sahil Yolu’nda (...)
  • Yayın tarihi 14 Mayıs 2012 | Marsilya (Fransa)

Marsilya’dan Unutulmaz Anılar

Gezimizin son günlerinde yine çok keyifli sportif ve kültürel etkinlikler yaşadık... Çarşamba, spor açısından çok yoğun bir gündü. Sabah plaj futbolu turnuvasına katıldık, öğleden sonra ise büyük bir halı sahada 11’e 11 maç yaptık. Bütün bu yorucu (...)
  • Yayın tarihi 11 Mayıs 2012 | Marsilya (Fransa)

Marsilya Futbol Konukluğu

Öğrencilere devam eden proje ile ilgili düşüncelerini sorduk... Bu muhteşem projede bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Fransız dostlarımız çok sempatikler. Buradaki arkadaşlarımızı ve anılarımızı asla unutmayacağız. Yoğun antrenman programının yanında Notre (...)
  • Yayın tarihi 10 Mayıs 2012 | Marsilya (Fransa)

Marsilya’da Sporun izinde...

Ev sahibi ailelerin yanında geçirdiğimiz keyifli bir hafta sonunun ardından, bu pazartesi sabahı Honoré Daumier Lisesi’ndeyiz... Toplam üç bölümden oluşan bir sunum yaptık: ilk olarak İstanbul’u tanıtan kısa bir video gösterildi, sonra üç öğrenci taraftarı (...)
  • Yayın tarihi 9 Mayıs 2012 | Eğitsel Kol

İki Dans Festivali: Üsküdar Amerikan ve Enka Liseleri

Dans grubumuz son haftalarda çok aktif günler geçirdi. Dans grubumuzla Dans Maratonu’nun ardından iki ayrı dans festivaline katıldık. 28 Nisan Cuma günü Üsküdar Amerikan Dans ve Halk Oyunları Festivali’nde, 29 Nisan Cumartesi günü Enka Lisesi’ndeydik. (...)
  • Yayın tarihi 8 Mayıs 2012 | Eğitsel Kol

Dans Maratonu’nda Yaşlı Hanımların Zaferi!

Hande Ermiş’in eğitmenliğindeki dans grubumuz dans maratonuna damgasını vurdu… Lisemiz dans grubunun bu seneki gösterilerinin konusu sıkılan yaşlı hanımların dans etme hayalleri! Bu performanslarıyla lisemizin "yaşlı hanımları" 21 Nisan Cumartesi günü (...)
  • Yayın tarihi 7 Mayıs 2012 | Marsilya (Fransa)

Marsilya Honoré Daumier Lisesi ile Sportif Değişim Projesi

Marsilya Honoré Daumier Lisesi ile yürütmekte olduğumuz futbol değişim projemizin ikinci aşamasında, Marsilya’da konuk olarak arkadaşları ile buluşma ve futbol aracılığı ile Fransız kültürünü yakından tanıma sırası bu kez de öğrencilerimizde... Üç saat süren (...)