Buluşmalar

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Nilgün Öcalır

Hikaye, karakter, üslup, bağlam... Hepimizin sevdiği ve paylaşmak istediği bir kitap vardır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu çalışmaya katılım gösterdiler. Videolarını internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda (...)

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Christelle Ducrot

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Sibel Sözer

Hikaye, karakter, üslup, bağlam... Hepimizin sevdiği ve paylaşmak istediği bir kitap vardır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu çalışmaya katılım gösterdiler. Videolarını internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda bulabilirsiniz. Youtube (...)

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Yusuf Yaşar Öztürk

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Diba Öğretmenoğlu