Buluşmalar

• Yayın tarihi 1. Mart 2017 | Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü

9.Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü

Mimar mı olsam yoksa mühendis mi? Oyun programlamak kolay mı? "Şarkı söylemek de istiyorum, Moleküler Biyoloji okumak da" Uluslararası İlişkiler mezunu ne iş yapar?" 16 Şubat Perşembe günü 9. Meslek Tanıtım ve Kariyer günü vesilesiyle Sainte (...)

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Selin Tüncer

Hikaye, karakter, üslup, bağlam... Hepimizin sevdiği ve paylaşmak istediği bir kitap vardır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu çalışmaya katılım gösterdiler. Videolarını internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda (...)

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Thierry Chasse

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Michel Beyssac

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Alexandre Abellan

Hikaye, karakter, üslup, bağlam... Hepimizin sevdiği ve paylaşmak istediği bir kitap vardır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu çalışmaya katılım gösterdiler. Videolarını internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda bulabilirsiniz. Vimeo (...)

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Erol Bal

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap : Menekşe Özbek