Buluşmalar

• Yayın tarihi 11 Ocak 2018 | Konferanslar

Kitap Tanıtımı : "Sorsana bizi sevmiş mi?"

Sainte Pulchérie 2001 mezunu ve Paris 5 Üniversitesi Sosyal Bilimler doktora öğrencisi Deniz Bağrıaçık, Yapı Kredi Yayınları’ndan 2017’de çıkan Sorsana, bizi sevmiş mi? isimli kitabını tanıtmak için öğrencilerimizle buluştu. Bu kitapta, İstanbul’da yaşayan (...)
  • Yayın tarihi 22 Aralık 2017 | Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü

Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü

10. Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü, öğrencilerimiz ve çeşitli mesleklerin temsilcilerinin bir araya gelmesiyle 12 Aralık Salı günü okulumuzda gerçekleşti. Öğrencilerimizin geleceğini şekillendirmelerine yardımcı olacak bu önemli buluşmadan satır başları. (...)