Buluşmalar

• Yayın tarihi 14 Şubat 2018 | 20. Rehberlik Sempozyumu

20. Rehberlik Sempozyumu: Kapsam ve İçerik

Sainte Pulchérie Lisesi, bu sene 7 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek 20. Rehberlik Sempozyumu’na ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyar. Sempozyumun konusu sınavlar ve öğrenciler üzerindeki etkileri olacak. 1998 yılından bu yana Özel Okullar Derneği (...)
  • Yayın tarihi 5 Şubat 2018 | Medyatek

Türkçe ve İngilizce Yenilikler Kahvesi

Her sene olduğu gibi ocak ayında medyateğimiz yeni gelen Türkçe ve İngilizce yeni kitap ve DVD’lerin tanıtımına ev sahipliği yaptı. Okulumuz medyateğinin Fransızca, Türkçe ve İngilizce olmak üzere üç farklı dilde sunduğu kitap, dergi ve DVD kaynakları her (...)
  • Yayın tarihi 25 Ocak 2018 | 20. Rehberlik Sempozyumu

Kayıt

7 Nisan 2018 tarihinde Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde gerçekleşecek olan 20.Rehberlik Sempozyumu dinleyici başvuru kayıtlarınızı 12 Şubat-31 Mart 2018 tarihleri arasında aşağıda belirtilen adımları takip ederek yapabilirsiniz. Ücret: Özel Okullar (...)
  • Yayın tarihi 11 Ocak 2018 | Konferanslar

Kitap Tanıtımı : "Sorsana bizi sevmiş mi?"

Sainte Pulchérie 2001 mezunu ve Paris 5 Üniversitesi Sosyal Bilimler doktora öğrencisi Deniz Bağrıaçık, Yapı Kredi Yayınları’ndan 2017’de çıkan Sorsana, bizi sevmiş mi? isimli kitabını tanıtmak için öğrencilerimizle buluştu. Bu kitapta, İstanbul’da yaşayan (...)
  • Yayın tarihi 5 Ocak 2018 | Fransa’da Yükseköğretim

Campus France, INSA ve Guy Lussac Tanıtımları

Fransa’da okumak isteyen öğrencilerimiz için her sene düzenlenen Fransız üniversitelerine kabul ajansı Campus France ve mühendislik okulları INSA ve Gay Lussac tanıtımları 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. 29 Kasım (...)