Buluşmalar

• Yayın tarihi 30 Mart 2017 | Profesyonel Etkinlikler

14. Kültür ve Edebiyat Sempozyumu

14. Kültür ve Edebiyat Sempozyumu ile 8. Liseler Arası Makale Yarışması 1 Nisan Cumartesi günü 13.00’da başlayacaktır. Sempozyum herkese açıktır. 14 yıldır sempozyumlarımızla, 8 yıldır makale yarışmalarımızla edebiyatımıza yön verenleri andık, düşündük, (...)
  • Yayın tarihi 28 Mart 2017 | Frankofoni Festivali

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Yusuf Yaşar Öztürk

Hikaye, karakter, üslup, bağlam... Hepimizin sevdiği ve paylaşmak istediği bir kitap vardır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu çalışmaya katılım gösterdiler. Videolarını internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda (...)
  • Yayın tarihi 2 Mart 2017 | Konferanslar

Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi’nin (EESC) Okulumuzu Ziyareti

28 Şubat Salı günü Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi’nin Alman üyesi Arno Metzler, Sainte Pulchérie Lisesi öğrencilerini "Senin Avrupan, Söz Senin /Your Europe, Your Say" (YEYS) etkinliğine hazırlamak üzere ziyaret etti. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi (...)
  • Yayın tarihi 1. Mart 2017 | Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü

9.Meslek Tanıtım ve Kariyer Günü

Mimar mı olsam yoksa mühendis mi? Oyun programlamak kolay mı? "Şarkı söylemek de istiyorum, Moleküler Biyoloji okumak da" Uluslararası İlişkiler mezunu ne iş yapar?" 16 Şubat Perşembe günü 9. Meslek Tanıtım ve Kariyer günü vesilesiyle Sainte (...)

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Selin Tüncer

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Thierry Chasse

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Michel Beyssac

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Alexandre Abellan

Hikaye, karakter, üslup, bağlam... Hepimizin sevdiği ve paylaşmak istediği bir kitap vardır. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu çalışmaya katılım gösterdiler. Videolarını internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda bulabilirsiniz. Vimeo (...)

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap: Erol Bal

Bir İnsan, Bir Gün, Bir Kitap : Menekşe Özbek