Sanat ve Spor

Buluşmalar

• Yayın tarihi 15 Ocak 2020 | Mezunlarımızın Başarıları

12.Sınıf Öğrencilerimiz Mezunlarımızla Bir Arada!

Sainte Pulchérie ailesi üyeleri geçtiğimiz hafta dayanışmanın çok güzel bir örneğini yaşadılar; üniversiteli mezunlarımız bilgi, tecrübe ve fikirlerini 12.sınıf öğrencilerimizle paylaşmak için okullarına geldiler. Bu yıl 2.si gerçekleşen "Mezunlarımızla Buluşma (...)
  • Yayın tarihi 2 Ocak 2020 | Konferanslar

"Boyoz", "gevrek" ve Barış Müzakereleri

Frankofon MUN Kulübü öğrencileri iki senedir İzmiOTAN Konferansı’na katılıyor. Frankofon MUN Kulübü öğrencileri İzmiOTAN Konferansı’na katılmak için İzmir’e gittiler. NATO meclisinin simülasyonu olduğu için diğerlerinden farklı bu konferansla ilgili izlenimlerini (...)
  • Yayın tarihi 18 Aralık 2019 | Konferanslar

Üsküdar Amerikan Lisesi’nde 26. TIMUN Konferansı

Sainte Pulchérie, Üsküdar Amerikan Lisesi ev sahipliğindeki TIMUN Konferansı’nın 26.sına 7 öğrenci ile katıldı. Münazaralarda ve çözüm yazılarında diplomatik yollar bulabilmek için öğrencilerimiz sıkı bir biçimde çalıştılar. Öğrencilerimizin deneyimlerine kulak (...)
  • Yayın tarihi 11 Aralık 2019 | Konferanslar

Öğrencilerimizin Asya Müzakereleri

Fransızca MUN Kulübü öğrencilerimiz bu sene de Saint Joseph Lisesi’nde gerçekleşen MFINUE konferansına katıldılar ve edindikleri deneyimler ile izlenimlerini kaleme aldılar. Fransızlarla ilk MUN Konferansım "Kesinlikle güzel bir deneyimdi. Okul (...)
  • Yayın tarihi 12 Kasım 2019 | Öğrencilerin Çalışmaları

S-Pace Geek : HEMA

1 Ekim 2019 günü, eskrimcilerimiz okulun avlusunda güneşin altında karşılaştı... Güzel bir sunumun ardından, okul müdürümüz Sayın Alexandre Abellan ve 11B öğrencimiz Ali, kılıç ve eskrim tutkularını bize nefes kesici bir performansla okul bahçesinde (...)
  • Yayın tarihi 28 Ekim 2019 | Konferanslar

İngilizce MUN Kulübü Darüşşafaka MUN Konferansı’nda

İngilizce MUN Kulübü öğrencilerimiz 7.si düzenlenen Darüşşafaka MUN Konferansı ile yılın açılışını yaptı... "10-13 Ekim arasında 7.si düzenlenen DŞMUN’19 konferansına okulumuzdan toplam 8 kişi katıldı. Büyükelçi olma fırsatını kazandığımız için çok heyecanlıydık (...)
  • Yayın tarihi 23 Ekim 2019 | Öğrencilerin Çalışmaları

Lisemizin AB Destekli 2. Erasmus Projesi Başladı

Sainte Pulchérie Lisesi’nin 2019-2022 yılları arasında gerçekleşecek olan Erasmus Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) projesi Avrupa Birliği tarafından destek almaya hak kazandı. "Participation of Pupils at European Schools: How Democratic are our (...)
  • Yayın tarihi 22 Ekim 2019 | Konferanslar

Fransızca MUN Kulübü Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeki Konferansta

Fransızca MUN Kulübüne yeni başlayan öğrenciler bu sene ilk deneyimlerini yine Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeki konferansta edindiler ve izlenimlerini kaleme aldılar. MUN Konferansı’nda ilk deneyimim: "Bu konferans benim ilk deneyimim olmasına rağmen çok (...)
  • Yayın tarihi 21 Haziran 2019 | Konferanslar

4.SPMUN Konferansları

Okulumuz MUN (Model United Nations - Model Birleşmiş Milletler) Kulübü öğrencileri geçtiğimiz 11-12 Haziran tarihlerinde SPMUN konferanslarının 4’üncüsünü düzenlediler. Katılımcıların üst düzey diplomasiyi deneyimledikleri bu özel etkinliği, öğrencilerin (...)
  • Yayın tarihi 10 Haziran 2019 | "SPontan" Serbest Paylaşım Grupları

SPontan Veli Buluşması: "12.Sınıfta Sizi Neler Bekliyor?"

Sainte Pulchérie Lisesi Rehberlik Servisi tarafından 7’ncisi düzenlenen SPontan Serbest Paylaşım Grupları kapsamında gelecek yıl öğrencileri bekleyen süreçlerden konuşmak üzere 11. sınıf velilerimizi ağırladık. SPontan buluşmalarının sonuncusu, 21 Mayıs’ta (...)

Diğer Etkinlikler