Buluşmalar

• Yayın tarihi 21 Haziran 2019 | Konferanslar

4.SPMUN Konferansları

Okulumuz MUN (Model United Nations - Model Birleşmiş Milletler) Kulübü öğrencileri geçtiğimiz 11-12 Haziran tarihlerinde SPMUN konferanslarının 4’üncüsünü düzenlediler. Katılımcıların üst düzey diplomasiyi deneyimledikleri bu özel etkinliği, öğrencilerin (...)
  • Yayın tarihi 10 Haziran 2019 | "SPontan" Serbest Paylaşım Grupları

SPontan Veli Buluşması: "12.Sınıfta Sizi Neler Bekliyor?"

Sainte Pulchérie Lisesi Rehberlik Servisi tarafından 7’ncisi düzenlenen SPontan Serbest Paylaşım Grupları kapsamında gelecek yıl öğrencileri bekleyen süreçlerden konuşmak üzere 11. sınıf velilerimizi ağırladık. SPontan buluşmalarının sonuncusu, 21 Mayıs’ta (...)
  • Yayın tarihi 1. Haziran 2019 | 2018-2019 Programı

16. Kültür ve Edebiyat Sempozyumu ve 9. Makale Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Kültür ve Edebiyat Sempozyumumuz 2019 yılında da geniş katılımla büyük ilgi topladı. Bu yılki tema Zülfü Livaneli’nin gözünden Yaşar Kemal’in eserleriydi. Edebiyatseverler, öğretmenler, hem lisemizin hem de çeşitli okulların öğrencileri atölyelere katıldılar ve (...)