Yarışmalar

• Yayın tarihi 18 Haziran 2012 | Vakko yarışması

Vakko En Başarılı Kravatları Ödüllendirdi

13 haziran akşamı Vakko yarışması ödül törenini başarıyla gerçekleştirdik. Bu anlamlı gecede jüri kravat tasarım yarışmasında başarılı olan öğrencilerimizin isimlerini açıkladı. Ödül töreninin ardından düzenlenen kokteylde davetliler L2 sınıflarının genç tasarımcı (...)
  • Yayın tarihi 5 Haziran 2012 | Kanguru Matematik Yarışması

Kanguru Matematik Yarışması’nda Öğrencilerimizin Başarısı

6 milyondan fazla gencin katıldığı uluslararası "Kanguru Matematik Yarışması" 15 Mayıs 2012 günü Sainte Pulchérie Lisesi’nde, dünyadaki birçok Frankofon eğitim kurumu ile eş zamanlı olarak gerçekleşti. Matematik tutkunu 70’ten fazla öğrencimiz, 50 dakika (...)
  • Yayın tarihi 9 Mayıs 2012 | Eğitsel Kol

İki Dans Festivali: Üsküdar Amerikan ve Enka Liseleri

Dans grubumuz son haftalarda çok aktif günler geçirdi. Dans grubumuzla Dans Maratonu’nun ardından iki ayrı dans festivaline katıldık. 28 Nisan Cuma günü Üsküdar Amerikan Dans ve Halk Oyunları Festivali’nde, 29 Nisan Cumartesi günü Enka Lisesi’ndeydik. (...)
  • Yayın tarihi 8 Mayıs 2012 | Eğitsel Kol

Dans Maratonu’nda Yaşlı Hanımların Zaferi!

Hande Ermiş’in eğitmenliğindeki dans grubumuz dans maratonuna damgasını vurdu… Lisemiz dans grubunun bu seneki gösterilerinin konusu sıkılan yaşlı hanımların dans etme hayalleri! Bu performanslarıyla lisemizin "yaşlı hanımları" 21 Nisan Cumartesi günü (...)
  • Yayın tarihi 26 Nisan 2012 | Frankofoni Festivali

Fransızca "80 Günde Devrialem" Oyunu: Sonuçlar

Hazırlık öğrencilerimiz Kapadokya Yeşil Sınıf gezisinde oldukları sırada, 20 Mart tarihinde katıldıkları "80 Günde Devrialem" Frankofoni oyununun sonuçlarını öğrendiler. Frankofoni kutlamaları çerçevesinde, hazırlık sınıfları öğrencileri 20 Mart’ta, Fransızca (...)