Yarışmalar

• Yayın tarihi 7 Temmuz 2013 | 2012-2013

2012-2013 Galatasaray Üniversitesi İç Sınavı Sonuçları

Sainte Pulchérie Lisesi, 2013 yılında Galatasaray Üniversitesi İç Sınavı’nda %45’lik başarı elde etmiştir! Galatasaray Üniversitesi İç Sınavı Sonuçları 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Galatasaray Üniversitesi’nin iç sınavına katılan 47 öğrencimizden 21’i asil (...)
  • Yayın tarihi 1. Temmuz 2013 | Frankofoni

9.Sınıfları Milliyet Gazetesi’yle Buluşturan Yarışma

Frankofoni etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz gazete makalesi yarışmasının ödülleri, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak ve Milliyet Gazetesi gazetecilerinden Zeynep Miraç’ın katıldığı ödül töreninde sahiplerini buldu. Sainte (...)
  • Yayın tarihi 1. Temmuz 2013 | Frankofoni

Unutulmaz Bir Gece: Vakko !

Sainte Pulchérie Lisesi, öğrencilerini, 27 Mart 2013 akşamı, moda tasarımcıları, profesyonelleri ve medyayı, Vakko işbirliğiyle ve Haute Couture tasarımcısı Vural Gökçaylı’nın desteğiyle hazırlanan prestijli gecede bir araya getirdi. Öğrencilerimizin plastik (...)
  • Yayın tarihi 11 Haziran 2013 | Yarışmalar

2013 Uluslararası Felsefe Olimpiyatı

• Yayın tarihi 5 Haziran 2013 | Yarışmalar