Yarışmalar

• Yayın tarihi 8 Aralık 2014 | "Türkiye’den Yeni Nesil, Genç Çağdaş Sanatçılar" Yarışması

Türkiye’nin Tüm Genç Sanatçılarına Açık Bir Yarışma!

Lisemizin sanat galerisi Od’A-Ouvroir d’Art bu yıl, İstanbul’un en eski çağdaş sanat galerilerinden biri olan Maçka Sanat Galerisi ile birlikte "Türkiye’den Yeni Nesil, Genç Çağdaş Sanatçılar" adlı yarışmayı başlatıyor. Yarışmayı kazanan sanatçı, ünlü Cité (...)
  • Yayın tarihi 3 Eylül 2014 | 2013-2014

Tiyatroda Çok Güzel Bir Başarı

Öğrencimiz Ege Erkan, 750 adayın katıldığı ve içinden sadece 11 kişinin başarılı olduğu son derece seçici yetenek sınavlarının ardından, "İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı" Tiyatro Bölümü’nü kazanmıştır. Ege, daha 10. sınıftayken, şimdiki Okul Müdürümüz (...)
  • Yayın tarihi 29 Ağustos 2014 | 2013-2014

Üniversite Yerleştirmeleri : Hukuktaki Başarımız!

Öğrencilerimiz, bu yıl da üniversite yerleştirmelerinde çok başarılı sonuçlar elde ettiler. Toplam 15 öğrencimiz Türkiye’de ve Fransa’da, prestijli hukuk fakültelere girmeyi başardı. Aralarında, Artun Mimar, Berke Demircioğlu ve Mert Kudat Galatasaray (...)
  • Yayın tarihi 21 Ağustos 2014 | 2013-2014

2013-2014 Üniversite Yerleştirme Sonuçları

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi mezunlarının yükseköğretime geçişteki başarı geleneği devam ediyor. Mezunlarımız, bu yıl da birbirinden değerli üniversite ve bölümlere yerleştiler! 2014 mezunlarımızın yerleştiği üniversite ve bölümlerin listesini aşağıdaki (...)