Yarışmalar

• Yayın tarihi 24 Mart 2017 | Frankofoni Festivali

Bir Kitabın Bir Hayatı Nasıl Değiştirebileceğini Bir Bilseniz...

Türkiye’deki Frankofon Liseler Edebiyat Ödülü sonuçları resmi olarak Fransız Büyülelçisi tarafından Fransız Sarayı’nda 20 Mart 2017’de, uluslararası Frankofoni günü vesilesiyle düzenlenen törende duyuruldu. Ödül alan kitap ve bu yaz Fransa’ya gidecek olan iki (...)
  • Yayın tarihi 5 Mart 2017 | Cacharel Projesi

Cacharel Desen Tasarım Yarışması Ödül Töreni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin Cacharel işbirliğiyle 23 Şubat Perşembe akşamı düzenlediği Desen Tasarım Yarışması’nın ödül töreninde basın, sanat ve moda dünyasından önemli isimlerin yanı sıra 300’ü aşkın davetli bir araya geldi. Okulumuz 9. sınıf öğrencileri (...)
  • Yayın tarihi 28 Şubat 2017 | Frankofoni Festivali

Türkiye’deki Frankofon Okullar Edebiyat Ödülü: Çok Yakında!

Türkiye’de Fransa Büyükelçiliği ve Fransız Kültür Merkezi öncülüğünde ortaya konulan bu yeni ödül, Fransızca seviyemizi artırmak için bir fırsat olmasının yanı sıra sürekli sözlüğe bakma gereksinimi duymaksızın Fransızca okumaktan zevk alma ve okunanlar üzerine (...)
  • Yayın tarihi 30 Kasım 2016 | Eğitsel Kol

Off Season 2016 Türkiye’nin Ardından

Okulumuz FRC takımı SPARC5665’in katıldığı ilk turnuva birçok okula ve öğrenciye FRC’ye katılma, robotik deneyimi yaşama ve işbirliği yapma şansı vermiştir. Off-Season etkinliği Ülker Sports Arena’da 19-21 Kasım tarihlerinde düzenlenmiştir. Off-Season etkinliği (...)
  • Yayın tarihi 2 Kasım 2016 | Cacharel Projesi

Cacharel’in Sainte Pulchérie Lisesi ile Ortak Çalışması!

Gençlik, romantizm, özgürlük ve avangardizm Fransız moda ve tasarım tarihine adını altın harflerle yazdıran bu markanın özellikleridir. Sainte Pulchérie Lisesi bu yıl 9. sınıf Görsel Sanatlar dersleri kapsamında prestijli giyim markası Cacharel ile işbirliği (...)
  • Yayın tarihi 31 Ekim 2016 | Eğitsel Kol

Satranç Takımımız Tarhan Koleji Satranç Turnuvası’nda

Okul satranç takımımız 26-27 Ekim tarihlerinde yapılan 1.Tarhan Koleji satranç turnuvasına katıldı. Okulumuz satranç takımı, İtalyan Lisesi, Dilnihat Yeğin Lisesi, Saint Benoit Fransız Lisesi, Tarhan Lisesi, Beyoğlu Atatürk Anadolu Lisesi’nin yer aldığı (...)