Yarışmalar

• Yayın tarihi 13 Mayıs 2019 | IAMNOTBASIC

IAMNOTBASIC Desen Tasarım Yarışması Ödül Töreni

Sainte Pulchérie Lisesi’nin IAMNOTBASIC moda markası iş birliğiyle düzenlediği desen tasarım yarışmasının ödül töreni 26 Nisan 2019 tarihinde sanat ve moda dünyasından davetlilerin buluştuğu bir akşam gerçekleştirildi. 9. sınıf öğrencileri bu seneki (...)
  • Yayın tarihi 3 Mayıs 2019 | Yarışmalar

Öğrencilerimizin Ulusal Fen Bilimleri Festivali’nde Parlak Başarısı"

Üsküdar Üniversitesi’nin lise öğrencilerine yönelik düzenlediği 6. Ulusal Bilim ve Fikirler Festival’inde katılan öğrencilerimiz üniversitede çeşitli okullardan ekiplerle birlikle bilim ve teknoloji projelerini üniversitenin öğretim üyeleri ve bilim alanında (...)
  • Yayın tarihi 30 Nisan 2019 | Yarışmalar

Uluslararası Felsefe Deneme Yarışmasında Sainte Pulchérie Lisesi Öğrencileri İlk Üç Dereceyi Kazandılar

A.B.D.’nin New York kentinde "Columbia Secondary School for Math, Science & Engineering" adlı okulun "Contrariwise Philosophy Journal" iş birliği ile düzenlediği Uluslararası Felsefe Yarışması’na katılan öğrencilerimiz ilk üç dereceyi kazandılar. (...)
  • Yayın tarihi 24 Nisan 2019 | Robotik

FRC Takımımız Bosphorus Turnuvasından Ödüllerle Döndü

Okul FRC takımımız SPARC5665, 32 takımın yarıştığı Bosphorus Regional’a katılmıştır. Okulumuzu en iyi biçimde temsil eden SPARC5665 katıldığı her turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da iz bırakarak çeşitli ödüller almaya hak kazanmıştır. FIRST (For Inspiration and (...)
  • Yayın tarihi 18 Nisan 2019 | IAMNOTBASIC

Tasarım Yarışması IAMNOTBASIC

Yedi yıldan bu yana Sainte Pulchérie Lisesi 9. sınıf öğrencileri kapsamlı bir tasarım projesine katılıyorlar. Bu sene lisemiz etik ve doğa dostu üretim yapan IAMNOTBASIC markasıyla iş birliği yapıyor. IAMNOTBASIC markasının tasarımları sade ve pırıl pırıl. (...)
  • Yayın tarihi 21 Şubat 2019 | Yarışmalar

Öğrencilerimiz TÜBİTAK Yarışması’na Katılmaya Hak Kazandı

TÜBİTAK’ın 50. Bölgesel Yarışması son hızla devam ediyor. TÜBİTAK bilim insanlarından oluşan jüri yüzlerce başvuru dosyası arasından öğrencilerimizin bilim projesini seçti. 11. sınıftan iki öğrencimiz 25-27 Şubat tarihlerinde projelerini savunmak için İTÜ’de (...)
  • Yayın tarihi 5 Kasım 2018 | Robotik

FRC 2018 Off-Season Robotik Turnuvası

Bu yılki FRC Off-Season Robotik Turnuvası 19 ile 22 Ekim 2018 tarihleri arasında Ülker Arena yerleşkesinde düzenlendi. Türkiye’nin farklı illerinden gelen 64 takımın katıldığı turnuvada başarılı sunumlar gerçekleştiren okulumuz robotik takımı "SPARC 5665" (...)
  • Yayın tarihi 7 Mayıs 2018 | Bir Şampiyon İçin Sorular

Bir Şampiyon İçin Sorular – 2018 Turnuvası

On iki yıldır her yıl, Sainte Pulchérie Lisesi, Fransız televizyon kanalları France 3 ve TV5’te yayınlanan programdan uyarladığı geleneksel "Bir Şampiyon İçin Sorular" bilgi yarışmasını düzenliyor. 13 Nisan Cuma günü yarışmanın Frankofon liseler arası (...)
  • Yayın tarihi 26 Nisan 2018 | Cacharel Projesi

Cacharel Desen Tasarım Yarışması Ödül Töreni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin Cacharel işbirliğiyle düzenlediği Desen Tasarım Yarışması’nın ödül töreni 19 Nisan Perşembe akşamı basın, sanat ve moda dünyasından önemli isimlerin yanı sıra üç yüzü aşkın davetliyi bir araya getirdi. Yarışmaya katılan 9. sınıf (...)
  • Yayın tarihi 19 Nisan 2018 | Robotik

FRC 2018 Robotik Turnuvalarının Ardından

FRC takımımız SPARC 5665, Sainte Pulchérie’yi temsilen Türkiye turnuvasına 29 öğrenci ile ve New York’ta gerçekleşen turnuvaya 21 öğrenci ile katılım sağlamıştır. FRC Turnuvasının amacı öğrencilerin matematik, bilim, teknoloji ve mühendislik alanlarında (...)

Diğer Etkinlikler