Törenler ve Tarih

• Yayın tarihi 16 Kasım 2011 | Törenler

10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenimiz

10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenimiz, cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri, Atatürk’ün düşüncelerini anımsatmak (...)
  • Yayın tarihi 14 Eylül 2011 | Törenler

Yeni Ders Yılı

Bugün 14 Eylül çarşamba , yeni eğitim-öğretim yılı başladı. Bir yaz mevsimi sonunun güzel güneşi altında öğrenciler lise sıralarına geri döndüler. Saat 8.30’da 400’den fazla neşeli ve istekli öğrenci iki aylık bir tatilin ardından okul bahçesinde toplanmışlardı. (...)
  • Yayın tarihi 13 Eylül 2011 | Törenler

08 Mezunlarımızı Tebrik ederiz.

Lise’de geçen beş yıldan sonra... Gülme ve ağlama hisleri arasında diplomalarını alan Lise 4 öğrencilerimiz, mezuniyetlerini beraber kutlamak için biraraya geldiler. İşte mezuniyet kutlamasından bir kaç resim... Herkese bol (...)
  • Yayın tarihi 22 Haziran 2011 | Törenler

Mezuniyet töreni

21 Haziran Salı günü 2010 - 2011 Öğretim yılı Lise 4ncü sınıf mezunları, öğretmenleri, aileleri ve arkadaşlarının da katıldığı bir törenle diplomalarını aldılar. Okulumuzun bahçesinde düzenlenmiş olan diploma töreni müzik eşliğinde bir ziyafetle devam etti. (...)
  • Yayın tarihi 8 Haziran 2011 | SP Lisesi’nde moda defilesi

"Bana Geri döner misin ?" Defilesi

44 mankenle sergilenen defilemize ilgi görülmeye değerdi. Bana Geri Döner misin?defilemizde eski ve yeni ürünleri yeniden yorumlayarak giysilerle hikâyeler yaratma fikrimiz sonunda gerçekleşti.
  • Yayın tarihi 31 Mayıs 2011 | Deprem Tatbikatı

Sainte Pulchérie Lisesi’nde deprem tatbikatı

Ülkemizin deprem kuşağında yer alması ve yakın bir zaman önce yaşanan sarsıntılar Sainte Pulchérie Lisesi olarak bu önemli konuda öğrencilerimizi bilgilendirmek, önlem ve alınacak tedbirler konusunda uyarmak, kağıt üzerinde yapılan plan çalışmaları uygulama (...)
  • Yayın tarihi 25 Mayıs 2011 | Vakko yarışması