Törenler ve Tarih

• Yayın tarihi 22 Mayıs 2012 | Törenler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını okulumuzda gerçekleştirdiğimiz bir dizi etkinlikle kutladık. Öğretmenler ve öğrencilerimizin oynadığı voleybol karşılaşmaları, masa tenisi maçları, öğrenci dans grubunun gösterisi, yiyecek kermesi, perküsyon (...)
  • Yayın tarihi 5 Nisan 2012 | Frankofoni Festivali

Moda Onuruna...

29 Mart Perşembe akşamı, Sainte Pulchérie Lisesi Frankofoni Festivali’nin kapanışını moda temalı bir gece ile kutladı. Öğrencilerimiz çok önemli jüri üyelerinin önünde ve projektörlerin ışığı altında defile yaparak, tasarladıkları etkileyici şapkaları sundular. (...)
  • Yayın tarihi 27 Mart 2012 | Frankofoni Festivali

Moda Akşamı: Defile-Sergi

Sainte Pulchérie Lisesi, sizleri 29 Mart akşamı düzenlenecek moda ve Fransız şapkaları temalı çok özel bir geceye davet eder. Gece iki bölümde gelişecek: Saat 18.30’da tasarım kulübünün sunacağı şapka defilesi izlenecek. Salonda bulunan moda, sanat ve medya (...)
  • Yayın tarihi 19 Mart 2012 | Törenler

Çanakkale Zaferi Anma Töreni

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 97. yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale Zaferi’nde şehit düşmüş askerlerimizi törenle andık. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenimiz şehitlerimiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için (...)
  • Yayın tarihi 29 Şubat 2012 | Törenler

Yaşar Kemal Makale Yarışması Ödül Töreni

"Yaşar Kemal’in Romanlarında Başkaldırı" konulu liselerarası makale yarışmasının ödül töreni ünlü yazar Yaşar Kemal’in de katılımıyla gerçekleşti. Yaşar Kemal’in eserlerini anlamak ve anlatmak amacıyla düzenlenen makale yarışmasının ödül töreni, Sainte Pulcherie (...)
  • Yayın tarihi 20 Şubat 2012 | Törenler

Yaşar Kemal Makale Yarışması Ödül Töreni

"Yaşar Kemal’in Romanlarında Başkaldırı" konulu liseler arası makale yazma yarışmasının ödül töreni jüri üyelerimiz Sayın Zülfü Livaneli, Asuman Kafaoğlu-Büke, Prof. Dr. Jale Parla, Prof. Dr. Nedret Öztokat, Doğan Hızlan’ın katılım ve katkılarıyla 24 Şubat 2012 (...)
  • Yayın tarihi 16 Şubat 2012 | Törenler

2011 Uluslararası Kimya Yılı Etkinlikleri

Okulumuz ve 2011 Uluslararası Kimya Yılı Etkinlikleri Türkiye Kimya Derneği tarafından düzenlenen 2011 "Uluslararası Kimya Yılı Kapanışı ve Ödül Töreni”, 10 Şubat 2012 tarihinde Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirildi. Törene, IUPAC (...)
  • Yayın tarihi 6 Şubat 2012 | Törenler

Karne Töreni

Eğitim yılının il yarısını tamamlayan öğrencilerimiz tatile çıkmadan hemen önce, okulumuzun geleneksel dönem sonu töreninde başarı durumlarını belirleyen karnelerini aldılar. Öğrenciler birbiri ardına karnelerini aldılar. Takdir ve teşekkür alarak üstün başarı (...)
  • Yayın tarihi 22 Aralık 2011 | Törenler

1 Aralık - IYC Kapanış Töreni

« Kimya , Yaşamımız, Geleceğimiz » Sabah, programda « Genç Liderler » forumu yer almaktaydı : liselilerden, doktora tezini hazırlayan üniversite öğrencilerine kadar tüm gençlere yönelik bir tartışma toplantısı. Aşağıda bu toplantıya katılan iki öğrencimizin (...)
  • Yayın tarihi 16 Kasım 2011 | Törenler

10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenimiz

10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenimiz, cumhuriyetimizin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri, Atatürk’ün düşüncelerini anımsatmak (...)

Diğer Etkinlikler