Törenler ve Tarih

• Yayın tarihi 6 Mart 2013 | Yarışmalar

Türkiye Felsefe Olimpiyatı

17. Türkiye Liselerarası Felsefe Olimpiyatı, 3 Mart 2013 tarihinde, 10.00 -14.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Okulumuzu bu yıl 12B sınıfından Özer AKMAN başarıyla temsil etti. Türkiye Felsefe Olimpiyatı, Türkiye Felsefe Kurumu tarafından organize (...)
  • Yayın tarihi 5 Mart 2013 | Sabahattin Ali Makale Yarışması

Sabahattin Ali Yarışması : Başarılı Bir Tören

"Sabahattin Ali’nin Eserlerinde Suskunluk" konulu liselerarası makale yarışmasının ödül töreni, ünlü yazarın kızı Filiz Ali’nin, çok sayıda entelektüelin, öğrencinin ve edebiyatseverin katılımıyla gerçekleşti. Sabahattin Ali’nin eserlerini anlamak ve anlatmak (...)
  • Yayın tarihi 5 Şubat 2013 | Törenler

Karne Töreni

25 Ocak Cuma günü lisemizin öğrencileri ve öğretmenleri karne töreni için bir araya geldi. Öğrenciler birbiri ardına karnelerini aldılar. Üstün başarı gösteren öğrenciler, arkadaşlarının alkışları arasında sahneye çıkıp Takdir, Teşekkür ve Onur Belgelerini alma (...)
  • Yayın tarihi 15 Kasım 2012 | Törenler

10 Kasım’da Atatürk’ü Anmak, Anlamak, Anlatmak

10 Kasım Atatürk’ün yasını tutma değil, düşüncelerini anlamanın ve paylaşmanın önemini vurgulama günüdür. 10 Kasım’da 09.05’te Ata’mız için çalan sirenlerle birlikte, saygı duruşuyla törenimiz başladı. Okul Müdürümüz Sayın Alexandre ABELLAN’ın etkileyici (...)
  • Yayın tarihi 1. Kasım 2012 | Törenler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni

Cumhuriyet’imizin 89.yılını kutlamak için hep birlikteydik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan ve öğretmenlerimizin etkileyici konuşmalarıyla, öğrencilerin sunumlarıyla, belgesel gösterimiyle devam eden törenimizde bir kez daha günün anlam ve önemini (...)
  • Yayın tarihi 13 Eylül 2012 | Törenler

Yeni Ders Yılı

Yeni bir öğretim yılının başlangıcında hepinize hoşgeldiniz diyoruz... Bu sene de ufukta yeni öğretiler, yeni keşifler ve yeni arkadaşlıklar görünüyor. İlk günün sabahına ait izlenimler ve fotoğrafları sizlerle paylaşıyoruz... 12 Eylül Çarşamba sabahı, tüm (...)
  • Yayın tarihi 4 Temmuz 2012 | Törenler

Lise 4’ler Diplomalarını Aldılar!

20 Haziran Çarşamba akşamı, Lise 4. sınıfı öğrencileri son defa okulda toplandılar. Arkadaşlarının ve ailelerinin alkışları arasında, öğretmenleri diplomalarını verirken hepsinin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Aşağıda Lisemizin Müdürü M. Gentric’in konuşmasından (...)
  • Yayın tarihi 18 Haziran 2012 | Törenler

Yılın Son Töreni, Karneler!

14 Haziran Cuma günü, güzel bir yaz güneşinin altında tüm öğrenciler 2011-2012 ders yılının son töreninde bir araya geldiler. Artık okullarından ayrılacak olan Lise 4’ler hayli zor bir dönemin heyecanını yaşarken, diğer öğrenciler yaz tatilinin başlangıcını (...)
  • Yayın tarihi 18 Haziran 2012 | Vakko yarışması

Vakko En Başarılı Kravatları Ödüllendirdi

13 haziran akşamı Vakko yarışması ödül törenini başarıyla gerçekleştirdik. Bu anlamlı gecede jüri kravat tasarım yarışmasında başarılı olan öğrencilerimizin isimlerini açıkladı. Ödül töreninin ardından düzenlenen kokteylde davetliler L2 sınıflarının genç tasarımcı (...)