Törenler ve Tarih

• Yayın tarihi 3 Eylül 2019 | Törenler

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Adım Attık

3 Eylül Salı günü öğrencilerimiz okulumuzun avlusunda, hem heyecanla hem de çekinerek bekledikler okul yılı açılışı için buluştular. Yaz sonu güneşi altında törenimizi gerçekleştirdik. Bugün okulumuz heyecanlı bakışları ve tebessümleriyle öğrencileri ve yeni (...)
  • Yayın tarihi 27 Haziran 2019 | Törenler

12. Sınıf Öğrencilerimiz Diplomalarını Aldı!

Bu özel tören; nihayet diplomalarını alan ve üniversite hayatına başlayacak öğrenciler için, onlara beş yıl boyunca rehberlik etmiş öğretmenleri için ve elbette çocuklarıyla gurur duyan aileler için büyük bir mutluluk kaynağı... Okulumuzun 173. diploma töreni (...)
  • Yayın tarihi 26 Haziran 2019 | Törenler

Karne Töreni

Öğrencilerimiz 21 Haziran Cuma günü 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı karnelerini almak üzere gösteri salonunda bir araya geldi. Karne töreni; ders yılı bitişinin ve yaz tatili başlangıcının habercisiyken aynı zamanda gelecek yıl üniversite hayatlarına (...)