Törenler ve Tarih

• Yayın tarihi 10 Kasım 2017 | Törenler

Atatürk’ü Sonsuzluğa Göçüşünün 79. Yılında Andık

10 Kasım töreni; saygı, sevgi ve bağlılık duygularıyla gerçekleştirildi. Ata’mız ve silah arkadaşlarının huzurunda saygı duruşumuzu gerçekleştirdikten ve İstiklâl Marşı’mızın coşkuyla söylenmesinin ardından, 11. Sınıf öğrencileri tarafından Atatürk büstüne (...)
  • Yayın tarihi 30 Ekim 2017 | Törenler

Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

94. Yılında Cumhuriyet’in Kuruluşu Heyecanla Kutlandı. İstiklâl Marşı ve saygı duruşunun ardından Okul Müdürümüz Alexandre Abellan etkileyici bir konuşma yaptı. Konuşmasında, öğrencilerimizin "Aydınlık zihniyetler için kucak dolusu kitap" projesine değinerek, (...)
  • Yayın tarihi 5 Eylül 2017 | Törenler

Herkese İyi Bir Eğitim Yılı Dileriz!

5 Eylül Salı günü lise öğrencilerimizin okul yılına başladıkları önemli bir gündü. Kimi zaman sabırsızlıkla, kimi zaman da korkuyla beklenen bir an… Ama öğrenciler, veliler ve öğretmenler güneşli havanın neşesiyle ağırlandılar. Bu sabah okulun avlusunda sıraya (...)
  • Yayın tarihi 29 Haziran 2017 | Törenler

12.Sınıflar Diplomalarını Alıyorlar!

Diploma töreni öğrencilerimizin hayatlarında her zaman özel ve eşsiz bir anı olmuştur. Bu tören aynı zamanda Fransız kültürüyle geçirilmiş son beş yıl boyunca gösterilen tüm gayretlerin ödüllendirilmesidir ve lise hayatının sonu ile üniversiteye geçişi sembolize (...)